Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 366
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 965
О*Рахал Joy Дара888 ми направи деня. Хиля се с глас.
Добро утро!

# 1 966
Добрутро..О'Рахалки мои.

За вноските - аз плащам само кеш. С карти, банки - тц. Не им вярвам на мискините. Вадя от Жоба когаго преценя и давам. Да видя как ще ми вземат повече 😆 на кукурайко ще ми вземат 😄

# 1 967
Елиф,за това упражнение ще ми трябват две доброволки да ме нагънат така и после да ме търкулнат да се разгъна.
Добро утро! Весел ден!

# 1 968
  • софия
Добро утро! Как ми се спи ако знаете. Искам вече да е утре.

# 1 969
Добро утро. Смуча кафето и ще вдигам малчо за яслата. После трябва и до социалните да ходя, да подавам док.за детските. А навън е мрачно и как ме мързи..ако мързелът болеше, досега да съм пукнала 200 пъти.
Лек ден на всички 🌷

# 1 970
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
О'Рахал на всинца ви.
от сутринта съм се олензила, свиркам си в банята, пея си в хола...
половинката пита какво ми е и аз гордо се изцепвам: Петък, бре мискинино!
то било четвъртък! О'рахал и на него!

# 1 971
Добрутро бонбончета Kissing Heart
Благодаря за съвета за лимоня с меда, аз си го кусам профилактично Stuck Out Tongue Winking Eye
Мина ми сливичока, ся сопола ми текна Joy
Ай, приятен смръчкания четвъртОк Heart

# 1 972
  • Пловдив
Добро утро в четвъртък...сутринта беше много приятно на вън...след дъжд чисто и свежо. Чак ми се довървя пеш.Ама се качих в колата, де.

Само аз ли не го разбрах това с О`...? Relaxed

Ето рецептата за шоколада...https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%BB%D0%B0%D0%B4

# 1 973
Не си почистила масата..гледам боклучета се търкалят до кафето. Що тъй...

# 1 974
  • Пловдив
Не си почистила масата..гледам боклучета се търкалят до кафето. Що тъй...
еее...викам си ше аресаш чашката, че е със златно покритие, баш кат за теб...ам на...ся пък мръсна масата била Laughing

# 1 975
# 1 976
  • Бургас
Тете,ти явно си наследница на аристократи!

Днес последно ще отида на кола маска.Взимам си мои постелки,слагам маска,очила и ще се пръскам непрекъснато.Това ще е последната ми кола маска до лятото,ако съм жива!

# 1 977
О’рахал и от мене! 😁😂🤗
Хубав ден! 🤗🌺

# 1 978
  • София
Добро утро!

Оставих детето на училище, минах през лабораторията да ме боднат и сега чакам пред Лили да отворят, за да си купя неща, които само от тук купувам. Не ми е на удобно място Лилито и не искам пак да идвам, та си казах, че нищо няма да ми стане да почакам 25 минути докато отворят. Топличко е времето , имам БГ мама да се развличам, не съм на работа днес, а вкъщи ме чакат прозорци за миене и гледам да протакам.

Никога не съм била на кола маска. Бръмкам си с епилатора и готово. Има ли разлика в косморастежа след кола и след епилатор?

# 1 979
  • Бургас
При мен си е навик.Ходя от много години при една и съща козметичка.страшно ме мързи да се правя сама.Не знам каква е разликата.

Децата щяха да идват декември от Германия,но явно пак няма да се видим.Имат много работа по разбираеми причини.Само да са здрави!

Общи условия

Активация на акаунт