Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 804
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 905
И аз съм от доволните от чадърите. Имаме 2 и са като нови. Единственият ми проблем с тях е, че са по-тежки от други чадъри (или поне, аз имам и по-леки чадъри) и затова го взимам с мен само когато съм сигурна, че ще вали или вече вали Simple Smile Пешеходец съм и затова има значение теглото за мен.

# 1 906
За хранителни или нехранителни стоки става въпрос? Аз от тази тема разбрах, че в брошурата се случва да има бонус неща. И няколко пъти съм я отваряла, но не забелязвам да има повече продукти. Та и затова много много не я следя брошурата..
Ама всичко си има в сайта за следващата седмица. Там са ми по-организирани нещата от брошурата. Кой както е свикнал. Simple Smile
Понеже имах проблеми няколко пъти вече, само да обърна внимание, че в сайта (обикновено) липсват някои неща от брошурата.

# 1 907
Кое момиченце каза, че е ходило в Лидл да търси естрагон? Що не каза и, че няма.GrinSunglasses Вчера отидох за масло , тиквичка и естрагон.( за онази рецепта). Но естрагон- тц.( изобщо го няма в асортимента).ЗаФърлих масло, ЗаФърлих всичко! И ядохме.... винен кебап- както се казва- " като няма хляб, яжте пасти" Grinning То естрагон няма и в магазина до блока, де( тогава пък ядохме супа с месо Grinning), но сигурно е нормално да няма,то и аз едва му запомних името, а служителката в Лидл, както и кварталната магазинерка, ми отговориха с такъв тон, че няма, сякаш потърсих марихуана със сминдух. Open Mouth И изобщо КАК да стане човек вегетарианец като няма какво? ЕСТРАГОН FlushedInnocent

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 10:01 от Nil desperandum!

# 1 908
За брошурата- вярно, че излиза след настоящата, никак не е удобно, ако занапред са решили така да я качват, но както и да е.
Активират се сега без проблем купоните, които са от днес.
И аз като Долче за чадърите- ако са сгъваемите такива, че не ги видях добре - имам от преди доста време един сгъваем, който е здрав, но вероятно и защото не е ползван често - по-тежък е от останалите ми сгъваеми и да е в чанта не го нося - само в ръка, когато вали.
Зехтин, момичешкото яке и сета за подправки се издирваха, нали - да погледна и да кажа какво е при нас положението, имам намерение да ходя до магазина по някое време. За джинджифила писах вече, че при нас нямаше липси и имаше достатъчно, но мога пак да погледна, ако трябва.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 07:06 от fenyx

# 1 909
  • София
Така ,намерих я новата брошура в сайта на Лидл.
Когато сте на старата, отивате горе в дясно на меню, от там брошури и я има новата.
Вчера излизаха една до друга.
Не е удобно така, няма прегледност.

# 1 910
  • Бургас
Кое момиченце каза, че е ходило в Лидл да търси естрагон? Що не каза и, че няма.GrinSunglasses Вчера отидох за масло , тиквичка и естрагон.( за онази рецепта). Но естрагон- тц.( изобщо го няма в асортимента).ЗаФърлих масло, ЗаФърлих всичко! И ядохме.... винен кебап- както се казва- " като няма хляб, яжте пасти" Grinning То естрагон няма и в магазина до блока, де( тогава пък ядохме супа с месо Grinning), но сигурно е нормално да няма,то и аз едва му запомних името, а служителката в Лидл, както и кварталната магазинерка, ми отговориха с такъв тон, че няма сякаш потърсих марихуана със сминдух. Open Mouth И изобщо КАК да стане човек вегетарианец като няма какво? ЕСТРАГОН FlushedInnocent
Нилче, още като писа момиченцето да пита, ѝ казаха че няма. Ама нещо си бляла баирите. Затуй нЕма да станеш вегетарианец Joy Аз намерих естрагон в квартално зеленчуково магазинче, както и в Кауфланд Wink

# 1 911
Момичета, пазят ли асортимент на сладоледите през зимата? До сега не съм изпитвала такава нужда от сладолед толкова често, колкото сега, и не съм обръщала грам никакво внимание.

