Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 344
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 360
Аз ходя вече от дъжд на вятър до Фантастико, нашият нещо не е уцелил на управител. Мръсно и скъпо с две думи. Но се регистрирах за всеки случай във Фуудпанда и Ебаг 🥴

# 3 361
Моля,който ги ползва да даде отзиви,мерси!

# 3 362
Моля,който ги ползва да даде отзиви,мерси!

Къде са намалени? В брошурата май ги няма имам предвид

# 3 363
Моят син искаше да му купя такива, взех ги и ме накара да ги върна - звукът не му хареса.

# 3 364
  • Пловдив
Моят син искаше да му купя такива, взех ги и ме накара да ги върна - звукът не му хареса.
+1...и ние така.

# 3 365
Снимката не е от актуална брошура,точно за детето за Коледа исках да ги взема,ще пропусна,много благодаря за отговорите!

# 3 366
Аз да похваля едни моливчета - черни, НВ, 12 бр в кутия за 3.50 лв. Пишат хубаво, подострени са, имат си гумичка, дълги са..много съм доволна. Днес дори взех втора кутийка за мен - за работата, обичам да си пиша с молив. първата я дадох на детето за даскало.

# 3 367
Аз да похваля едни моливчета - черни, НВ, 12 бр в кутия за 3.50 лв. Пишат хубаво, подострени са, имат си гумичка, дълги са..много съм доволна. Днес дори взех втора кутийка за мен - за работата, обичам да си пиша с молив. първата я дадох на детето за даскало.
Тета, благодаря за препоръката, аз също пиша с молив и ще погледна в Лидл.

# 3 368
  • In transit
Отивам преди малко за пуешко филе с купон...И хоп изненада! Пак празно! Един служител каза, че имало проблем с доставката. Е тия проблеми са всеки път, тия мениджъри за къв **й са там?
Ядосах се и хоп пред очите ми изниква не кой да е ами регионалния мениджър. Ами какво да ви кажа, отнесе си го...още малко ще ги изтърпя лидълци и ще си изтрия приложението. И без това само ми смъква бързо батерията на телефона, а почти не го ползвам...

# 3 369
Вчера бях до лидл заредих малката с топли комплекти доволна съм ...чорапогащник, чорапи и нщ като шал-лента ...ароматизатор на w5 лавандула ако не се лъжа беше 0.99 ст.и се усеща в банята го сложих Simple Smile

# 3 370
Че вземи си патешко...имаше от него Simple Smile кеф ти гърдички, кеф ти краченца...

При нас имаше пуешко..но това рано в 8ч.

# 3 371
А правилно ли съм забелязала, че намалените меса ги намалят спрямо редовната им цена, а не спрямо актуалната към съответната дата.?Днес например видях намален суджук ли беше, кълцаник ли, цената с 30% процента излизаше колкото да си го вземеш без изтичащ срок. И друг пък ми е правило впечатление. Ако е така, то това е пълно безумие и изобщо не е в унисон с призивите да не се хвърля храна и прочее послания от брошурите.

Ще се самоцитирам:
Цитат
Намаленията се правят вечер. Когато мениджърът е правил намаленията, въпросната риба е била с промо цена и така е калкулирано намалениято, обаче този ден не се е продала. На следващия ден цената вече не е била промоционална, съответно стойността се променя към по-висока, намалението с 30% също. Колегата не ви е излъгал. Има го и обратното, когато нещо е намалено в ден без промоция, а на следващия ден артикулът вече е на промоция, тогава цената посочена на оранжевият етикет е по-висока от тази, която ще ви таксуват на касата.[/quotе]

И една хубава новина, пасираните домати се завърнаха при нас, не съм гледала състав и цена.

# 3 372
Отивам преди малко за пуешко филе с купон...И хоп изненада! Пак празно! Един служител каза, че имало проблем с доставката. Е тия проблеми са всеки път, тия мениджъри за къв **й са там?
Ядосах се и хоп пред очите ми изниква не кой да е ами регионалния мениджър. Ами какво да ви кажа, отнесе си го...още малко ще ги изтърпя лидълци и ще си изтрия приложението. И без това само ми смъква бързо батерията на телефона, а почти не го ползвам...

Какво да направят мениджърите?

# 3 373

Моливчетата. Но са от предна промоция..мисля от миналата седмица.

# 3 374
Ако им зареждат определени количества и те бързо се изкупуват, ясно е, че няма откъде да извадят ново зареждане на опразнената витрина. Въпросът е дали изначално са малко количествата, когато са така оферирани продуктите, но там вероятно има определени фактори, за които няма как тук да се коментира, предполагам...

Общи условия

Активация на акаунт