Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 267
  • 3 596
  •   3
Отговори
# 450
То голямо оплакване на бедните пенсионери,които не могат да си купят бонбони Рафаело и намалена кафява захар.
...
Лидл Плюс има не само купони, но и оферти. Доста от тях биха били привлекателни и за по-възрастни хора с по-ниски доходи. Тази седмица са може би едно-две неща, но ще има и други със сигурност по-нататък.

# 451
То голямо оплакване на бедните пенсионери,които не могат да си купят бонбони Рафаело и намалена кафява захар. До колкото разбрах се получава сканиране на изваден на хартия код,дори и да не става взе ще има кой за напазарува на възрастните хора,които не могат да зе справят и нямат смарт телефони.
Е случая Лидл казва на възрастните хора: вие не сте ни важни, приоритет са тези с умни телефони. Тъпо ми стана за жената, която говори с мен.
С какво аз съм по-важна от нея, че ще ям с 30% по- евтини круши ?

# 452
То голямо оплакване на бедните пенсионери,които не могат да си купят бонбони Рафаело и намалена кафява захар.
...
Лидл Плюс има не само купони, но и оферти. Доста от тях биха били привлекателни и за по-възрастни хора с по-ниски доходи. Тази седмица са може би едно-две неща, но ще има и други със сигурност по-нататък.
Съгласна съм,може би ще има неща ,които да са им необходими, но ситуацията не е чак да оплакваме хората. Има и други вериги със сходни оферти, като пример давам плешка за 6 лв в някоя от веригите се въртеше тези дни. Пенсионерите ,които толкова мислим и обсъждаме в пореден пост са много добре информирани кога и какво има на промоция ,та като не могат за се оправят с Лидл+ ще си го вземат от другаде.
Наистина не смятам,че от магазина искат да ощетят някой,просто са избрали тази политика и като за всяко едно нещо в тоя живот, ще има и недоволни или ощетени. И пак казвам, едва ли чак толкова много хора ще останат без някой да им напазарува от каквото имат нужда и е намалено в даден момент.

# 453
Само наличности да има.
Че с тия 4 бройки плешка и 5 кутии бонбони си е направо подигравка с хората.
Не знам дали Лидл си дават сметка каква антиреклама им е този недостиг на промоционални стоки.

# 454
  • Мадрид / София
Според мен, смартфоните при нас са от доста по-отдавна, просто предишните телефони (GSM) почти не се продават и възрастните хора малко по малко свикват и ги имат. В Бг смартфоните са по-нови като техника. В тази връзка приложението е въведено от поне
2 г. или повече в чужбина и важи за много държави. От там идва и разминаването и проблема със по-старите хора.
На моя телефон дигиталните бележки могат да се изтрият. С Айфон съм.
И при нас може да има купон или оферта и стоката да я няма в магазина, който посещаваш, но в друг филиал сравнително наблизо може и да има. Затова ако нещо много ви интересува да закупите, а го няма в обичайния филиал, разходете се до другия.

# 455
Дълга и широка е темата и изобщо не е решение или политика на Лидл, а си е тенденция в световен мащаб това модернизиране, така че нямам критики към магазина в това отношение. По-скоро ми е тъжно, че се случва някак не съвсем по желание и отчасти маргинализира хората, които нямат възможност или желание да се включат в него непременно.
Има пенсионери и пенсионери... И аз не припадам от възторг и уважение пред нахалните реститутки със стандарт в пъти по-висок от този на здраво работещите хора. Но има и толкова много свестни и скромни възрастни хора, които трудно се справят... Не ми се иска да ги слагаме под общ знаменател.
Извинете много за офф-а! Стана ми болно и исках да напиша...

# 456
Ох, аз си представях апокалипсис в кварталния Лидл, но викам си дай да ида да видя от първо лице. Беше спокойно, но аз и към 16 ч. отидох. Рафаело не съм търсила. Всъщност нищо с купони не взех, само две тарелки суджук. Плешка имаше - това в Лидл на Раковски в София. Загледах възрастните хора какво са си взели - масово от промотата на Стара планина. Не видях някой да е взел нещо с купони, но пък масово се разхождаха с брошури в ръка. Може би и преди е било така, просто не съм обърнала внимание.

