Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 388
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Аз имам шприца от миналата година, с голямо желание го взех, но се оказа голямо разочарование. Не знам от рецептата ли, от него ли, но тестото все си седеше залепено за формичката. С допълнителен нож за масло ги изстъргвах до едно време и накрая просто направих тестото на топчета.

# 3 031
Много благодаря, момичета! Ще го върна, да не хабя нерви излишни. 🌹 Наистина го има и на първа страница, изобщо не съм се сетила да погледна 😓

# 3 032
Момичета,този ликьор ли хвалихте или е друг:

Това е амарето.
Ако искаш подобен на Бейлис, който тук бе похвален, този е

# 3 033
И аз в момента тествам превръзките, не са като либрес, факт. Не са неприятни, но не попиват толкова. Тъмносини, с крилца, памучни. За цената са добри, ще взимам понякога.

# 3 034
  • Велико Търново
Лаленце, имах едни форми за бисквити с бутон, който трябваше да ги избутва от формичката. Толкова нерви и сили изхабих с едни курабийки, че накрая на едната формичка й се откърти пружината ( от механизма). Вече бях пощуряла и ги направих и аз на топчета останалите... Два дни по-късно отгризвам сладка и кръцццц! Попаднах на пружината... Оттогава, никакви формички и шприцове не искам да видя Simple Smile

# 3 035
Шприцът май е до умения и тип тесто. Аз имах много провали с него. Но с домашен фондан се справих и стана хубава украса. Мъжът ми пък успя бисквити да направи с него. Но за мен е първи сблъсък с такъв, сигурна съм,че си има цака някаква, но аз не я нацелих. Аз си предпочитам формичките за бисквити😁

# 3 036
  • софия
Благодаря ти, Лайка. Значи добре не го взех. Зачудих се дали е този,ама после си казах По-добре първо да питам бг мамите 😁 Утре ще ида да проверя за този, който ми показа.

# 3 037
Сока от портокал с купони, не е сока който по принцип продават!
Бясна съм, защото ММ купил 3 кутии, понеже аз го харесвам по принцип. Сока е гаден и по рядък...
Лидъл, губите ме, бавно и славно...

# 3 038
На моето долнище етикетът беше на френски. Нали се чудихме дали носят изостанали от другите държави, явно да. 😀 Номерацията на картонения етикет също започваше първо с френската отгоре с голям шрифт, а чак отдолу под нея с по-малък сложен EUR размер. Интелигентна работа. Кога ли и ние ще станем бяла държава, ех!

# 3 039
  • София
Ех, сега ме вкарахте в размисъл, този шприц за маслен крем дали ще стане? Не съм го взимала с надеждата да правя бисквитки, понеже имам толкова много форми, че тези ми се видяха и грозни. Обаче сега се замислих, нали трябва да става за глазура за украса? 😨 Скоро правих торта и не ми се захваща наново, само за да го тествам.
Кактусче, напълни го с фондан и прави формички за украса с него ли? Звучи много добре, не би ми хрумнало.

# 3 040
А, преди години, когато купих шприца правих баш маслени ама беше много отдавна и така си седи прибран неизползван шприца.
Пуу, сега искам и аз този ликьор ама го нямаше Sad

# 3 041
Пуу, сега искам и аз този ликьор ама го нямаше Sad
Явно младите жени с бебета са най-увълчени за ликьора, дядката само ако знаеше, че не е една такава само... Joy
Блузите с дълъг ръкав много ми харесаха! Направо награбих 2... И горнище, и какво ли още не... И фалирах... Тази година Коледата се очертава да я карам на пост и молитва, както я подкарах отсега... Евентуално на пост и ликьор, ако се добера и аз. Joy

# 3 042
  • София
Какъв е този сок с купони? Или е спечелен от скречкартата?

Кашкавала на кръгли слайсове не е хич лош, солен и плътен.

# 3 043
Какъв е този сок с купони? Или е спечелен от скречкартата?

Портокаловия сок беше намален с купон,
нещо около лев литъра идваше.
Обаче не е същия сок на Солевита,а друг. Гаден.

# 3 044
Аз бях купила преди години дефектен шприц. Ама наистина дефектен беше, нещо не му се затваряше/отваряше правилно, някакво зъбче не беше на мястото си...После го смених за друг който си е ок. Една любезна дама ме светна тогава, че маслено тесто се шприцова директно върху тавата, без да се намазнява и без хартия за печене. Аз нали все използвам хартия за печене и да знаете как проклинах шприца и сладките които не се залепваха по никакъв начин за тавата и ставаха грозни...
Сега, ако има някоя добра душа, да ми прати сполучлива рецепта за маслено тесто! Blush Към шприца си има рецепта, но искам нещо изпитано и изпробвано многократно...
Да, тези млади майки не по един, ами по няколко ликьора искат...а Лъки цял кашон, тц Stuck Out Tongue Winking Eye
Лъки, имаш ли снимка на хубавия сок? Или някой друг?

Общи условия

Активация на акаунт