Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 286
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз вчера пазарувах в Младост 2 и си го сканирах сама, нищо не спечелих от скреч картата.

# 226
Този Младост 2, ако е в София - баш пък там днес си сканирах картата, след като първо попитах дали може. Явно е и до служител.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 23:18 от fenyx

# 227
Амбицирате ме, в понеделник в 7 сутринта да ида да си купя една вафла и да сканирам картата, е така за принципа Simple Smile

# 228
Явно зависи и от град, и от магазин, и от управител... След като изрично казах, че мои приятели (да знаете, че сте ми приятели всичките Joy) вече са го използвали успешно, пак ми казаха, че не можело. Стана ми неприятно... както обикновено по български правилата и условията за нещо са силно разтегливо понятие и подлежат на лична интерпретация.

# 229
Амбицирате ме, в понеделник в 7 сутринта да ида да си купя една вафла и да сканирам картата, е така за принципа Simple Smile
Е, Хепи, от понеделник вече ще си е факт.
Не знам защо така се притесняват колегите. Няма никаква причина за което. Така или иначе всичко е заключено до 05.10
Но хора разни, филиали разни...Simple Smile

# 230
Да не ги притеснява скреч-картата, че тя излиза активна, за разлика от купоните (при мен не, че и нищо нямаше)? Колкото до мен, не заради нея пробвах, исках да знам дали чете от телефона ми кода и дали всичко е ок с него и приложението. Само го доближих и чух някакъв сигнал, но изобщо на екрана на касата, където излизат след маркиране покупките, не забелязах появи ли се нещо. Все пак трябва да се ориентираме и къде се поставя за четене картата, отчита ли я и такива дребни технически въпроси, които в понеделник може да им забавят обслужването по касите...

# 231
Аз пък искам да видя опцията за касовите бележки, това за мен е огромния плюс и заради това ще ползвам приложението

# 232
Феникс, ако си сканирала картата, би трябвало да имаш дигитален касов бон.

# 233
Имам и го видях веднага даже. (Thirteen, имах предвид, че по сигнала само се ориентирах, но не успях на екрана на каса да видя нещо излиза ли при вас). В секция “още” (това е от иконките долу на приложението) - в менюто му най-отгоре “Дигитални бележки”. Същото като касовия бон. Ако всеки път се сканира, после несъществените все трябва да се трият, ще се натрупат много, а няма опция да си търсиш из бележките даден артикул (разработчиците за това последното може да ми се “зарадват” изключително).

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:37 от fenyx

# 234
  • Мадрид / София
Само по сигнала може да се ориентираш дали ти е прочело устройството кода. На екрана, който е към клиента не се отбелязва. Аз понякога питам дали е прочел кода, защото не винаги сигнала е ясен, не е много силен.

# 235
Да, ясно, но ако наоколо е шумно може и да не се чуе добре. За пазаруващите с купони или оферти в бъдеще сигурно има значение. Иначе дали е качена бележката в приложението не е толкова проблемно, ако трябва да се съхрани, досега все сме намирали начин.

# 236
  • София
Пробвах го и аз успешно в Борово. Момичето се усмихна, явно все още почти никой не знае. От скреч картата имам намаление на боза. Stuck Out Tongue Winking Eye 

Някой питаше за кокосовото масло- същата беше цената, когато го пуснаха през лятото.

# 237
Айсберг, купен от Лидл на 31.08 и забравен в хладилник на вилата (както си е опакован) - абсолютно нищо му няма!! Все едно сега е купен.
В случая не е важно от къде е купен. Работила съм в плод и зеленчук,не знам с какво ги обработват тези зелении,но изкарваха над месец без никаква промяна във външния вид
Разбира се. Но темата е за Лидл и затова и споделям..

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 08:42 от Сиси ♥♥

# 238
На дисплея с покупките в лявата част - тъмносиния правоъгълник, излиза жълт надпис като се сканира картата. Или поне аз останах с такова впечатление - като че ли се смени надписа като ми хвана картата.

# 239
При мен айсбергът бързо се разваля. На третия ден като го разрязах вече беше почнал да потъмнява от вътре и имаше гаден вкус.

Общи условия

Активация на акаунт