Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 318
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 255
Във филиала на Пещерско шосе (Пловдив) служителя много се зарадва, че съм си го инсталирала приложението, но учтиво ми заяви, че сега не мога да ползвам купоните  и офертите. Заявих, че съм наясно, но искам да си сканирам картата, за да си имам бележката и евенуда спечеля нещо от скреч картата. Видях устройството(валидатор), като беше обозначено като мишена(таргет му викали -от англ. ез Wink хаха ). Чух сигнал, попитах дали е отчетена, заяви, че е активирана картата и пожела лек ден.
Нямаше червено цвекло, а от врата на промоция беше останал само с червен пипер.

# 256
Долче, едни мои чехли се сплескаха от една седмица носене, ако си пазех бележката, и аз щях да ги върна. За туй, приложението ще върши супер работа.

# 257
Долче, едни мои чехли се сплескаха от една седмица носене, ако си пазех бележката, и аз щях да ги върна. За туй, приложението ще върши супер работа.

Аз като една голяма бяла птица - значи ли това, че ще може да се връщат стоки само с ел. бележка, без да пазим хартиената? Че още ме е яд за едни къси гащи, които на МП са му страшно големи, но бях изхвърлил касовата бележка.

# 258
# 259
А връщането на хранителни продукти става само с хартиена касова бележка?

# 260
Всичко може. В приложението има раздел помощ и там, поне за мен, са обобщени новостите и разяснени прилично.
Не знам кой написа, че си е изтрил касовата бележка, но аз не намирам начин...

# 261
  • Пеликания
Горе в дясно има три точки и като ги натиснеш излизат 3 опции.
Скрит текст:

# 262
В момента не може да се извършва плащане с карти. Помолих да ми запазят продуктите и севръщам у дома за пари.

# 263
Някой спомня ли си кога пускат кроксовете, които са мекички и топлички отвътре?

# 264
Вчера сутрин пазарих на Лидл, но не бях ви чела няколко дни и "изпуснала" че може да се ползва приложението вече. Снощи порчетох и днес попаднах в Лидл и го изпробвах.
Първо не разбрах дали съм успяла да го сканирам и момичето ми каза не стана опитай пак, и тогава вече чух сигнала и стана.

# 265
  • Бургас
Извинявам се, че нахлувам в темата, но искам да питам дали все още може да се намери в Бургас кокосовото масло от 1л. от промоцията тази седмица. Проверих в Лидл на Трапезица, но нямаше.

# 266
Съжалявам ги горкичките служители. В понеделник бая зор ще видят. Днес сканирах картата и спечелих мокри кърпички, питах касиерката как се получават след като се активира купона, но нямаше идея и извика колега, който ми обясни подробно. На всички каси около мен обаче чувах как питаха хората дали са инсталирали приложението и дали искат да сканират картите. Супер тъпотия с брошурите, в които са и купоните от електронното приложение. Майка е на 70 години и изобщо не беше разбрала, беше си попълнила списъка с покупки иначе. Инсталирах й приложението и й обясних, но колко народ няма да е разбрал и съм убедена, че няма да са само възрастните хора.

# 267
Горе в дясно има три точки и като ги натиснеш излизат 3 опции.
Скрит текст:

Благодаря. Рових, но при мен няма звездичка и точки. Или е от телефона, или съм изтеглила някаква демо версия 😂
Не е толкова важно.

# 268
В момента не може да се извършва плащане с карти. Помолих да ми запазят продуктите и севръщам у дома за пари.

В Бургас платих с карта и направих сефтето на лидл +; получих купон за боза РС с 52% отстъпка; после пазарувах в Царево - там имаше проблем с картовите плащания, но още на входа предупреждаваха. От там купона е 2п. зрънчо за 0.50лв.

# 269
  • Мадрид / София
Днес пазарувах от единия Лидъл (от два възможни за сега), в който почти няма wifi и е цяла мъка, не можах да си видя активирания купон и съответно не купих точно този продукт, а подобен. Както и да е не е голям проблем, та да си знаете, че при слаб интернет в магазина може и да не можете да си направите справка в Lidl Plus.

Общи условия

Активация на акаунт