Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 799
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 845
Като съм вземала пантофи/дом.чехли са ме изкарвали късна есен до ранна пролет с прането.
Сусамките и аз ги уважавам от около месец. С черния сусам и аз не усещам боровинката.
Другата седмица има много скучни неща.

# 1 846
И мен преди за хлебопекарната ме отрязаха по телефона, а на имейл ми върнаха отговор,че за филиала който ме интересува имало много запитвания и препращат няколко бройки ,та още на другия ден се уредих

# 1 847
Два пъти съм им писала за издирване на продукти, и двата пъти ми върнаха отговор с конкретен филиал, където да намеря търсеното. Но на телефона не съм им звъняла. Не знам дали не проявяват повече старание при писмена комуникация.

# 1 848
Сега се връщам от Лидъл. Активирах си Лидъл Плюс, напазарих, бях активирала всички купони и Ц. На касата се изпотих триста пъти, не минава и тва е. Нещо системата им още не работи. На четири каси пробваха , сто човека опашка стана, не ще и тва е. Платих си покупките на високите цени и ме посъветваха да се обадя на номера им.
Звъннах, обясних си проблема. Та сега се оказва, че заради едновременното регистриране на много хора едновременно в цяла БГ при някои хора се получавал БЪГ и да си изтрия профила, след 72 часа наново да се регистрирам.....
Викам- ами покупките нещо,тва онова. Та си изпросих купон щели да ми пратят, като се регистрирам наново и пробвам системата с нещо дребно да взема.
 Казаха , че днес на много хора е било така станало...

# 1 849
В два лидъла въобще нямаше и етикет за сета за подправки. Грам. Иначе приложението си бачкаше нормално

# 1 850
  • софия
...Платих си покупките на високите цени и ме посъветваха да се обадя на номера им.
Звъннах, обясних си проблема. Та сега се оказва, че заради едновременното регистриране на много хора едновременно в цяла БГ при някои хора се получавал БЪГ и да си изтрия профила, след 72 часа наново да се регистрирам.....
Викам- ами покупките нещо,тва онова. Та си изпросих купон щели да ми пратят, като се регистрирам наново и пробвам системата с нещо дребно да взема.
 Казаха , че днес на много хора е било така станало...
Това е некоректно от тяхна страна. Не е проблем на клиента, че не са оразмерили натоварването за ползване на приложението, за да го залъгват с жълти стотинки.
Бих върнала всички продукти, за които не е сработило приложението.

# 1 851
  • София
В два лидъла въобще нямаше и етикет за сета за подправки. Грам. Иначе приложението си бачкаше нормално
При нас имаше етикет и празен кош отдолу. Аз бях така 😳 Не, че са ми жизнено важни. Просто си бях решила да ги купя 😀

# 1 852
Сигурно са заредили малко бройки. Май за пръв път го пускат...сета?

Аз съм купили накакви пуешки хапки замразени. Нещо не ме кефят...ама ще си ги ям...пенят се, не пенят се 😄...пари съм дала...

# 1 853
  • край голямата локва
Здравейте!
Дъщеря ми си изгуби котето от колекция стикита и вече два дни не се търпи!Плаче и страда,ама наистина!
Има ли някой повторка котенце?

Ако е едно беличко, аз имам. Но мога чак в понеделник да го дам. Ако те устройва, ми пиши.

При нас от сетовете ми се стори че има доста бройки заредени, но хората около мен носеха по повече от един.
Няма как да не свършат бързо при такъв интерес.

Аз взех бургери- харесаха ни.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 18:57 от xxxxx

# 1 854
Имам малко (а може би много) глупав въпрос относно стикитата. ☺️ Ако си ги измия с вода и сапун, ще им изчезне ли "прикрепващият" ефект?

# 1 855
  • софия
Не.

# 1 856
Този шкаф за баня https://www.lidl.bg/bg/p/moyata-stilna-banya/shkaf-za-banya/p44601 , дали става за кухня                                                                                           а за този чадър https://www.lidl.bg/bg/p/tvoyat-neustoim-stil/chadr/p44867 -качествен ли е

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 19:12 от *MIME*

# 1 857
  • София
Момичета, може ли да споделите мнения за Прахосмукачката 3 в 1?

# 1 858
  • Пловдив
Прошуто Крудо от италианската седмица добро ли е? Че цената му е добра...
Ние много го харесваме и зареждам като го пуснат.
Такова яке дали има останало някъде (моята дъщеря много го хареса и иска, но явно са заредили много малко бройки и се е изчерпало):

вчера в Тракия (до Декатлон) имаше доста от тези. Точно белите загледах и аз, но 168 ми идваше малко тесничко и се отказах.
Бях се наточила и аз за сета за подправки и мислех утре сутрин като се прибирам, да мина и да взема един Rolling Eyes Явно няма да стане Sad

# 1 859
Съжалявам, обаче системата им не е ок. Пазарувала съм на 11/10 и имах скреч с безплатна суха паста, валидна 7дни. Отивам днес /оттогава не съм ходила и никой не е ползвал телефона ми или картата/, и ми изписа, че промото е ползвано, е да ама не е. Не им ща сухата паста, въпросът е принципен.
Пробвах и с принтирана карта, скараха ми се, че не можело. Като питам защо се дискриминират възрастните хора, които не могат да се оправят, да не говорим, че и интернет нямат на телефоните /онези пенсионерските/, еми чобадете се на телефона. Ту се появяват, ту се скриват купоните.  Вече мина достатъчно време и не може да ме убедят, че това се прави  в помощ и услуга на клиентите им.
Голям минус за Лидъл от мен.

Общи условия

Активация на акаунт