Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 375
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София
За джолан понеже коментирахте миналата седмица взех и беше идеален. Със зеле в гювеча много вкусен стана. Ще ходя да видя ако е намален и при нас ще си взема.

Може би е коментирано, но не успявам да следя изкъсо темата. Кюфтенцата с пълнеж от гъби бива ли си ги? Хем ми звучи вкусно, хем ако и най малък проблем със свежестта на продукта ще са най гадното нещо на света.

# 3 136
За почистването на Ел. кани с оцет, две изгоряха след такова почистване. Не знам дали е от оцета, но повече не смея да пробвам.
Много странно. До сега всички кани така съм ги чистила и са си работили. Е, в един момент се прецакват.

# 3 137
  • София
Хубави ли са бисквитите?
Тези бутилки пасват ли капачките от пвц газирани напитки. Трябват ми по няколко от 150-500мл

# 3 138
Здравейте!
Благодарение на Vеnel82 прословутата етажерка на колелца е вече при мен. Smile пасна на мястото, което й бях определила.
При нас също няма ликьора, ама ще го дебна и аз  Satisfied
На моите момчета много добре им паснаха черните долнища и мисля да взема още по един чифт ако има останали. Взех си от кръглите форми за кекс/с дупка/ и сега чакам за рецепта Innocent Всякакъв кекс ли може да се пече в него или трябва по-специфично нещо?

# 3 139
Взех си от кръглите форми за кекс/с дупка/ и сега чакам за рецепта Innocent Всякакъв кекс ли може да се пече в него или трябва по-специфично нещо?
Силиконова ли взе?
Аз взех от правоъгълните силиконови и се чудя малки ли са за стандартни рецепти за кекс или са си тъкмо? 🤔
Да попитам пак за печатите, че ще останат незабелязани покрай нашите Ликьорени Вълнения. 😀 Мога ли да измия с препарат и вода всичките им части или дървената (?) не се мокри?

# 3 140
Според мен трябва да може да се мие.

# 3 141
Имам от предни години HOME MADE и подобни - мия ги в миялната даже Simple Smile

# 3 142
  • София
Дървената част трябва да се пази да не седи във вода, но според мен не е проблем да се измие. Аз поне бих я измила, бих попила веднага с кърпа и бих оставила да съхне. Имам такива печати от Джъмбо и нищо им няма.

В силиконовата кръгла форма за кекс правя каквото рецепти ми харесат, няма условия.

А в правиъгълната пека хляб и ми е точна за рецептата. Най-лесно може да се измери  обема като сипеш вода във формата, която си ползвала до момента и после я пресипеш в правоъгълната. Ще ти стане ясно има ли разлика.

# 3 143
Много ви благодаря! 😊♥️💐 Ще черпя по един ликьор, когато се появи. 😀

# 3 144
Портокаловия сок беше намален с купон,
нещо около лев литъра идваше.
Обаче не е същия сок на Солевита,а друг. Гаден.
Връщай го!

# 3 145
Ел. кана чистех с оцет, но после минах на пакетче с лимонена киселина- светва направо Grinning
Тихолова, благодаря за тавичката! Днес видях подобни и в Кауфланд, ето какво пише- това помнех и за лидълската, но все пак реших да питам:
Скрит текст:

Днес имах големи вълнения в Лидъл- то грешни цени, забравени етикети от миналата седмица...връщаха ми разликата 2-3 пъти....недоволни клиенти на опашката скърцаха със зъби...ужас... Joy
Взех намалени маршмелоу бонбони духчета и тикви- те поне излязоха на намалената цена Joy Малко странен ми се видя цветът на тиквите...
Каква е цената на шоколадовите хелоуински "пукащи" фигурки? Черпиха ни с такива и се харесаха вкъщи...искаше ми се да взема за малката.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 19:41 от dolce miele

# 3 146
Аз само с лимонова киселина чистя каната

# 3 147
Мистик, освен на зелени салати, понякога го слагам и в марината, няколко капки, предимно на пилешко. Също върви и на разни запечени сирена. Ето интересна рецепта за салата с тиква, козе сирене, балсамов оцет:
https://eva.bg/article/38539
Иначе:
Балсамикото е подходяща добавка към всички зеленчуци, подчертава много добре вкуса на месните ястия и в общ аспект придава елегантна изтънченост на кулинарните произведения. Вкусът на оцета е чудесно допълнение за дресинги на салати, различни гурме сосове. Може да ви прозвучи странно, но той подчертава вкуса на плодове като ягоди, праскови и малини.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 17:21 от Lemy

# 3 148

С тези таблетки си почиствам каната и  съм много доволна.

# 3 149
Здравейте, срещали ли сте ликьора от Делукс седмицата ( фалшивият Бейлис)? Два поредни дни ходя за него и не го откривам. Не го мернах и в брошурата 🤔

Да беше прочела 2 стр. назад.
Не мисля, че бих могла да прочета всички страници, за да видя къде и дали е коментирано. 🙃

Общи условия

Активация на акаунт