Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 327
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
О, и аз не бих взимала зрънчовци и подобни простотии (за мен де, сори) само заради намалението. Виж тортила бих взела, защото е едно от малкото неща за гризкане, които взимам с чиста съвест, защото няма гадости в тази солената и много я обичаме у дома Wink Стига да ми се падне де Simple Smile

# 361
Много неудобно е сложен скенера за карти в магазина, в който бях.  Нещо като дупка, през която трябва да прекара човек телефона си, за да достигне скенера. Едвам забележим. При нас дисплеят на монитора на касиера беше обърнат изцяло към касиера, няма как да се види дали кодът е маркиран. Индикацията, че е маркиран е, че светва една зелена светлина около скенера и се чува звук.
Спечелих от скреч картата -50% на тортила чипс от 1.69 на 0.84. Няма да се възползвам, не обичам да ми се пробутват боклуци.
Пробвах плодовия скир, хубав вкус, но голяма химия, нищо общо с исландския скир. Също ми се струва, че шоколадите Шогетен са с променен вкус, не ми харесаха както преди.

# 362
  • София
Някой питаше за сешоар - тази сутрин имаше в магазина до Халите от този модел:
Скрит текст:

# 363
Bradata, благодаря че каза и за мокрите кърпи за кухня - определено онзи ден ги нямаше (или са били добре прикрити зад другите два вида). Взех един пакет за проба - за стъклокерамика стават за почистване само на дребни замърсявания, в никакъв случай не могат да заменят препарат за почистване стъклокерамика, но ако се ползват веднага след зацапване, може пък и да са по-ефективни, ще прпбвам това понатам. Ето как изглежда опаковката им:

# 364
Малко извън темата, но какво против Слънчото имате?
Аз си го ям и като му погледна състава няма нещо, което да ме притеснява. Или съм в грешка?

Аз много харесвам скир с киноа и лешници и го искам в постоянния асортимент. Но го пускат само от време на време.

# 365
Здравейте, следя постоянно темата. Simple Smile
 Днес и аз се отчетох с купоните от Лидл+ и всичките ги използвах хахаха, че даже и спечелих 50% намаление на тортила чипс. Ние си го хапваме вкъщи, та добре дошло. Касиерката питаше всеки дали ще използва приложението преди да започне да маркира продуктите. Всичко беше много спокойно на касите. Аз се уредих и с четка за прах от малките. Изглежда много удобна и за щорите май ще ми стане фаворит! 😊

# 366
Аз не купувам и не ползвам мокри кърпи за ръце например.
Зрънчо и Тортила ядем и купувам. В този ред на мисли - чипса на Клевър с сол в Била е изключение за малко добавена сол в чипс например. Като повечето подобни неща се яде рядко и не виждам проблем. Боза също се купува рядко - искам да е с захар освен това, не с подсадител.
Всеки ще си хареса неговите неща, които да купи или да не купи.

# 367
Скирът с киноа и лешници беше приказен, преди няколко седмици го пробвах, затова днес реших да дам шанс и на плодовия, но не ме грабна съставът.

# 368
Слънчо и аз понякога купувам за нас основно. Разни други подобни хрупки имат оцветители и незнам си какво,а Слънчото  откъм състав е безобидно и по-безсолно поне за нашия вкус.  Без никакви угризения давам на детето по някоя пръчка ако пожелае ,къде по-големи боклуци ядем и пием в уж по-здравословните неща

# 369
  • СОФИЯ
От скреч картата сок портокал -50%. Рафаело беше на привършване, но сигурно ще заредят.

# 370
Греша ли или наистина всяка седмица наградите от скреч-картите ще са различни. Миналата седмица нямаше нищо по-различно от Слънчо, мокри кърпи и боза. От днес(началото на тази седмица) никой не се е похвалил с тези , а със сок и тортила.

# 371
Аз да се оплача пък - ходих, направих сметка от 200лв и накрая пълна греда - св. плешка си седи на 5,39лв , а аз лакомията си взех 3 бр, да си замразя( не стига че беха останали не много хубави тарелки). Помолих служителя, най -учтиво да гледа какво показва на дисплея , защото съм активирала всички купони, но той беше по-зает да пухти и мята продуктите ми ( а касите са от малките ) ..и даже ме помоли да долепя количката до касата, за да може направо да падат в нея , като ги бута. Супер тъпо ми стана сега като видях , още повече че бях с дете ( ако трябваше да бързам и за скапания им паркинг , който е единствения в цяла България с 1ч безплатно парткиране , картинката щеше да е пълна). Колко пъти се каня да не ходя в тоя филиал в Студентски, и уж за набързо ,че имах работа след това. Нямаше как да застана на касата да проверявам бележката с 50 артикула , кое точно е маркирал и кое е изтървал. Сега да ми е за обеца на ухото. Ама аз съм си виновна, защо в магазина не проверих дали съм активирала всички купони...как пък точно този не се е активирал да му се не види ...интересна работа.  
Дали мога да върна поне едната плешка( опакована)  и да си я взема венага обратно с купон ....или ще е нагло  ???? Така и така , ще ходя да връщам якето, което освен че е на истинската си цена, ами е и много голямо Sad Sad Sad

# 372
Аз да се оплача пък - ходих, направих сметка от 200лв и накрая пълна греда - св. плешка си седи на 5,39лв , а аз лакомията си взех 3 бр, да си замразя( не стига че беха останали не много хубави тарелки). Помолих служителя, най -учтиво да гледа какво показва на дисплея , защото съм активирала всички купони, но той беше по-зает да пухти и мята продуктите ми ( а касите са от малките ) ..и даже ме помоли да долепя количката до касата, за да може направо да падат в нея , като ги бута. Супер тъпо ми стана сега като видях , още повече че бях с дете ( ако трябваше да бързам и за скапания им паркинг , който е единствения в цяла България с 1ч безплатно парткиране , картинката щеше да е пълна). Колко пъти се каня да не ходя в тоя филиал в Студентски, и уж за набързо ,че имах работа след това. Нямаше как да застана на касата да проверявам бележката с 50 артикула , кое точно е маркирал и кое е изтървал. Сега да ми е за обеца на ухото. Ама аз съм си виновна, защо в магазина не проверих дали съм активирала всички купони...как пък точно този не се е активирал да му се не види ...интересна работа.  
Дали мога да върна поне едната плешка( опакована)  и да си я взема венага обратно с купон ....или ще е нагло  ???? Така и така , ще ходя да връщам якето, което освен че е на истинската си цена, ами е и много голямо Sad Sad Sad
Отивай да връщаш всички дори. Нали на бележката пише, че може да се върне ако не е удовлетворило очакванията ни.

# 373
А излезе ли ти бележката в приложението? Защото, ако е отразена там, а не е отчело купона, при условие че е активиран, ще е странно. Т.е. отчетено ли е самото сканиране на картата?

# 374
Като видях днес колко коли има на паркинга и ме хвана страх. Работата била там, че всички купуваха захар. Имаше възрастни хора, които знаеха и ползваха новото приложение. Тръгнах си с нова ютия.
Някой да сравни универсалните кърти с тези за кухня, моля!
Трещи, не си сама.

Общи условия

Активация на акаунт