Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 286
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
И аз сканирах, но момичето ме предупреди, че още нищо не трупам, печеля и т.н...
Спечелих боза РС..по-скоро е отстъпка, ако купя боза. Май е купон.Поне така го разбирам аз.

# 211
Тън-търъдън-тън цъкнах си аз картата тази вечер. Не печеля нищо от скреч картата. Малко трудно видях дали е отчело сканирането. По звука се ориентирах. Касиерката беше супер отегчена какво аджеба правя и защо по дяволите.
Шоколадовия мус беше намален на 1.69лв за 4бр. - стара цена 2.19лв.

# 212
Толстолобът ми се получи много вкусен. Препоръчвам. Връщам се да ви чета, че съм ви изпуснала.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 21:53 от mariat

# 213
До сега не бях взимала слънчоглед от Лидл. Подлъгах се по прекрасно изглеждащите семки на Алесто. За жалост само се виждаха огромни, вътре съвсем малки. Няма да повторя, че и два пакета взех.
Някой скоро ходил  да е забелязал има ли намалени сладоледи все още? Питам за кутии. ПоСледно преди седмица имаше един за 1,69лв/ 1л.

# 214
  • In transit
Някой има ли от плодовите млека, които ще са на промоция в дигиталната брошура? Интересува се къде са произведени и какво съдържат.

# 215
Тези награди от скреч картите са направени пак с цел да се продадат някакви неща, които може би никога не бихме купили. Пример са бозата и слънчото. Ами бозата така или иначе като не я продадат за няколко дни, я хвърлят, защо да не пробват да я пробутат уж като подарък за някакви стотинки. Чиста манипулация.

# 216

Преди време бях споделила за кроасани с масло, опаковани по 4 бр. Без пълнеж са, но аз цепвам кроасана и слагам течен шоколад, щерката ги харесва много.
И ние много ядем кроасани с масло вкъщи. Купувам замразени и от други места и пека. Може ли снимка на лидълските в опаковка или поне къде стоят? От редовния асортимент ли са?

# 217
Аз си харесах едни розови джегингс, 38, и си ги купих. Преди мен един господин купи риба и бира за над 60 лв и не получи стики. Аз също можех да се прецакам, нов последния момент си поисках. Детето ми ги харесва.

# 218
И вкъщи децата харесват стикитата.
Интересно ми беше за Лидл Плюс не скреч-картата, а как действа системата, при мен беше безпроблемно.
И нещо друго. Замразеното тесто за пица става на чудесни мекици.

# 219

Преди време бях споделила за кроасани с масло, опаковани по 4 бр. Без пълнеж са, но аз цепвам кроасана и слагам течен шоколад, щерката ги харесва много.
И ние много ядем кроасани с масло вкъщи. Купувам замразени и от други места и пека. Може ли снимка на лидълските в опаковка или поне къде стоят? От редовния асортимент ли са?
Тези са готови,  стоят до другите кроасани, имат добър състав.

# 220
Коста кафето беше последната редица, която е до замразените продукти и яйцата и някакви плодови млека ли и аз не знам какво има след яйцата - много не ги гледам. Общо взето там има разни други седмични хранителни и нехранителни стоки.
В крайна сметка го опитахме - не е лошо, хареса се.

# 221
Айсберг, купен от Лидл на 31.08 и забравен в хладилник на вилата (както си е опакован) - абсолютно нищо му няма!! Все едно сега е купен.

# 222
13, аз споделих какво са казали във филиала Simple Smile не мисля да се карам и бия с някоя колежка заради приложението. Не може, не може. Ок Хора разни, причини разни.

# 223
Мен ми отказаха да ми сканират кода от телефона (Lidl Младост 2).
Не работело приложението сега, да съм дошла в понеделник. Тук четох, че сте ползвали кода, даже една дама беше споделила, че е спечелила кърпи.
Както и да е, де... Не са обучени явно още всички, нормално.
Аз й казах, че знам, че купоните са от другата седмица, но това не пречи да ми сканира кода и касиерката отказа.

# 224
Айсберг, купен от Лидл на 31.08 и забравен в хладилник на вилата (както си е опакован) - абсолютно нищо му няма!! Все едно сега е купен.
В случая не е важно от къде е купен. Работила съм в плод и зеленчук,не знам с какво ги обработват тези зелении,но изкарваха над месец без никаква промяна във външния вид

Общи условия

Активация на акаунт