Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 781
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 950
Благодаря Ви , инсталирах го.
Ще мина да видя паучовете днес.

# 1 951
Снимам гръцките питки..къде са при нас - във вертикарния фризер над зеленчуците

# 1 952
Благодаря Ви , инсталирах го.
Ще мина да видя паучовете днес.
Само за всеки случай напомням, че кърпичките и перилните Формил са с купон и първо трябва да се активира, не е като офертите, които директно излизат при маркиране. Вкъщи си активирам купоните, не разчитам на външен интернет.

# 1 953
Да дам инфо и аз- към 10ч. в Овча купел имаше от рошавите якета -бели 128 и 152 и черни 134,146,152,164  и инхалатори , ако някой още търси.няма сет за подправки.
Скрит текст:

# 1 954
Сетовете са били малко бройки явно, нямаше и следа от тях. В интерес на истината, преди да ги пуснат тук ги гледах във френската брошура, чудя се дали от там са пратили насам после малкото бройки... може и да няма връзка, само си предполагам.

# 1 955
  • София
Имам въпрос към купилите уредът за вакуумиране?? Отдавна му се чудя - искам да си купя, но...за какво най-често го използвате?? Баща ми прави домашни суджуци - като ги вакуумирам, по трайни ли са?? И не е нужно да са хладно ли??

# 1 956
Имам въпрос към купилите уредът за вакуумиране?? Отдавна му се чудя - искам да си купя, но...за какво най-често го използвате?? Баща ми прави домашни суджуци - като ги вакуумирам, по трайни ли са?? И не е нужно да са хладно ли??

В групите за сушене и консервиране много го хвалят - вакуумират си за зимата вкл. свежи подправки, настъргани моркови на порции за супа и т.н. И аз му се чудя, но сигурно ще пропусна.

# 1 957
  • Варна
Брех, да не повярваш, но ММ успя от  всичко, което му казах, да напазарува.
И от месото е имало, бря-бря, бравос!
От скреч картата печели айрян на - 50%

# 1 958
Аз си купих кутия плодови барчета с ягода.обаче едно липсваше.вместо 5 , бяха само 4.
Кутията не беше отворена..или някой я е залепил...

# 1 959
  • на последния етаж
Кой го търсеше..бяло 164 номер

До 10 мин.съм в магазина...да пише да го вземам ли и пращам...

Зехтин няма!!!
Аз го търсех, но 140. Simple Smile
Благодаря ти много, teta75! Flowers Hibiscus Flowers Tulip

# 1 960
Купих някои работи днес (малко на брой и сума)- май повечето с купон или оферта Simple Smile Взех и от кръглото хлебче с купона- после, далеч от магазина, гледам в приложението купонът си стои Flushed Погледнах пак касовата бележка- вместо да имам хлебче на редовна цена, то няма никакво хлебче. Та явно затова и купонът ми си стои още наличен в приложението. Не знам как е станало, касиерката е пропуснала да маркира хляба или пък системата не го е отчела (Търтийн май споменаваше, че понякога не хваща на някакъв бутон) Thinking
Аз пък наскоро си купих силиконови формички на -30%- едните вътре бяха 12 броя, а другите 11 броя- като кутиите не бяха разпечатвани и бяха още с оригиналните си стикери...т. е. фабрично са си били така.
В магазина в Тракия на каса номер 6 (мисля) нямаше предпазна преграда. Както и на Пещерско шосе на едната каса (до стената) няма...не помня откога е така.

# 1 961
Не бях запомнила номера, сега не мога да се сетя в Младост 2 имаше ли 140 от бялото яке... имаше различни номера, над 128, но точно за този не помня вече  дали видях, стори ми се че бяха всичките размери над 128 в единия или другия цвят, обаче да не подведа...

# 1 962
Връщането на артикул само във филиала, от който е купен ли става или може и в друг Лидл?

# 1 963
Може и в друг Лидъл.
А с приложението и касовите бележки в него могат да се връщат само нехранителни артикули, така ли?

# 1 964
Паучовете уискас джуниър бяха 4 бройки за 2.68 или 2.89...нещо от сорта.
Поредното оплакване за прованса- няма от черните сусамки с боровинки. Дори и вертикани фризери нямаме, като показаните по- горе....

Общи условия

Активация на акаунт