Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 367
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 950
Агонизирам на дивана, брутално се натъпках. Правих днеска "Жадната монахиня", викам да има за малкото нещо сладичко. Една вилица на него, една на мен..
Следващия път му направи мляко с ориз,след това не ти е толкова тежко Wink
Отивам да търся рецепта за монахинята Wink

# 1 951
  • Оптимист по принуда
Искам баклава, монахиня и да съм хандбалиСка, да ги лОвя през прозореца!

# 1 952
Деми, да беше в БГ, пО можеше нещо да хванеш, ама с тая GB..
Ко стана с наще Малдиви, с таз корона май ще оставим за 2022а, а?

# 1 953
  • France
Ша съ мре Tired Face даже апетитът ми изчезна. Виж бих си сипала нещо по силничко. Cry

# 1 954
Филче, няма да мреш! 2 деца имаш да гледаш, душко.

# 1 955
  • France
Ох, не знам и аз какво да мисля. До сега спокойно и смело понасях всичко, но тази втора карантина ми идва в повече

# 1 956
Искам баклава, монахиня и да съм хандбалиСка, да ги лОвя през прозореца!
Друго си е като знаеш какъв искаш да станеш и какво изобщо искаш от живота 😂 Извинявай, Деми, шегувам се 😂 обаче така сладко си го написала.

Тук съм, момичета 😊 напразнувах се, пък реших да оставя малко и за утре 😉

За Кротето, освен това идвам. Само да не ме бие. Много.

# 1 957
Никакво спиране на празнуването, Елифче! Цяла година да имаш празнично настроение!

Аз да си кажа, че искам рецептата за домашния течен шоколад и за монахинята ненапила се, ако може. Както и за ежко-бежковците. Оплаквам се, че в момента у нас има цяла тава броколи със сирене, която и аз преджваквам с мъка. Какво беше това сирене, което беше купил ММ не знам, но вкуса на яденето е пфффф. Усещам, че утре сутрин бързо ще го метна в кофата.

# 1 958
Елиф, жива, здрава и щастлива бъди! Да те обичат и глезят много, да не слиза усмивката от лицето ти! Flowers Hibiscus Champagne
Тете, само телефони имат и един компютър, който се ремонтира два пъти в двегодишната му гаранция, а дадохме 1300 за него. Днес го получихме след втория ремонт. Нямам повече излишни пари за таблети, лаптопи и пр. А и нещо ми писна. На едни ще дават наготово, на тях все нещо им се полага, а ние ще се оправяме, както можем. Ток не плащат, вода не плащат, безплатни таблети им раздадоха, за помощите са с предимство, по презумпция им се полагат, е писнА ми от тази дискриминация.
И от телефона ми писнА! Разкарах това, което ми излизаше с готовите думи, но той продължава да ме поправя. Днес пиша на дружка, че чаршафите са ми от Дилиос, той ми го поправя на "Филипс". Разногледа станах да гледам, да не се изложа с някоя простотия.
Аз пиене и еденье не искам тази вечер, оставям всичко на вас. От Пощенска искат да ме цакат с 83 лв. През август платих с моята карта, чрез банкомат, дължимата сума към Ти би ай, сестра ми изплаща пералня. И вчера с превода на заплатата ми дръпнали пак 83 лв. Твърдят, че август при тях не излиза плащане към ти би ай и сега са им превели парите! Аз си пазя бележката от банкомата, а сестра ми няма пропуснато плащане. Втората версия на Пощенска е, че "търговецът си дърпа сам от сметката". Обяснявам ѝ, че аз не съм клиент на ти би ай и нямам договор с тях! А на сестра ми два пъти са ѝ взели сумата този месец. Тя си плаща чрез банкомат, не е разрешила да ѝ дърпат сумата от сметката. Тези от банката се о*Рахал и съм решила да си открия сметка в УниКредит.
Баси телефона. Е, ще го оставя, както е решил той, но да знаете, че не го знам кой е този о*Рахал, за *ране иде реч. Joy Joy

# 1 959
  • Euskal Herria
Докато се прибера, докато ви изчета... вие вече сте изпозаспали.
Два дни се боря с главобол, ма нямам намерение да се давам. За утеха правих едни кифли и си взех поръчаните дрехи. И едно електрическо одеало. Grinning

# 1 960
  • софия
Eлиииф,честит празник! Да си жива и здрава,много щастлива и обичана Hug Много настроение ми носят винаги постовете ти в темата🌸
Момичета, аз се дотъркалях от работа. Днес молът беше почти празен. Не знам как отведнъж стана това,но съм доволна,че не е фул от народ. Сега похапвам,че нали знаете,че не мога да спя на гладен стомах.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 00:42 от Дариела

# 1 961
  • Оптимист по принуда
Dara, какъв ти е телефонът?
На самсунг от настройки отиваш на Език и въвеждане. От там изключваш автоматично заместване по подразбиране, както и поправка на правопис. Дано стане. Предполагам, че и на другите модели телефони е нещо подобно.
Скрит текст:

# 1 962
Среднощно благодаря, благодаря, благодаря на тези, на които не съм 😊
Дариелка, радвам се, че ти нося настроение, обаче аз многократно повече се зареждам от вас, тук.
Ето и сега, чета за премеждията на твоята адашка Дара888, хем съчувствам, хем като стигнах до "о*Рахал" ми прозвуча като някой ирландец (О'Райли например) и се хиляяя. И мен така един автокорект беше ми иззел писателската роля, докато аз не му иззех писалката 😁 Деми е дала добър съвет. Дари 888, действай, не го жали!

# 1 963
Eлиф,честит празник, да си жива и здрава, и да няма за какво да се оплачеш цел живот:hugs:
Още работя и чакам детИто да се събуди за йедене. 
Майка ме вбеси толкова много днес, че още ме държи, и в место да ме подкрепя че си пазя детето тя ми го играе многострадалната, че не го била виждала на живо. Няма как да позволя на човек, който аз не съм виждала от декември, който работи с още 150 човека и не се пази кой знае колко, да ми гушка детето, какво като му е баба.Rage

# 1 964
Има ли начин майка ти да не ходи на работа? От декември... скоро ще стане една година. Добре, че ги има поне видеоразговорите.
И ние днес с ММ ходихме да видим моите родители - те на прозореца, ние на улицата. Подадохме им торбите с пазара, показахме снимки и клипчета с правнуците им - гледат, смеят се и се радват, пък току избършат скришом очи...

Общи условия

Активация на акаунт