Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 260
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 525
  • София
При всеки вирус тялото произвежда цитокини, нормално е имуностимулаторите да подпомагат производството на тези. Точмо за това лекари съветват да не се взимат от здрави хора. А цитокиновата буря е реакция на организма и няма общо с това дали приемаш допълнително витамини или имуностимулатори.

# 3 526
Имате ли идея дали са останали миксери, имаше ли заредени повече бройки днес? Аз чак досечера ще ходя и дано ме дочака някой.
Лаленце, сега чета, че питаш за миксерите. Ако не си купила вече, днес вечерта в Лидл Борово имаше над 10 поне миксера . Вероятно утре още ще има, а за сутринта съм сигурна. Хубави изглеждаха, дори се загледах, трябва ми, ама няма къде да го сложа и него.

# 3 527
  • София
Заквасената сметана на Pilos ли е най-добра? Ще ми трябва за торта.

# 3 528
  • София
Имате ли идея дали са останали миксери, имаше ли заредени повече бройки днес? Аз чак досечера ще ходя и дано ме дочака някой.
Лаленце, сега чета, че питаш за миксерите. Ако не си купила вече, днес вечерта в Лидл Борово имаше над 10 поне миксера . Вероятно утре още ще има, а за сутринта съм сигурна. Хубави изглеждаха, дори се загледах, трябва ми, ама няма къде да го сложа и него.

Взех си вече, благодаря Simple Smile

# 3 529
За 2ри път сирене Пилос ми има вкус на ацетон?!?

1во беше краве някъде лятото, сега овче, майка ми беше взела (което пък грам нямаше вкус на такова) ... Хвърлих директно 🙄

# 3 530
  • Стара Загора
Преди 2 седмици бяха пуснали едно кисело мляко на Мегле с каймак 4,2 %. Някой взе ли от него? Преди 3 дни го отворих, срок до 23.11 имаше и такава чорба отгоре, то все едно е 1,5 %. За каймак и дума не може да става. Мислех да им пращам партидния номер, да си проверят партидата... Ама викам какво да се занимавам. Предния път с онова котидж сирене от ХХЛ седмица ми казаха, че го проверили и нямало нищо нередно. Ако помните, коментирахме тук консистенцията и вкуса - като извара беше, сухо и безсолно.

# 3 531
  • София-Младост
Взех на детето едно долнище...той пък решил, че за да го пробва първо трябва да махне етикетите:( Дали ще ми го приемат без тях? Или да се опитам поне големия да прикача?

# 3 532
Прикачи ги. Малкият има дупка- мушни конче и го вържи на пришития етикет...промуши го.

# 3 533
Не ни трябва етикет при връщане на стока.

# 3 534
Добро утро!
Не че нещо, но всеки път търсят/искат етикетите на нещата, които съм връщала. Дори в различни филиали. Един единствен път приеха стока без етикет и то само, защото в магазина имаше все още останали бройки от същото нещо. Исках да върна, не да сменя.
Приемат стоката и с отделени етикети, но да са там. Това е моят опит.

# 3 535
Десет години, към единайста клоня вече Simple Smile , работа в Лидл, етикети не са ми изисквали нито като концепция, нито на място по филиали.
Има си собствен код на самия артикул. Това върши работа при връщане. А стока без етикет, освен понякога на разпродажба, не сме получавали.

# 3 536
  • София
Да, търсят етикета заради бар кода. Не е проблем ако е отделно, но го носете при връщане. Това по наблюдения преди дигиталните бележки, сега не знам как е.
Вчера наблюдавах  интересна картинка - 2 пенсионери към 75 г, видимо семейство или близки с 1 количка. Накамарили с всичко максимални бройки, но по 2 от купони и оферти. Чинно си сложиха разделител на лентата и всеки се маркира на скенера. Имаха доста нови телефони, за разлика от моя 3 г. "Хухавел".
Доста по-млади клиенти нямаха приложение, не бяха чували за него. Но така е като не четат темата ни.
А тук колко сълзи се изляха за бедните пенсионери и купоните. И от тях който иска се оправя с технологиите явно.

# 3 537
Купувала съм си рокля и гащеризон без етикет. Явно някой ги беше върнал. На касата питах като са без етикет, ако реша да ги връщам няма ли да е проблем, момичето каза, че не.

Кажете, какъв кашкавал и сирене да взема в опаковки до 500гр? Не ям млечни и нямам никакви наблюдения кои са читави.

# 3 538
Ние кашкавал Белиса взимаме редовно, опаковката е 400 гр.
Сирене аз взимам само по БДС или Стандарт 100, но не знам кои марки има в Лидл.

# 3 539
Вкъщи взимаме само от този кашкавал на пилос, зрял 30 дни. Малката разфасовка е 400гр в правоъгълна форма.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт