Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 336
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 270
А във всеки Lidl ли има wifi?

# 271
  • София

Уж обещават да има.
Но съветвам да си ползвате интернета на телефона. И без това повечето планове са с много МВ.
Не е много "здавословно" да се ползва свободна мрежа.

# 272
Аз мисля, че със скрийншот на QR кода няма да има проблем, няма начин системата да направи разлика между приложение и скрийншот...Важен за скенера е QR кодът. Дори и ако е добре отпечатан, става на хартиен и ламиниран носител. Ще експериментирам следващата седмица.

# 273
Аз си цъкам вече 2 пъти QR кода.
По-бързо ми е от снимка, сложила съм го в любими и ми излиза веднага. Пратих и на ММ да си има 😁

# 274
  • Пловдив
Момичета,здравейте!Прегледах темата (уж),но не видях коментар за надуваемото легло.Имаме един смотан диван (за гости) и ако това легло го бива ще е идеално.Само котката го ползва да си точи ноктите на кожените подлакътници 🥴 Имало ли го е преди?
Благодаря!🌷

# 275
  • София
Днес чак успях да отида до Лидл и да върна панталоните, които бяха малък размер. Изключително любезни и отзивчиви касиерите, никакъв проблем нямах. Става въпрос на Лидл на Раковска, - София много им благодаря и изобщо там, в този Лидл,  всички са много отзивчиви, може би и затова само този посещавам. Доволна съм!

# 276
  • Мадрид / София
Аз мисля, че със скрийншот на QR кода няма да има проблем, няма начин системата да направи разлика между приложение и скрийншот...Важен за скенера е QR кодът. Дори и ако е добре отпечатан, става на хартиен и ламиниран носител. Ще експериментирам следващата седмица.
Днес пробвах със скрийн шот на кода, но май прекалих с увеличението (доста голямо) и апарата не ми го хвана. Та големината е от значение.
Относно wifi-то така както го бях написала, друго се разбира (в мен е проблема), става дума, че интернет покритието е супер слабо - една чертичка (ползвам моя си интернет) винаги в този магазин, в който днес отидох и си е цяла мъка за боравене с приложенията.

# 277
Момичета, пускали ли са скоро електрически скари?

# 278

Уж обещават да има.
Но съветвам да си ползвате интернета на телефона. И без това повечето планове са с много МВ.
Не е много "здавословно" да се ползва свободна мрежа.

Защо?

# 279
А не може ли Лидъл да издават реални карти които да се сканират? Вместо скрийншотове? Thinking

# 280
Няма да издадат на този етап физически карти, защото искат да ограничат броя хора, които ще имат достъп до купоните и офертите. Защо иначе за купоните има и допълнително правило да бъдат отключени от приложението? Всичко е с цел по-малко зареждане на намалени стоки.

# 281
Днес пробвах със скрийн шот на кода, но май прекалих с увеличението (доста голямо) и апарата не ми го хвана. Та големината е от значение.
Относно wifi-то така както го бях написала, друго се разбира (в мен е проблема), става дума, че интернет покритието е супер слабо - една чертичка (ползвам моя си интернет) винаги в този магазин, в който днес отидох и си е цяла мъка за боравене с приложенията.

Не е проблем големината на изображението (за скрийншот говоря), а яркоста на дисплея. Когато сканираш такива карти яркоста трябва да е на макс почти.
Ползвам всеки ден карти за отстъпки, чрез такова приложение и когато го отворя да сканирам ясно се вижда как дисплея "светва на макс".

Относто wi-fi мрежата, не е добре да се ползват обществени и незащитени безжични мрежи, понеже  данните ви минават от там. Не знам как ясно да го обесня.

# 282
Момичета,здравейте!Прегледах темата (уж),но не видях коментар за надуваемото легло.Имаме един смотан диван (за гости) и ако това легло го бива ще е идеално.Само котката го ползва да си точи ноктите на кожените подлакътници 🥴 Имало ли го е преди?
Благодаря!🌷
Оооо, котката потрива лапички в очакване на надуваемия дюшек. 😉

# 283
  • Мадрид / София
Няма да издадат на този етап физически карти, защото искат да ограничат броя хора, които ще имат достъп до купоните и офертите. Защо иначе за купоните има и допълнително правило да бъдат отключени от приложението? Всичко е с цел по-малко зареждане на намалени стоки.
На това разсъждение не му откривам покритие.
Физически карти никъде не се издават. Преди години имаше в някои вериги (Испания), но дори и те въведоха смарт приложения и там ти е въведено всичко, така че физическата карта отпада. Освен това, поне за тук, ако трябва да носиш картите за всички магазини, които я имат, ще ви трябва отделна чанта и последвало ровене за да откриете нужната ви карта. С телефона всичко е по-организирано. А приложенията също носят печалба на създателите му (Лидл примерно).

# 284
Ангела, хич и не търси покритие, човека просто иска да си пуска негативни постове за Лидъл и приложението.

Общи условия

Активация на акаунт