Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 284
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 450
  • София
Ползваш за прикритие количката ли,хитрушка.Joy

# 3 451
  • In transit
Брадата, голяма да порастнеш! Убих се да я търся тази контактна форма в приложението днес...ама до там чак не предполагах, че са я скрили.

Мишка, знам, че нямат вина, ама и аз като клиент нямам вина, че някой като е видял, че има проблем с доставката не е реагирал своевременно. Така губят и моето време, защото отидох специално за това филе...да бяха написали в приложението, че има проблем с доставката, ще има по 5 броя в магазин или нещо подобно. А и проблемът с купоните е от самото начало...все нещо липсва, все на нещо някой не е успял да прецени какво ще е търсенето. Не е конкретно с това филе.

# 3 452
Не знам дали сте забелязали, но Лидл е с нови витамини за новия сезон. Грижовен за здравето Simple Smile

Скрит текст:

Днес една госпожа ми изпробва нервите. Застава на касата, почва да маха с телефона и ми вика- кво да ги правя тез кодове? И аз Head Band Загрях, че пита за приложениети и посочвам къде са сканира. Обаче тя продължава махайки да вика- тез, тез глупости казвай кво да ги правя Joy Рекох, като са глупости не сканирате телефона и всички щастливи Simple Smile Сканира тя, обаче, и си касирам артикулите и. Накрая приложението и намаля към пет лв. от сметката и любезно я уведомих, че тази глупост и дава пет лева отстъпка. Завъртя очи, врътна се и довиждане не ми каза Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 453
Да, писах аз за тези нови продукти, но пък снимка нямах Grinning
Да им се чудиш на такива клиенти наясно ли са въобще какво правят... Rolling Eyes

# 3 454
Някои хора цял живот очакват околните да са им нещо като бавачки. Включително и касиерите в супермаркетите... 🤦🏻‍♀️
С нахалство към прогрес.

# 3 455
Този витамин вдясно ни го раздаваха март месец Лидл на служителите. Честно, не съм го пила, но имам състава, ако някой се интересува.

# 3 456
То майната му, че очакват бявачки,ама поне малко по-любезно де,няма да ги заболи 😁

# 3 457
А, то им липсват не само първите седем, ами изобщо човешки инстинкти. Все едно вълци са ги отглеждали (да ме прощават вълците, че ги обидих).

П.П. Стига съм спамила само, да кажа, че ПроВиотик мисля, че е марката на българския пробиотик с кокиче. Другите им продукти не съм ги пробвала, но пробиотика ми го препоръчаха. (Дясното шишенце от снимката на Търтийн е с марка ПроВиотик.)

# 3 458
  • Бургас
Брадата, голяма да порастнеш! Убих се да я търся тази контактна форма в приложението днес...ама до там чак не предполагах, че са я скрили.
Ааа, ни щъ, 100 кила са ми достатъчни и по-голяма ни щъ да ставам JoyJoyJoy  Мен ме светнаха самите служители в Лидл, когато имаше проблеми с активирани, но неотчетени купони. Парите ги върнаха на ръка, а управителката, която беше на смяна, помоли направо там още да напишем и сигнал, за да се знае за проблема и да се работи по отстраняването му Wink  Неофициално спомена, че се работи и по търсачка, за да не ровим из бележките, ако търсим конкретен артикул. Ха дано наистина Wink

# 3 459
Дано, чудесно ще е Grinning

# 3 460
Ако сложат и опция за списък за пазаруване в Плюс-а, направо златни ще са!

# 3 461
Bradata, сериозно ли търсачка за бележките? Чак не мога да повярвам, нали мръннах тук за такава липса, че “усещам” в Лидл плюс ...
В чужбинското приложение за пазаруване има ли всъщност такава екстра, да питам ползващите такова навън?

# 3 462
  • София
Момичета, имам молба- ако някой види това одеяло, моля да пише. Не очаквах да свършат толкова бързо.

# 3 463
  • Асеновград
Тета, по  напред писах че ползвах двата телефона за двете сметки, така взех два пъти картофи с купон.
И аз се надявам да махнат Медикса, май на негова база и лидълските марки поскъпнаха. Забелязах че има нов препарат за прозорци и количеството му сега е по малко, преди беше 1000 мл. Мисля че и при другите препарати за почистване има освен смяна на опаковката и намаляне на количеството, но нямаше как да чета всички, заради дребния, ще е следващия път когато пазарувам сама.
Да си повторя питането за почистващите гъби в кутия, за какво ги ползвате?

# 3 464
  • Мадрид / София
В чужбинското приложение за пазаруване има ли всъщност такава екстра, да питам ползващите такова навън?
Бележките са дадени по дни/месеци, но търсачка няма. Не съм забелязала такава опция.

Общи условия

Активация на акаунт