Но един възрастен мъж искрено ме впечатли. Преследваше една служителка, която се мъчеше да му обясни, че активирайки купона си, не заявява 3 бройки от дадения продукт за себе си в клона, в който се е регистрирал. Признавам, има логика това, което си е помислил мъжа, но не се бях сетила за такава версия.

На касата не ме питаха дали имам приложение, сканирах си го, чух звука, видях логото на лидл на екрана, обърнат към клиента. Иначе уважих промото на кърначето и скира. И при мен на скреч картата се падна тортила. Иначе видях и нов щанд със сирена - холандски, френски, немски. Доста красива, сирената бяха като в панери. Цените - бая соленки, от 30 лв. за кг. до към 40.

# 457
Само моята скреч карта ли ми каза " нищо не печелиш"???

# 458
И на моят телефон се трият, сега проверих. Рафаело нямаше нито едно, круши колкото искаш. Друго не съм гледала. Взех моп, мъничък е, но пък става за мокрите кърпи за под, а точно такова нещо ми трябваше. Взех и от тези за тоалетна и баня. Не видях да чистят нещо повече от обикновена мокра кърпичка. Тези за под, обаче вече ги няма. Има някакви за стъкла и огледала, но няма да ги пробвам. Спечелих и аз суха паста.

Не видях да сте коментирали, че ако използваш всички купони за седмицата, печелиш минимум 10лв. но при положение, че някои купони са неактивни, а от други липсват стоките, май няма много шанс. Взех и бърсалка за паяжини, че ми трябваше, но тя пък не се разстяга и едвам стигам тавана. Много тъпо. Иначе беше спокойно на касите.

# 459
Не видях да сте коментирали, че ако използваш всички купони за седмицата, печелиш минимум 10лв. но при положение, че някои купони са неактивни, а от други липсват стоките, май няма много шанс.
Мисля, че пишеше, че можеш да спестиш минимум 10 лв. Нямат предвид буквална печалба.

# 460
Нищо не печелиш,пише че спестяваш 10 лв ако използваш всички оферти и купони.
Само моята скреч карта ли ми каза " нищо не печелиш"???
И моята

# 461
JoyJoyJoy Ох, ами да! Точно. Можеш да спестиш до 10лв. Къде съм бляла и аз не знам. Така или иначе от тези купони не бих използвала нито един освен Рафаело, но то пък нямаше.

При нас пак бяха размествали, този път зеленчуци и плодове. Гъбите ги търсих 10 минути преди да разбера, че съм ги подминала. Имам чувството, че са увеличили авокадото в мрежа. Днес го взех на 6.99.

# 462
  • Пеликания
От четвъртък морковите пише, че са намалени от 0.79, днес ми трябваха и гледам 0.99. Странно ми стана.
Плешка нямаше. На едната каса имаше върнати 2 кутии Рафаело, явно някой се е заблудил.
И при нас пак са разместили плодовете и зеленчуците.
Аз съм с две непечеливши карти.

# 463
Здравейте. Днес пазарувах в Лидл и при плащането използвах безконтактна карта. Показа две неуспешни плащания, но минути след излизането му от магазина получих смс, че имам две плащания в Лидл по 16,5 лв., отделно платих в брой. Понеже не знам дали днес ще успея да отида до магазина, а клиентските номер не работи какво да направя утре? Пазя касовата бележка и смс-сите. Една сметка от 16,5 лв. съм я платила три пъти- два пъти с карта и веднъж в брой.

# 464
13 беше обяснила , че по това време се разместват плодове и зеленчуци.
Авокадото по това време май е скъпо.
Има ли къде да дам предложение бар кода на голямата кора за яйца да е отдолу на кората, а не отгоре. Всеки път като купувам обръщат цялата кора и както са с тънки черупки имам по е 3-4 счупени яйца. Първо всичко се омазва и друго.. плащам за пълна кора, получавам омлет

Общи условия

Активация на акаунт