Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 374
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Пловдив
Ааа...Ени, лошо..мнооого лошо! Ама баклава ям един, два пъти годишно. Сиропираните не са мойто.

# 1 936
Еййййй  тамън излизам от банята..лъснах зъбака..тюююююю...

# 1 937
  • София
Нищо, де, и втори път ще го лъснеш.

# 1 938
А да веее..знаеш ли ко чудо е...20 минутен...😥

# 1 939
  • София
20 минути си миеш зъбите? Ще кажа на домашните хора вече да не ми се сърдят, че мия моите по 5 минути.

# 1 940
Тето, ще изплющЪ!

# 1 941
С ко..с кифте ли ще ме изплющиш..може може 🙌

# 1 942
Тез трите от мен на сбирката,нема грижи! Тета,лично ще я държа под контрол,тя сега не се трае,че ко земе и да мрънкЯ,ще трябва да се наема нещо без басейн,че ще я удавя.

Нещо се обърка при мен,място не мога да си намеря,много ме боли  гърба,все едно съм паднала на него от десетия етаж.

# 1 943
Ох,Фил,извинявай! Все забравям,че имаме бременелка. 😣 Дано не ти се дояде много или пращай мъжО да търси да ти купи. 🤗
Опитах я,бива. Обикновено купешката ми е само кори и сироп,ама тая бива,има тук там по някоя орехова ядка. 😁
Кроте,що така? От работата нещо? 🥺 Бързо да минава! Пий нещо,мажи се,не знам.

# 1 944
Мускулите нещо да не са схванати и разтегнати?

# 1 945
Ени,на енерго спестяваш го дадох малко тези дни,как беше онова,като ващо яваш,яваш,ама по бавно.Не знам,настинах би кво е,мазах,пих.Гади ми се чак.Фпфхх.

# 1 946
Елиф, честит празник! Здраве и късмет да имаш, другото ще се нареди Heart
Агонизирам на дивана, брутално се натъпках. Правих днеска "Жадната монахиня", викам да има за малкото нещо сладичко. Една вилица на него, една на мен..

# 1 947
Ени, мятай баклавата, отварям джама, Цифричке, ти си слънце, да знайш!! Много обичам жадната монахиня, ма няма кой да ми я напрай! 😀Джама е отворен, мятайте, бивша хандбалистка вратар съм!!! Ша ги фана, гарантирано!!!
Купихме си климатик, Фаля сЪ!!! В петък ша го монтират и моя милост ша е на топло. Ура!!!

# 1 948
Тетооо,  задвратна пържола добре ли ти звучи?
Кротева, да минава там, какво те мъчи, че не си ти!
Мамче, мани я таз жадната,  ненапил се поп нема ли?
Хвана ме лиготията.

# 1 949
  • София
Мамето като каза за монахинята и си спомних как неволно захраних щерката с орехи преди плануваното. На същия принцип - една лъжичка за нея, една за мен. Бях правила бисквитена торта, но на нейното парче не наръсих натрошени орехи, а на останалата част ръснах щедро. Та бутам на нея в устата от нейното парче и после бутам в моята уста от моето парче. Но обърках парчетата и в един момент виждам как детето премлясква натрошени орехи. Всичко ми изтръпна. Не помня колко беше малка тогава, но беше преди възрастта, в която може да се дават орехи. Наблюдавах под лупа всяко нейно движение или реакция в следващите дни. Сега ми е смешно как се бях паникьосала тогава.

Общи условия

Активация на акаунт