Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 839
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 920
Значи, да се ходи по-късно, че да мине бутаницата за бутчета🤔... не че нещо, ама все пак и вируси има...

# 1 921
  • София
На мен капсулите на Формил не ми харесаха, миришат силно на сапун Дуру и едва ги изтраях да свършат.
Въобще не съм ги гледала как перат.

# 1 922
Този шкаф за баня https://www.lidl.bg/bg/p/moyata-stilna-banya/shkaf-za-banya/p44601 , дали става за кухня                                                                                           а за този чадър https://www.lidl.bg/bg/p/tvoyat-neustoim-stil/chadr/p44867 -качествен ли е
Преди години си купих и много скоро се счупи една спица. На следващата година си купих друг такъв и отново се счупи спица много скоро след като го купих. И така се отказах от тези чадъри.

Ами не важи ли някаква гаранция , поне да го поправят?

# 1 923
При нас беше сравнително спокойно, все още имаше бутчета. Феникс, то и аз затова започнах да ходя по-рано.
Значи, мрънкахте тук за личните данни дето ви взимал Лидъл и ала бала, а извадихте ли си от новите billa карти, да видите пък Била какво ви взима, че някой и ги хвалиха тук. Докато в приложението на lidl има опция да не си пишеш адреса, то при Била няма такава опция, искаш не искаш пишеш адрес, че и рожденна дата!!! Направо ме е яд, че си написах имейла който ползвам, а не един друг, който съм го зарязала. Искали рождената дата, защото искали да ни изненадат, абе хайде няма нужда...

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 10:00 от Lemy

# 1 924
  • Варна
Аз нямах успех с горещата им линия. Казаха, че нямат практика да изпращат от един обект в друг (в моя случай сешоар). Но преди в темата съм чела, че са предлагали такава услуга...
По телефона ли пробва или в мейл? По телефона нито един път нищо не направиха, но по мейл вече два пъти я прилагат тази практика, дето я нямали. Grinning
П.П. Точно сешоар ми доставиха първо, но беше в брошура от предходната (или май даже същата) седмица, т.е. беше минало много малко време и явно още е имало в някои от магазините.

Първо по имейл - отговориха, че са изчерпани навсякъде. После тук съфорумка написа, че е видяла във Варна сешоари, ходих лично до магазина, нямаше, попитах служител - каза няма. Дори още докато бях вътре звъннах на клиентския номер и казаха, че няма никъде в страната.
После някой написа, че видял в Горна Оряховица. Пак звъннах на телефона. Казаха, че точно там няма, но има във Варна Аспарухово. Малко е на майната си този магазин, но ММ ми се върза, отиде и ми го купи.
Ето, вече знаете моята "сешоарена сага" Joy

# 1 925
  • Mediterraneo
Никой нищо не каза вчера за капсулите Формил и няма да взема, щом не ги хвалите.
Аз имам спомен, че бяха коментирани и  похвалени преди месец-два 🧐

Аз ги харесвам. Сега гледам са пуснали някакви нови, по- скоро не нови, ами са променили старите. Ще чакам промоция да ги пробвам.

# 1 926
Някой може ли да ми каже цената на кутията Феликс паучове по 6 броя вътре ? Храним едно улично коте,но вчера в нашия магазин нямаше цена.

# 1 927
Някой може ли да ми каже цената на кутията Феликс паучове по 6 броя вътре ? Храним едно улично коте,но вчера в нашия магазин нямаше цена.

Не ти отговарям точно на питането, но на Coshida кутиите, които са по 12 пауча вътре, кутията със сиамското коте, е с доста изчистен състав. Няма захар, няма зърнени култури. От време на време я пускат на промо и се връзва около 40 ст. за пауч. Та препоръчвам.

# 1 928
stonefaced , благодаря.

# 1 929
Има ли в момента от препарата за почистване на перални някъде, без да са в акция? Видях за миялни , но за перални не намирам в Пловдив.

# 1 930
  • София-Младост

*MIME*
Колежка има такъв чадър и нищо не и се е счупило...Аз съм купувала само от несгъваемите.

# 1 931
Да докладвам за Младост 2 - пилешки бутчета има (бутаница няма, не взех иначе, не мога да кажа как са), има момичешките якета ( видях от 128 р-р нагоре, има и от двата цвята различни размери, но и на мен не ми хареса мъхестото им отвън), джинджифил има, перилните на оферта са налични, няма сета за подправки, зехтин в тенекии.
Скрит текст:
Взех малко краставици, една кутия цветни капсули, цветоулавящи кърпички, черпака (от вчера пуснатите, в ИКЕА е двойно по-евтин, но само за него във вирусно време няма да се натръгна).
Имаше заредени хартиени брошури за сл. седмица. От скреча - нищо, но съм спестила с офертите близо 10 лв.
Допълвам - сега и малко сметки. Капсулите (за цветно взех 3 в 1, ароматът им не е лош, според мен) с купон излизат за 0.25 бр/ 1 бр. капсула, което е повече от прилична цена. (Редовната идва 0.35 лв/ бр, на такава на оферти съм намирала на Ариел).
Имаше и Perwoll за черно, не е показан в брошурата. На опаковките на тази марка, нищо че са повече литри, е посочено до 45 пранета, той е на 9.99 лв. С отстъпката взех Формил за черно за 3.14 лв, по-малко е като обем (1. 5 л), но явно по-концентриран, защото е за до 41 пранета. Та хем ми тежа по-малко (пешеходец съм и аз), хем по-евтин, само дано е приличен, но не са ми и капризни като тъкан нещата за тъмно пране.
И още нещо- видях голяма ролка кухненска хартия - ако е същата като качество като малките 2 рула Флоралис, на редовна цена само идва два пъти по-евтино, с оферта да не говорим. Но е обемна, заема доста място за плот, все пак.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 11:34 от fenyx

# 1 932
  • Перник
Физалисът който купих преди 2 часа

Върни им го! Това си е жив отпадък, а доколкото знам не е евтин (не купувам, майка ми си го отглежда).

Капсулите Формил за цветно пране ми харесват. Но някой искаше сравнение с Ариел, които не съм ползвала, затова не писах.

Голямата кухненска ролка е хубава и ми е удобна - от доста време купувам от нея. С една ролка изкарвам около 3 месеца.

# 1 933
Течният Формил върши работа, дебнах го от зимата да намалят, ама - не. Та се запасих с друго за месеци напред.
Ползвахме суперконцентратът за цветно, мисля, че е литър опаковката и един за деликатни тъкани в синя опаковка...

# 1 934
SvetlaK, не ми е за 2-та лева, просто ако някой смята да взима - да провери съдържанието..
Цяло лято купувам за един десерт, който се хареса вкъщи и не е имало проблем, а вчера се оказа че дори един плод няма; явно контрол няма.

Общи условия

Активация на акаунт