Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 168
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 615
Ще я видя плешката по-внимателно, ако ида пак тези дни (стига да има). На мен евентуално за мелене ще ми трябва, даже е добре ако е сланинеста (но не и с ципи).

# 616
  • Стара Загора
До сега не съм използвала приложението, но правилно ли съм разбрала - мога да скрийншотна QR кода на някой купон и да го използвам при пазаруване, а ако не използвм купон, в приложението като натисна LIDL PLUS КАРТА този код мога да сканирам за да ми се запази бележката в приложението. Аз съм от тези, които нямат мобилен интернет.

# 617
Забелязала съм, че когато е на промоция плешката е все така - безформени парчета с много сланина.
Ми да си я ядат те!
Не това е идеята на промоцията.
Все едно на кучета подхвърлят.
Има и други вериги, които предлагат месо на близка цена.
Утре ще ходя да паьарувам и ще видя как е при нас. Дали изобщо има зареждане...

# 618
Принтира се QR кода на картата, не на конкретен купон.
Всяка касова бележка се запаметява в профила ви.

# 619
  • Стара Загора
Т.е. QR кодът на моята карта е един и същ и не се променя от това дали съм активирала купон или не.

# 620
  • Варна
Пратих ММ преди малко до Лидл, звъни ми оттам възмутен, че нямало нищо от офертите с купони - ни свинско филе, ни плешка. Аз в същия момент бях в едно от нашите ЦБА, свинска плешка без кост на 6.19 лв/кг. Joy

Не знам взе ли от "спечеленото" Слънчо, реших да не го нервирам допълнително, после ще пиша Stuck Out Tongue Winking Eye

Имам отговор на запитването си от Лидл, но не ми хареса Joy

# 621
  • Пловдив
Май се очертава бойкот на Лидл, а не еуфория от новинките тоя месец Laughing  Нямам намерение да ходя и да диря нищо аз.

# 622
Т.е. QR кодът на моята карта е един и същ и не се променя от това дали съм активирала купон или не.
Доколкото разбрах от едно от предишните мнения днес, данните за активирани купони се съхраняват в база данни и не е необходимо непременно да се ползва телефона с включен нет. В този ред на мисли, да, би трябвало да не се променя. Сканираш само този QR код, който се нарича така, както си го написала: LIDL PLUS КАРТА. Купоните, офертите, скреч талоните нямат отделни кодове за сканиране, само този код имаш в профила и него сканираш всеки път.

# 623
От купонните стоки на обяд в Лидл Възраждане нямаше нищо, не е изненада, но се впечатлих от някакви възглавници, които едно семейство товареше в багажника си, предполагам обезпечавайки 7-8 членното си семейство, не за търговия, как 😂 - няма ограничение в брой на клиент явно. Естествено вътре изчерпано количество, та какви са тия възглавници, какъв пълнеж?

# 624
  • Пловдив
И моят купон за плешката не беше активен днес сутринта. Мисля си дали не е свързан с посочения от мен магазин, ако е свършила там? Thinking
Иначе пазарувах в друг днес, спокойно беше. Взех плешки  (подбрах си парчетата, добре са си, даже едното вече се готви в гювеча Innocent), филе, исках бутер банички и Рафаело, но нямаше. От шоколадите и захарта взех и доста други неща. В резултат - 4 стикита. Нямах проблем на касата, нищо не ми се падна от скреч картата.

# 625
Аз съм мелила и небелени бадеми, става си печивото и не горчи. Бадемите бяха купени от lidl калифорнийски, може да има значение.

# 626
  • София
Смлени бадеми дали не вършат същата работа?

Някъде четох, че било по-добре.
Никога не могат да се смелят до фино брашно,  не става. Не, не е по-добре, защото остават едри частици и при някои десерти това ще окаже лоша услуга, примерно при френски макарон.

# 627
И моят купон за плешката не беше активен днес сутринта. Мисля си дали не е свързан с посочения от мен магазин, ако е свършила там? Thinking
Иначе пазарувах в друг днес, спокойно беше. Взех плешки  (подбрах си парчетата, добре са си, даже едното вече се готви в гювеча Innocent), филе, исках бутер банички и Рафаело, но нямаше. От шоколадите и захарта взех и доста други неща. В резултат - 4 стикита. Нямах проблем на касата, нищо не ми се падна от скреч картата.
Надали, при нас имаше плешка-от Испания . Биваше и аз ще я меля.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 14:23 от BacuTy

# 628
Ммм, защо ли трябваше да ви чета и да разбера за това бадемово брашно- много вкусно ставало с него 😋 (вече е изпробвано).

# 629
Св. плешки, кюфтетата "Стара Планина" и суджука , които аз взех , всички са на месокомбинат гр. Ловеч(някой беше питал). Плешките - имаше и хубави парчета, но от 5 - 1 изглеждаше ок. Иначе , в Младост 2 сутринта имаше още няколко тарелки, Рафаело нямаше  , възглавница имаше 1бр. Нямаше и останали от еднократните кърпи за моп ....имах голяма надежда ..

Общи условия

Активация на акаунт