Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 360
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 315
Аз не го харесах миналият път.

# 316
  • София
Защо не става парната четка за дрехи? Свекърва ми има Ровус, който е 800 вата и глади супер. Особено за ризи и разни ужасни гънки, се справя идеално. Тази четка даже е по-мощна и по-евтина и аз се чудя.

# 317
Наздраве с бозата - и аз ще си купувам Simple Smile
Утре съм за Метеостанция - тази даже е тъч. И за Рафаело.
Нямаше вече френска бира, даже етикет нямаше Sad бях се засилила.
Взехме Кърначета Стара планина на Ловеч - много хубави се оказаха. Имаше и на Попово - на вид бяха ужас, предполагам и на вкус.

# 318
  • Пловдив

много якета, при това и малки размери (странното беше, че принципно съм Xs, от любопитство премерих едно р-р 40, понеже ми хареса шарката, и единствено ръкавите ми бяха малко дълги 🤔 🤷♀);

За якетата - при нас пък са останали само малки и големи размери. В един филиал днес нямаше и нито един брой от якетата с качулка, проверих за всеки случай за малиновото, но нямаше никакви цветове.

# 319
Момичета,здравейте!Прегледах темата (уж),но не видях коментар за надуваемото легло.Имаме един смотан диван (за гости) и ако това легло го бива ще е идеално.Само котката го ползва да си точи ноктите на кожените подлакътници 🥴 Имало ли го е преди?
Благодаря!🌷
Оооо, котката потрива лапички в очакване на надуваемия дюшек. 😉

И моят опит е такъв - при сблъсъка на котка с надуваем предмет, надуваемият предмет се превръща в ненадуваем такъв, независимо от модела на котката или модела на надуваемия предмет Smiley

# 320
Не съм скоро пазарувала в Лидл, не съм следила много темата предишната , че и тази все още всичко, нооооо...какво да видя. Нямам търпения да споделя приятната си изненада от промяната тук. Мамите се опиянчили и вдигат масово наздравици в напревара)) Вярно сега с някаква боза, ама май е специална))
Какви ги вършите бре хора, то някакви снимки, някакви бележки ли , какво там раздават, напивате се после от радост, бре, бреее)))
Фанито пак изпуснало купона, все така става(( Сега си седя трезва и тъжна и ще ви чета по-подробно да разбера номера с пиенето))

# 321
Фани, липсваше ни много!:sparkling_heart:
Не съм пила. Rolling Eyes

# 322
Лъки, ти затова и първа се обаждаш)) Ми другите се натръшкали не ги е срам и сега блажено са в розов облак))
Ми ние с теб освен едно винце да пийнем, какво друго ни остава , ей-на виж ги какви са((

# 323
Имам пилинг машинка и съм доволна. Не знам какво друго да кажа.
И аз съм доволна.

# 324
Имам технически въпрос. С колко най-загубен телефон мога да ползвам приложението? Grinning Моят е една идея по-модерен от Нокия 3310 и разбира се, няма как да се уредя с боза и Слънчо. Фийлинг отцепена. Sad

# 325
Имам технически въпрос. С колко най-загубен телефон мога да ползвам приложението? Grinning Моят е една идея по-модерен от Нокия 3310 и разбира се, няма как да се уредя с боза и Слънчо. Фийлинг отцепена. Sad
Аз пробвах със снимка на кода на картата и ми го прие, някой по-рано беше писал, че работи с принтирана карта на лист.

# 326
Здравейте,някой с отзиви за Formil baby капсули?

# 327
  • софия
Аз пробвах със снимка на кода на картата и ми го прие, някой по-рано беше писал, че работи с принтирана карта на лист.
Това също е идея за старите телефони. Прави се принтскрийн на кода и снимката се качва в телефона. Няма телефон, които да не може да отваря снимки. Или има? От приложението само трябва да се управляват купоните.

13, мишка, да ви е лек денят днес без много мента, глог и валериан!

# 328
"Здрави нерви" днес на 13 и мишка !
Още в 00.20 си активирах купоните -ще видя днес рано/рано какво ще стане...( свеки вчера ми се обажда :" аз няма да мога да пазарувам тез неща, нали?"-с тел.копчета е. Увеличих си списъка и с нейните желания.
Успешен ден на всички !

# 329
Прави се принтскрийн на кода и снимката се качва в телефона. Няма телефон, които да не може да отваря снимки. Или има?
Е, как да няма? Ето ме- горд притежател на нокия с фенерче. То, и за това така гладно пожелах вчера наздравица на всички, които вече пият боза(чета, че това е най- честата награда, направо като богоизбрани са тез потребители).

Общи условия

Активация на акаунт