Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 781
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 935
И аз направих един бърз пазар  сутринта в Младост 2 - но fenyx ме е изпреварила с отчета. Само да допълня , че имаше намалени розови доматки за 2,49, гевречета . Аз си взех брашно за 1лв, хлебчета с маслини, краставици с купон, още едни бургери ..този път с чедър, че ги похвалихте, прясно мляко на Саяна, бутчета , км Пилос на промоция -2 за проба , цветоулавящи кърпички (2,80 излизат) , капсули за бяло обаче , плодовите млекца за 1,15, варена шунка (3.лв за 200гр), сладко от малини и за капак един дамски суитшърт черен ( бяха останали 2 и аз грабнах единия)  ...за по вкъщи и до училището е идеален.
Скретч картата отново нищо не спечелих ...явно съм голям карък Simple Smile

# 1 936
  • Велико Търново
И аз днес минах телеграфно през Л за масло и бабекови наденички, че ММ мнооооого ги яде. И както си обикалях в търсене на желирани жаби ( за малкия мъж), забелязах един възрастен мъж да прави нещо при американските храни. Приблизих се и той се притесни и спря. Заобиколих го ( сигурно изглеждах като мистър Бийн) и надникнах през рафта. Да, ама ме видя и спря пак. Ох, да, казах си няма значение, но ме гризе да видя и реших да действам! Отидох и застанах до него. Той спря взе си една камара дрехи и някакви неща и отиде настрани. Гледах, гледах... Нищо не виждам нередно и тъкмо се отказвах от разследването и видях!!!! Той бил пресипвал капсули!!!Видях една паднала в кашончето с американски измишльотини върху което беше стоварил нещата си.
Извинявам се за офф-а, но имайте предвид и подобни вандализми и си проверявайте целостта на опаковките!!!

# 1 937
Поли, явно си минала преди мен там, че аз заварих само един дамски черен суитшърт (видях го по случайност, не че съм търсила, просто ми направи впечатление, че е само един). Доматките да си призная този път не ги погледнах, че имам някакви вкъщи, само за малката грабнах набързо едни черита (за нея ги взимам, че и без това яде малко на брой неща).
Тези бургери, които толкова хвалите, все на Тандем Попово ли са (че погледнах миналия път и бяха на тази фирма)?
Ох, skk007, и това ли вече правят, да преспиват капсули?!? Направо как грам срама нямат тези хора, то пък това вече на какво прилича! Моите бройки са си 20 в кутията, проверих сега, даже понеже за първи път купувам такива, ми трябваше малко разглеждане да видя как точно се отваря, ама тези пък неща как да проверим на място, след касите да броим ли... каза ли на охраната за този им “ценен” клиент, май такива трябва да ги снимат и после сложат на входа за назидание!

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:47 от fenyx

# 1 938
Човешката простотия не знае граници.
И аз съм от наблюдателните, а понякога просто човек става неволен свидетел.

# 1 939
Ама това не е да шпионираме другите, обаче като се замисля- може ли всяка покупка да се проверява после от нас за такива неща? Особено за опаковки, на които не им личи, че са отваряни, в крайна сметка клиентите не сме пъдари, има си охрана, къде им е функцията? После нали ако нацелиш нещо такова оставаш с впечатление за продавача- т.е. веригата (липса на достатъчен контрол), а дребнавото поведение на клиенти няма как да контролираме, освен когато забележим нещо да кажем, но за мен това е сериозен пропуск в охраната им, щом се случва, значи нещо трябва да променят в контрола.

# 1 940
Кое момиченце каза, че е ходило в Лидл да търси естрагон? Що не каза и, че няма.GrinSunglasses Вчера отидох за масло , тиквичка и естрагон.( за онази рецепта). Но естрагон- тц.( изобщо го няма в асортимента).ЗаФърлих масло, ЗаФърлих всичко! И ядохме.... винен кебап- както се казва- " като няма хляб, яжте пасти" Grinning То естрагон няма и в магазина до блока, де( тогава пък ядохме супа с месо Grinning), но сигурно е нормално да няма,то и аз едва му запомних името, а служителката в Лидл, както и кварталната магазинерка, ми отговориха с такъв тон, че няма сякаш потърсих марихуана със сминдух. Open Mouth И изобщо КАК да стане човек вегетарианец като няма какво? ЕСТРАГОН FlushedInnocent
Нилче, още като писа момиченцето да пита, ѝ казаха че няма. Ама нещо си бляла баирите. Затуй нЕма да станеш вегетарианец Joy Аз намерих естрагон в квартално зеленчуково магазинче, както и в Кауфланд Wink
Аз питах и като ми казаха, че няма, директно отидох във Фантастико и взех от там.

Сиренето от другата седмица ми е цел, но не мисля да се бързам и да ходя. Ако има, когато отида, ще взема, ако няма - имам любимо и от Ф.

# 1 941
  • вкъщи
Лидъл на Трапезица в Бургас работи ли вече?? Че онзи ден беше затворен. Да знам да ходя ли..

# 1 942
Колко излизат цветоулавящите кърпи с отстъпката?

# 1 943
Кой го търсеше..бяло 164 номер

До 10 мин.съм в магазина...да пише да го вземам ли и пращам...

Зехтин няма!!!

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 13:23 от teta75

# 1 944
Лидъл на Трапезица в Бургас работи ли вече?? Че онзи ден беше затворен. Да знам да ходя ли..

Работи от вчера, но се въоръжи с търпение - всичко е яко разместено и някъде още нямаше цени

# 1 945
Колко излизат цветоулавящите кърпи с отстъпката?
2.79 за кутия, може до 3 бр да се вземат с отстъпката. В една са 24 кърпички, т.е. 12 ст. за кърпичка.

# 1 946
Много благодаря Феникс.
Аз вчера доста напазарувах ,но нямах приложението.

# 1 947
Кърпичките с купон са от днес. Може да си го инсталирате и да се възползвате.

# 1 948
Някой може ли да ми каже цената на кутията Феликс паучове по 6 броя вътре ? Храним едно улично коте,но вчера в нашия магазин нямаше цена.
И аз храня едно улично коте, наскоро купих Феликс. По спомен около 40 ст излизаше един пауч.

# 1 949
Привет, дами.
Някой виждал ли е това якенце в размер 116:

Общи условия

Активация на акаунт