Не целия асортимент. Оставят само някои базови модели.

Ще ходя за тенекЕ зехтин...дано има.

# 1 912
Пък аз вчера ходих до Метро. Оставих куп пари за няма нищо, и викам - еми така е, като не ходих в Лидъл 😸
Хайде народе за бутчета на 2.50 😁

# 1 913
Не за бутчета отивам, дано няма заради тях бутаницини магазина.
Никой нищо не каза вчера за капсулите Формил и няма да взема, щом не ги хвалите.

# 1 914
Аз знам от майка ми че много харесва капсулите Формил и за бяло и за цветно. За за цената си с супер. Мислех да ходи да купувам днес, но тя каза, че има достатъчно прахове в момента.

# 1 915
Никой нищо не каза вчера за капсулите Формил и няма да взема, щом не ги хвалите.
Аз имам спомен, че бяха коментирани и  похвалени преди месец-два 🧐

# 1 916
Мерси за отговорите. В такъв случай ще пробвам една кутия, че да видя как са в сравнение с другите, които обичайно ползвам. Казвайте,  ако още нещо се издирва, да проверявам. (По-късно отивам, не съм там сега де.)

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 08:27 от fenyx

# 1 917
В магазина на Раковски в София имаше допълнително намаление на бургерите на Meat Revolution, та взех. Бутчетата изобщо не съм ги и видяла, че са на промо. Впрочем направих най-високата си сметка, откакто съм с Lidl Plus и на скреч картата - "не печелиш" Joy Нищо, де, поне заредих от промотата от днес - пастета го харесваме, взех и от багетите, че вкъщи ги харесват, имаше и банички, които бяха мин. седмица на промо, но така и не се добрах до тях. Сега взех, че вкъщи ги обичат доста. Бриошите ми се видяха малки за такива големи бургери. Така ли е или аз съм старомодна и е нормално да "излиза" месото извън хлебчето? Сякаш, като съм ходила по места тип Скаптобургер и Бум бургер са нормален калибър хлебчетата Rolling Eyes Както и да е, заредих "жизненоважни" продукти и съм доволна Grinning

# 1 918
Elizabet2013,
Скрит текст:
Съжалявам, обаче системата им не е ок. Пазарувала съм на 11/10 и имах скреч с безплатна суха паста, валидна 7дни. Отивам днес /оттогава не съм ходила и никой не е ползвал телефона ми или картата/, и ми изписа, че промото е ползвано, е да ама не е. Не им ща сухата паста, въпросът е принципен.
Пробвах и с принтирана карта, скараха ми се, че не можело. Като питам защо се дискриминират възрастните хора, които не могат да се оправят, да не говорим, че и интернет нямат на телефоните /онези пенсионерските/, еми чобадете се на телефона. Ту се появяват, ту се скриват купоните.  Вече мина достатъчно време и не може да ме убедят, че това се прави  в помощ и услуга на клиентите им.
Голям минус за Лидъл от мен.
Погледни при купоните, при мен се получи същото. Изписа, че е използвано, а след секунди се появи купон за отстъпка. Предполагам и при безплатните неща от скреч картите е така. Simple Smile

# 1 919
  • Пеликания
Отдавна не бях ходила на ранен пазар, и меко казано съм потресена. Първо имаше поне 20 пенсионера пред магазина и вътре точно за минута бутчетата свършиха като дори се блъскаха. Добре, че не ядем пилешко.
Взех си багетки, кисело мляко, домати на клонка, краставици, кърпичките на формил, общо взето съм доволна освен цялата история с това пилешко.
От скреч картата ми се падна вафла за 1ст. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт