Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 038
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 395
Отдавна не съм яла мекици, та скоро може да ги уважа. За тази седмица нищо не съм набелязала, бих се възползвала от боровинките, но днес само за тях няма да отида.

# 1 396
Не бързайте да обвинявате, че някой си се презапасявал, всичко много зависи от количествато които се използват в домакинството. Примерно аз съм сама, на мен споменатите 12 пакета захар примерно и сосове и макарони по 3-4 кутии, ще ми стигнат за година. Обаче в домакинстовто на сестра ми това нещо ще се изяде за норматив. Те са голяма фамилия, тинейджъри има и се готви като за казарма. С нейният седмичен пазар аз бих изкарала месец. Оставала съм шокирана как пазари... Stuck Out Tongue Winking Eye
Затова не бързайте, да скачате за количествата, а и ако има място къде да се приберат, защо не.

# 1 397
Аз ще ходя да се презапася със суджуци, пък Лидъл да вземат да се стегнат, и да започна да ми дават награда от скреч картата минимум 50% намаление на вино 😄
Скъсах си якето, някой ме прокле 😏
пп. шегувам се.

# 1 398
  • Стара Загора
Аз спагети със сос правя поне 3 пъти в месеца, една от бързите ми вечери е. 6 пакета и  толкова сосове купих.

# 1 399
Аз ще ходя да се презапася със суджуци, пък Лидъл да вземат да се стегнат, и да започна да ми дават награда от скреч картата минимум 50% намаление на вино 😄
Скъсах си якето, някой ме прокле 😏
пп. шегувам се.

от приложението ли суджуците, бива ли ги?
ако започнат да ни дават намаление на вино, мезета и сирена....ехеееее Wink
не разбирам коментарите за презапасяването. ми всеки купува каквото прецени. в нас се яде много, имаме и място - що па да не си купя това-онова.

# 1 400
Ще ти пиша като ги пробвам. За тези пари не очаквам нещо уау, но нали ни подлъгват 😜

# 1 401
Аз ходих за детски термо дънки, одобри ги синът ми, черни, но може би ще му купя и сините.
Взех боривинки (още снощи към 22 ч. ги видях Simple Smile), нар, деликатесен салам и др.
За пръв път си взех продукти от скреч картата - тортила чипс 2 бр. със ол и 1 бр. с чедър (само от тези видове имаше и малко бройки, явно доста хора са се възползвали). Сок обаче пак нямаше въобще.
А днес ми се паднаха някакви шоколади с фъстъци (не знам дали са постоянен асортимент, по принцип купувам само високопроцентните им и понякога млечния с цели лешници).

# 1 402
Не знам за кои суджуци става въпрос, но тези от мин. седмица с приложението, дето са за сушене или скара, са страхотни! Хапнахме два вече (на фурната изпечени), два суша. Сушила съм от тях миналата година, стават страхотни. Чакам ги на ххл вариант да заредя макар и с риск да ме изгонят от вкъщи Joy

# 1 403
Горчица в шише ще взема 2-3 броя...че ми трябва, а в редовния асортимент няма базова.

# 1 404
Аз се заредих с омекотител, семаната идва на същата цена в съотношение цена-количество и от суджуците взех. В къщи ги ядем, в гювечета най-вече ги готвя.

# 1 405
Добро утро и от мен . И аз да се отчета с един бърз пазар - този път ( в Лидл Младост 2) имаше всичко налично за пазара и успях да опукам 70лв за точно 25мин.в магазина. Всичко си беше обозначено за Lidl Plus оферти и си беше на мястото.Освен младото телешко, взех и пилешките филенца с корнфлейкс да ги пробваме. Боровинките там са 0,99ст- така ми излизат на бележката  ( намалени от 1,99 , ми излизат с с отстъпка 1лв) ...да бях взела повече Simple Smile Simple Smile
Сега чакам малката да стане и да трие скретч картата (много се радва детето ,когато спечели Simple Smile
Пижамите не ми харесаха ( много рехаво трикото ми се стори) , а пък термо чорапите , ако имаха стъпчици , грешка нямаше да имат , но уви .

# 1 406
Добре, че писа, подсети ме за нещо много важно! Готината касиерка каза, че трябва да сканирам приложението, преди да започне да маркира стоките, иначе може да не отчете отстъпка от купон или оферта! Моля Мишка и Търтийн отново за коментар по казуса. 😀 Както и всички вас, сканирали ли сте по време на маркиране и отчитало ли е намаленията?
В моя случай беше кутийка от трюфелите, купена от друг град от друг човек с приложението, но с неотчетен купон по незнайно какви причини. Ходихме заедно, че благодарение на вас в темата вече се чувствам спец. и аз водих преговорите. Grinning Върнахме я и на място веднага я купихме отново, вече с купона. Разисквахме с касиерката и тогава тя ми обясни това, което писах.

# 1 407
Приложението може да се сканира по всяко време на касирането. Преди и по време на. Всичко си отчита.

Аз вчера не можах да направя връщане с приложението и смятам да позанимая “умните глави и вождове” да обърнат внимание на което.

# 1 408
Почти всеки път маркирам по време на маркирането, че са много бързи Simple Smile Simple Smile И досега винаги ми е отчитало всичко...
Даже веднъж някак си се било маркирало 2 пъти, та касиерката в края на сметката занули Лидл+, после пак го сканирах (след като вече бяха минали всички покупки) и пак всичко си отчете.
А някой друг карък кат мен дали има - от началото на акцията имам 12 бележки (ММ почти всеки обед е в Лидл, че му е близо до работата) - и имам само 1 скреч карта печеливша - суха паста Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А пък съм оставила бая трицифрена сума вече...

пууууууууууу ..

# 1 409
Ох, аман от констататорки, такива дето ни обясняват, че купуваме боклуците на Лидл, че и що се презапасяваме.

Някой взимал ли е тиква цигулка? Сладки ли са? Бях взимала миналата година и беше много бледа и безвкусна и не повторих. Сега гледам, че пак са заредили.

А, явно и при Търтийн е имало проблем с връщането през приложението както при мен. Явно има проблем в системата.

Някой използва ли всички купони за седмицата ми е интересно?

Общи условия

Активация на акаунт