Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 295
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Нов, негов си, denyil. Той сам си го направи 🙂

# 196
  • Асеновград
Питанка към тези , които пращаха мЪжовете си на пазар и ползваха приложението
Скрит текст:
на телефоните им , нов акаунт ли направихте( мъжки) или като свалихте приложението на втори апарат , може пак да сте вие( жената)? Дали някой ме разбра...?
На ММ ще му правя друг акаунт.Остава да ми следи пазара Simple Smile . А касовите бележки могат ли да се премахват от приложението.На практика тези които са без покупка с гаранция няма защо да ми пълнят телефона, а и наложи ли се да търся из тях ще е драма.

# 197
А касовите бележки могат ли да се премахват от приложението
Могат да се трият.

# 198
  • софия
Сега установих, че половинът пак наполовина е пазарувал днес. Не са му дали стикита, но и той забравил да иска, вдъхновен от новите тулове. Нашето дете вече е голямо и не събирам, но помагам на колежка да събере за нейното.

# 199
Тази година голям зор със стикита. Може би защото са ужасно грозни. Дъщеря ми специално си поискала, изгледала я злобно.

# 200
Коста кафе-то къде са го позиционирали? Онзи ден ходих и не го открих. 13, в твоя магазин го търсих, утре пак ще пробвам.

# 201
  • София
И аз в два магазина не успях да видя къде е наредено кафето.

# 202
Не ми позволиха да си сканирам приложението. Cry Блокирано било временно... Трънки и глогинки! Толкова се бях въодушевила... Около 18 часа беше това.
Може един и същи акаунт на повече от един телефон. Някой по-горе попита.

# 203
  • София
Касовата бележка си я изтрих - то само храна в нея, за какво да я пазя.

# 204
Според мен Лидл Плюс картите са малко дискриминиращи по-възрастните хора. От една страна е добре, защото стоките ще са достъпни за по-малко хора и няма да се изчерпват толкова бързо.
Аз в понеделник ще пробвам да видя става ли със скрийншот на телефона, защото не е честно да очакват Лидл да ползвам мобилен интерет за услугата им. Ако в магазина има wi-fi, става, но иначе пак е дискриминиращо. Tази работа май няма да се задържи дълго по нашите ширини, ще изгубят клиенти и ще започнат да раздават физически карти.

# 205
  • София
Не ми позволиха да си сканирам приложението. Cry Блокирано било временно... Трънки и глогинки! Толкова се бях въодушевила... Около 18 часа беше това.
Може един и същи акаунт на повече от един телефон. Някой по-горе попита.
Същата работа - пак питаха дали съм от офиса, щом не съм, не работело до понеделник. 😂 Не ми се разправяше.

# 206
Аз без да говоря извадих телефона, компетентно само показах кода, а младежът  се ококори и със страхопочитание кимна несигурно и дискретно към нещо кръгло. И той без да каже нищо 😂
Спечелих мокри кърпи

# 207
В нашия филиал изобщо не пристигна това кафе.
За сканирането- не е вярно. Действащо си е.

# 208
  • София
В нашия филиал изобщо не пристигна това кафе.
За сканирането- не е вярно. Действащо си е.
Знам, в сряда се цъкнах. Сега не можело. Нищо, утре пак 😃 блока ми е срещу магазина.

# 209
  • Mostly in my mind
Кое кафе? Коста ли? Доста му се чудех аз,но в крайна сметка се отказах. Никъде не прочетох процентното съдържание на арабика.

Общи условия

Активация на акаунт