Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 275
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 435
Тия понички да не ги е маркирал някое дете? Joy /в кръга на шегата/
Захарта още от предната седмица беше оскъдно количество и продължава да е.
Пак да се повторя, че го дописвах след това коментара - ваучера за плешката може да е нещо бъгав. +1 за автоматичното подновяване/изтичане на ваучерите. Може би трябва да им пишем като фийдбек.

# 436
...
 +1 за автоматичното подновяване/изтичане на ваучерите. Може би трябва да им пишем като фийдбек.
Аз мисля да го напиша, но не само онлайн, а и в магазина на хартия. Имат ли такава практика всъщност да събират мнения, коментари на хартия?

# 437
Както няколко съфорумки вече писаха, и аз снощи активирах всички купони, но сутринта купонът за плешката не беше активен.
Така или иначе плешка нямаше - свършила (пазарувах преди час). И захарта свършила - утре пак щяло да има.
Лесно чекирах картата, но с всички пиукания (от съседните каси)  не разбрах дали е успешно и трябваше да питам касиерката. От скреч картата спечелих купон за тортила чипс. 

Искам да попитам кога пускаха тротинетките, дали чак на пролет ще има пак. Че детето иска нова тротинетка, сега е с една бебешка.

# 438
  • Стара Загора
Аз днес по обяд активирах купоните. Сега погледнах -активни са. Не знам дали ще стигна днес до магазина, че имам задачи разни из града.

# 439
Аз си останах без Рафаело, но пък с стек Жатецки хус Simple Smile. Всичките бонбони бяха изкупени.

# 440
Не знам вашите места за сканиране как са, но това от вчера беше потресаващо. Промуших си ръката до китката, за да стигна четеца, касиерката дори посегна да го скрива, или да ми бута ръката, не разбрах. И едвам чух сигнала(от много шум наоколо), нито ми каза минал ли е чекина, нито аз можех да разбера по нещо. Може би е трябвало да сложат някаква вибрираща или звукова опция в приложението да разбираме и ние. Дано в останалите магазини Не е така.

# 441
При нас имаше всичко, което търсих. Взех и Рафаело, и захар, и банички и т.н. плешка не търсих. Проверих си купоните преди пазаруване. И на мен не ми допада начинът на сканиране. Ще се изпедепцаме.

# 442
  • Русе
Много се разочаровах....в 15,30 в Лидъл Русе, ул. Чипровци, нямаше нищо от тея неща с купоните. А и тая система е мега бавна. Касиерката явно има задължение да пита всеки дали си е инсталира приложението. Хората, особено по- възрастните проявяват интерес и питат, тя дава брошура, те продължават да питат, опашката се трупа , ставаме един връз друг /пандемия бай бай/ .Аз се опитах да се чекирам , не стана, но тъй като нищо с купони не бях взела, се отказах. Касиерката настояваше, даже ми искаше телефона. Е там вече ме загуби  и повиших тон, казах й да си маркира продуктите и да си ходя. Определено няма да стъпя тази седмица отново там.

# 443
  • Пловдив
Добре де...нали Рафаело могат само до 3бр мах да се купят? Как така свършват?

# 444
И аз сканирах, но момичето ме предупреди, че още нищо не трупам, печеля и т.н...
Спечелих боза РС..по-скоро е отстъпка, ако купя боза. Май е купон.Поне така го разбирам аз.
Да, отстъпка е. Реални награди няма, това си е зарибявка, наградата се заплаща (ега ти и наградата!), макар и на по-ниска от магазинската цена.
 Mikkey, плодовите млека, както и повечето стоки в Лидл нямат упоменат производител. Пише само, че е произведено за Лидл, което не кореспондира с ЗЗП (закона за защита на потребителя), но проверяващите органи си затварят очите....защо ли?

# 445
Е, как да няма. Има. Кърпички, сухи пасти. По-нататък и друго ще има.
Ако бяха измислили начин, за да може пенсионерите да си купуват на промоция продукти, тогава пък младите щяха да се оплакват, че не е останало. То и сега е така, защото след работа, в 17-18 често не остава промоционална стока. Защото нали се сещате кой пазарува в по-ранните часове.

# 446
  • Plovdiv, Bulgaria
Като чета историята на paulieM, се потвърждава една моя конспиративна теория. Тази нощ си активирах всички купони. На касата реших да проверя и с изненада  видях ,че този за плешката не е активиран. Помислих си, че може в просъницата да съм пропуснала нещо, но може да е имало и проблем с този купон точно, щом не само на мен се е случвало. При нас в 8:20 имаше 5 кутии Рафаело. Имаше и възрастни с активирано приложение. Като цяло се радвам, че няма да се бием с пенсионерите за тези промоции.
Абсолютно същото и при мен , активирах всички снощи, а тази сутрин плешката не беше активна!

И при мен се случи така. Понеже видях, че крушите и филето ми ги е отчело, бързайки не видях плешката. Вкъщи видях чак, че купона ми седи неактивиран, а аз го активирах сутринта като станах. Ама с бебето не ми се обикалаше да връщам каквото и да е, но за друг път ще проверявам непосредствено преди касата какво е активирано.

# 447
То голямо оплакване на бедните пенсионери,които не могат да си купят бонбони Рафаело и намалена кафява захар. До колкото разбрах се получава сканиране на изваден на хартия код,дори и да не става взе ще има кой за напазарува на възрастните хора,които не могат да зе справят и нямат смарт телефони.

# 448
За хартиен носител не съм сигурна отчита ли купон, ако е активиран преди това от устройство някъде. Имаше ли някой с такъв (много стана по темата и може да съм пропуснала). Иначе вижте това, най-долу в отметките, защо ли ще иска активен интернет ?!? Да не би не само да сканира кода за профила, но и прави връзка с приложението в момента на покупката, т.е. ако профилът на момента не е онлайн грубо казано, да не може да прилага купоните?

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 17:12 от fenyx

# 449
Ами изкарах аз смяната... Stuck Out Tongue Winking Eye Малка, луда лудница..
Няколко реплики- имате ли Лидл Плюс?
- Не, имам Лидл Минус Joy, все съм на минус с вас...Stuck Out Tongue Winking Eye
- Къде са баба, тез купони, да ми дадеш един?
- Какво да направя? Ъъъъ, абсурд Head Band
В общи линии двете крайности, нормално.

Така за плешката да се изкажа- имам съмнения, че началството са се изложили с набавянето на количествата. При нас доставиха само 4 тарелки Head Band Тъпотия! Случва се, ама да стартираш нещо ново като промоция и начин на промоция и да се излагаме така... тъпинко. Затова и се е бъгвал купона, предполагам.
Иначе една баба днес ме разби- застава на касата заредена с телефона. Попита само къде да сканира.Аз, вика,съм активирала купоните ... Stuck Out Tongue Winking Eye Не можах да взема думата от нея, браво Simple Smile
Феникс, за твоя въпрос за моповете не съм подготвена. Ще поразпитам утре.

Общи условия

Активация на акаунт