Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 417
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 015
На МК Ловеч също е внос месото, пише го на пакетираните продукти. Имали са и испанско, и белгийско поне.
Тета, провери кодовете, гледах в магазина и под кода в приложението беше голямата ролка.
Да, това видях, че има произведено в Испания, пакетирано/ разфасовано в Ловеч, но преди имаше само: Произведено в Ловеч.

# 3 016
Тази седмица няма ли бонус купон? Grinning

# 3 017
Е рано е, Долче, първо да свършат търсените неща все пак 😄

# 3 018
Подсетихте ме да ви питам, тези напитки с кафе стават ли за пиене, какво има вътре?

# 3 019
Не знам какво има,но ги харесвам

# 3 020
Преди време съм вземала първата и последната напитка, латето повече ми харесва. Но и на двете, след като мине време послевкус -а не ми е особено ок. И като състав май имаше нещо, не помня точно... предпочитам да си вземам каничка сметана и да правя възможно най-слабо кафе и да смесвам с повече сметанка.

# 3 021
Опитвала съм мисля всички видове най-вече за из път като нямам време за кафе ,но ми идват прекалено слаби и сладки. Май само Интенсо съм повтаряла да взема.
Тази година има ли от Коледните бисквити с подправки,тези големите опаковки от 500 или 600 гр бяха. Много ги харесваме и всяка година купувам по няколко пакета,но не успях да ги открия преди няколко дни като ходих

# 3 022
Опитвала съм мисля всички видове най-вече за из път като нямам време за кафе ,но ми идват прекалено слаби и сладки. Май само Интенсо съм повтаряла да взема.
Тази година има ли от Коледните бисквити с подправки,тези големите опаковки от 500 или 600 гр бяха. Много ги харесваме и всяка година купувам по няколко пакета,но не успях да ги открия преди няколко дни като ходих
Има ги от няколко седмици. Запасих се🤗

# 3 023
Някой беше писал за сауните за лице - има ли ги още, бих искала да си взема за лицето.
Днес за първи път пробвахме намаления на 2.00 лв. сос тартар на Kania и много ни хареса. Перфектен е за броколи и пържени картофки.

# 3 024
  • Пловдив
Аз си намерих сьомга, намалена. Пишеше улов Норвегия. Много Фкусна Simple Smile

# 3 025
Момичета, някой ползвал ли е шприца / пресата за бисквити? Дали добре шприцова без да излиза отстрани тесто? Днес взех последната бройка в магазина и мисля тези дни да пробвам. Бях взимала преди какви ли не шприцове подобни и все става мазало 🤣. Исках по-обикновения шприц да взема ама бяха свършили.

# 3 026
  • Пловдив
Да покажа превръзките Без крила Simple Smile коментирахме преди...

# 3 027
По препоръката от тук взех тези, които казаха, че са като памучни. Ама пак не са като Либрес. Но и цената им е прилична, така, че стават като възможна алтернатива, все пак. Има и едни ежедневни, в зелена опаковка, те също наподобяват.

# 3 028
  • Варна
Аз лично не успях да се справя със шприца. Мисля че е в списъка от първа страница с неудачните покупки.

# 3 029
  • софия
Момичета,този ликьор ли хвалихте или е друг:

Общи условия

Активация на акаунт