Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 781
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 965
А с приложението и касовите бележки в него могат да се връщат само нехранителни артикули, така ли?
Присъединявам се към питането. Две момичета тук вече споделиха, че са пробвали неуспешно, Търтийн сподели, че и при неин клиент е било неуспешно, така че все още в темата няма информация за успешно върнат (какъвто и да е) продукт чрез приложението.

# 1 966
Имах да заменям продукт (заради размер и беше сбъркан етикета) - носех и хартиената бележка, младежът на каса не поиска дигиталната, въпреки че казах, че и такава имам. С две думи - не можах да тествам.

# 1 967
Поредното оплакване за прованса- няма от черните сусамки с боровинки. Дори и вертикани фризери нямаме, като показаните по- горе....
И аз като един провинциален Гаврош цяло лято се облизвах за специалните сладоледи, описани в темата, но в нашите хладилници отбелязах единствено липсата им. Joy

# 1 968
  • sofia
Извинявам се, че нахълтвам, но някой виждал ли е останали бройки от буркан четата за подправки? Издирван да си купя, но без успех.

# 1 969
Тъкмо щях да питам дали някой е успял да върне стока с дигитална бележка.

Добре че някой напомни за домакинската хартия, днес ходих и един час се чудих какво още и забравих, но ще отида пак, защото ми е много удобна и съм доволна, че не се къса, когато се подсушава месо или зелена салата.

Нямаше при нас от тези камиончета коледните. Sad
Обаче заредих марципани-с тъмен шоколад и с бадеми. Много ги харесвам и си угаждам веднъж годишно. За първи път видях и шоколади с марципан. Взех от 2-та модела с млечен и тъмен шоколад. Не е лош на вкус и цената му май беше поносима.

Взех и от тези противоплъзгащите подложки, смятам да сложа в хладилника и да се чистят по-лесно.

Има ли някой от Пловдив, кото да знае какво копаят на паркинга пред магазина на България? Имам чувстовто, че ще слагат бариера, но пък няма логика на това място.

Това за капсулите ме потресе! Но пък на мен ми се е случвало да си взма яйца и всички вътре сменени с по-малкия размер. Сега винаги проверявам. Парен каша духа. Simple Smile Simple Smile

# 1 970
Извинявам се, че нахълтвам, но някой виждал ли е останали бройки от буркан четата за подправки? Издирван да си купя, но без успех.

хаха, голям майтап с тези бурканчета Wink не, няма ги никъде.
въобще някой успя ли да си купи?
днес ще правя пазар, дано не сте ушушкали стоката.

# 1 971
В Изток Сф имаше камиончета - пишеше музикална кутия със сладки.

А гювечът в буркан, който беше похвален преди 2-3 дни, беше намален на 1,50 лв.
Зехтин не видях.

# 1 972
Вчера сутринта, когато купих сета за подправки, от наредени на два реда по 16 броя развалих редичката и извадих първия. Не съм очаквала дори, че още вчера няма да го има никъде...
Любимиите маслени бисквити с шоколадова глазура и цветна поръска вече също са свършили. Дали ще има дозареждане от Коледните неща?

# 1 973
Някъде в незнаен форум съществува тема: "Да изкупим сета за подправки и да не дадем на НИ една БгМама възможност да се добере до него!" 😂
П.П. Хахаха, докато напиша и ме опровергаха!

# 1 974
  • sofia

Нямаше при нас от тези камиончета коледните. Sad

При нас сутринта имаше от камиончетата май три вида бяха. Това говоря в София, Слатина.

# 1 975
Все някой е купил сета, щом го няма, но сигурно хора, които не пишат в темата. И вероятно са били пратили за тук малко бройки.
Хоп-Троп! - голямата ролка е другата седмица на оферта, погледнах я само, че да преценя дали мога да я взема все пак, но още не е намалена. Иначе двете рула хартия са напълно идентични като грамаж с тези на Емека, разликата е само големината на късовете (по-големи са на Флоралис и се разминават ролките на ширина-дължина, но общия метраж и грамаж е същият), и лидълската е една идея по-мека на допир от Емека, но са еднакво здрави.
Ти за дървените камиончета или за колите- музикалните питаш? За първите днес не видях дали има още, вторите - все още има (пак в София това).

# 1 976
  • sofia
Някъде в незнаен форум съществува тема: "Да изкупим сета за подправки и да не дадем на НИ една БгМама възможност да се добере до него!" 😂
Ха ха много яко. Не знаех, че е имало голям интерес за бурканчета😂. Даже си мислех, че няма да се погледнат. Явно в голяма заблуда съм била.

# 1 977
Аз пък когато видях сета във френската брошура даже и не сложих тук скрийншот, че си мислех, че дори няма да пратят от тях насам...

# 1 978
Изобщо не се учудвам ако са заредили по 2-3 бройки на филиал (от бурканчетата). Eто вчера за керамичните тавички бях в магазина 5мин след отварянето и бяха останали 2 черни от големите и 4 от малките (2 бели и 2 черни комплектчета). Предполагам е имало по 2 от цвят, което е просто смехотворно при условие, че на предното им пускане пак ги издирвах и бяха свършили светкавично, т. е знаят, че има засилен интерес от тях.

# 1 979
Хоп Троп, в Тракия мернах самотно дървено камионче с лакомства. Ако за него става въпрос. При промоциите в близост до ъгъла където са намалените с 30% кисели млека и подобни. Май беше оставено там камиончето, стори ми се, че наоколо има наредени други неща, та може и да е имало и други бройки на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт