Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 365
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
Панде, тук валя...не се хаби с тия джамове и триене Simple Smile

Славче, ма ти чак ся ли разбра за наша Тета? Ам, че тя е със синя кръв, бе как да не е аристократ Laughing

# 1 981
Славче,твоят син ли беше лекар там? Как е?
Не би трябвало да има разлика от кола маска и епилатор,и двете скубят с корена. Но и аз не съм ходила никога на кола. 😁 Бръмча се. Бях си взела и фотоепилатор,ама нещо нищо не свърши и го продадох. Дали космите ми са някакви кофти,дали епилатора... не знам. А ми се ще да забравя поне за месец,ама няма. 😆

# 1 982
  • Бургас
За Тета само бяла покривка и лукс сервиз!
Какви са тия трохи и ръждиви канчета?

Ени,правилно си разбрала.Добре е ,слава Богу!

# 1 983
Ох голям смях,за Тета се сетих! Пускам в скрит текст,че е дълго:
Скрит текст:

# 1 984
  • Пловдив
Ей...ша мъ накарате да диря и да пускам за Тета отделни кафета...кат за знатни особи Innocent
Макар, че аристократите пият чай...м..?

# 1 985
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мамето като каза за монахинята и си спомних как неволно захраних щерката с орехи преди плануваното. На същия принцип - една лъжичка за нея, една за мен. Бях правила бисквитена торта, но на нейното парче не наръсих натрошени орехи, а на останалата част ръснах щедро. Та бутам на нея в устата от нейното парче и после бутам в моята уста от моето парче. Но обърках парчетата и в един момент виждам как детето премлясква натрошени орехи. Всичко ми изтръпна. Не помня колко беше малка тогава, но беше преди възрастта, в която може да се дават орехи. Наблюдавах под лупа всяко нейно движение или реакция в следващите дни. Сега ми е смешно как се бях паникьосала тогава.

Моето на около годинка успя да изчопли и откъсне, и след това да глътне парченце найлон от опаковката на една бутилка. Емии, ревнах от яд и страх, ама...

# 1 986
  • Оптимист по принуда
Не си почистила масата..гледам боклучета се търкалят до кафето. Що тъй...
Ох, жална ти снахица.Joy

О'Рахал и на вас. Трохи не трохи, ще го сърбам, мерси Мистик Hug

# 1 987
Кой тоз Ваньо бе..не познавам Ваньо аз ... Joy

Начи пак ще мърморя, ама може ли такава работа - днес детето има неучебен присъствен ден. Искаха ги в 9.30 в двора, после някво ходене нейде си бла бла и към 12 да ги вземем. Вчера се обаждам да уточня подробностите с класната и питам - ще има ли някой в училище преди 9ч, че ние сме на работа, да го доведем и там да си изчака детето, докато тръгнат за блабла-то. Тц. Нье. Нямало да има. Сега се сещам, че като е присъствен ден, учителките що не присъстват от началото на работния си ден?!? , ама подробности.
Организирам татко му в 9.15 да излезе от работа, да дойде до вкъщи да ни вземе и да го закара него в двора, мен на тръстиката-където ще ми се мръщят че съм закъсняла, щото нали аз не почвам от 10ч, нищо че съм аристократ по душа. Отиваме-двора празен! Брях викам..койтуйнящо, де е групата. Звъня на госпожата - ние рече слизаме от горе!! Демек са в стаята.

Ми що не казахте бре. Ми що не пуснахте едно сУоПщение по фейса снощи че ще има човек в училище и който иска да заведе детето по-ранХо? Тоз фейс за кво ви е, питам...за бла-бла само ли. Цялата ни държава е само едно бла-бла....

Няма се ядосвам, че лекари няма, трябва спокойствие, както казва сестра ми, че опрем ли до лекари, край, умиргаме. Омммммммммммммм.....

# 1 988
О'Рахал, качила съм 2 кила от началото на отпуската. О'Рахал защо съм толкова лакома..

# 1 989
Добрютро и О*Рахал и от мен! Нощес се таласъмих яко, пих си безкофеиновото кафе, дойде ми музата да готвя, пък после се осъзна, че е дошла по никое време... Simple Smile  Сега ми трябва шут по задните части, за да се размърдам.
Много мерси за рецептата за течния шоколад!
Сладък ден на всички!

# 1 990
Оххх, Ени, отде го изкопа туй Joy

Ей, тоя О'рахал стана по-популярен от Малдивски креМвирш. Дареее, бързо тичай, авторски права да браниш Joy

Днес съм дзен, да видим докога ...
Слушам тв-то с ковида по света и у нас и усещам леки наченки на безпокойство.

# 1 991
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
О*Рахал, O'прекрасни. Станах в 6, мъжО е командировка, не ме ядосва, лягам си навреме, и се наспивам.
  Минах през банята спокойно, ошетах в кухнята, че снощи с малкия зарязахме всичко на вили и могили, мих, боклук приготвих да изнесем, и направо започнах сутринта като бял човек.

# 1 992
Тет, ти нали не ползваш ФейсбукЯ  или вече се предаде?

# 1 993
Ох голям смях,за Тета се сетих! Пускам в скрит текст,че е дълго:
Скрит текст:

Много  ме развесели това.
Тази сутрин рано бях на центъра.Исках да напазарувам някой неща, но всички магазини от 10 отварят. Така успях само от Лидл  за ядене да напазарувам, другите неща остават за утре.

# 1 994
О'Рахал, ще има още 1 година детски. Всичкото Малдив е от мен и по един банЦки ще ви черпя 💋

Общи условия

Активация на акаунт