Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 258
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 855
Утре мога да проверя за парна четка на България в Пловдив.
Да докладвам, че мопа е много по-добър от този, който използвах първите пъти с мокрите кърпи. Идеален е като размер, прилепва плътно към пода и използва почти цялата повърхност на кърпичката. Аз с такава сила го натиснах, че кърпичката пяна пусна на плочките Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 20:25 от Хоп-Троп!

# 856
Нещо не ми допада парната четка или аз не знам как се ползва. Очаквах, че ще пуска пара постоянно, както тази на Филипс, но не - само парен удар. За една риза отиде един резервоар вода и маса време, не мога да си представя как се гладят завеси с това... не е моето, ще връщам.

# 857
Някой регистрилал ли се е в прилажението тия дни.Постоянно дава грешка и те връща назад😣

# 858
Преди около час и нямах проблем.

# 859
  • In transit
Marcheva14, писах назад за бадемовото брашно откъде е, ама ще се повторя- от Ф. (Фантастико), видях в офертите им, че е до 28.10 (есенен каталог). Извинете за офф-а.
Сега ще ви снимам мокрите кърпи за под
Ето ги

Thirteen, за тези питах аз, когато ги предлагаха преди 2-3 седмици, нямаше ги в брошурата или сайта, има ли вероятност да са остатъчни количества и вече да не ги пускат в бъдеще? Заменях ги за опит с универсалните (с момината сълза), не че и така не става, но тези са по-подходящи, по-плътни са. Доволна съм за резултат върху плочки, лъсват, но ако има някакви по-стари петънца, трябва да се понатисне (не само да се мине отгоре), затова пък питах стават ли с мопа от тази седмица - образно казано, не само да ги провлачи отгоре, но да може и лек натиск за петната да се приложи (не знам дали ме разбрахте какво искам точно да кажа, сега пък многословна и описателна станах 😅).
Такива кърпи за МОП има в ДМ и за мен са по-хубави от лидълските. По-плътни и почистват по-добре.

# 860
Да похваля толумбичките , които взех в понеделник-3 броя в кутийка за 1.20.
Много са хубави, хапнахме си ги за вечерен десерт с апетит. Не са малки, не са големи, сочни са и за цената са супер.

# 861
Ами тя парната четка не е за завеси така или иначе. Тя е само да пригладиш няколко гънки на ризата, преди да тръгнеш за работа, не се справя с големи обеми или упорити материи като лен.
Аз имам такава четка от Лидл, доволна съм, но аз така или иначе не гладя нищо друго.

# 862
Ами тя парната четка не е за завеси така или иначе. Тя е само да пригладиш няколко гънки на ризата, преди да тръгнеш за работа, не се справя с големи обеми или упорити материи като лен.
Аз имам такава четка от Лидл, доволна съм, но аз така или иначе не гладя нищо друго.
Точно защото и аз не гладя, я взех с идеята да “освежавам” нещата, както са си на закачалка, ми не става. Както казах, пробвах с една памучна риза, съмнителен резултат за време, за което бих я изгладила. Има клипчета в Ютюб, нямаше да взема точно тази, ако ги бях гледала навреме.
Забравих за пилинга за дрехи да кажа, ок е. 👍

# 863
  • София
Да похваля толумбичките , които взех в понеделник-3 броя в кутийка за 1.20.
Много са хубави, хапнахме си ги за вечерен десерт с апетит. Не са малки, не са големи, сочни са и за цената са супер.
Еееее стига деее, бях си ги сложила в списъка и не ги намерих. Реших, че не им е писано да ги взимам. Ама нека ми сега да точа лиги 😁

# 864
  • In transit
Ей сега разгледах румънската брошура...и там рекламират Лидл +. Обаче имат много повече намалени продукти от нас! Мрън!
https://media.lidl-flyer.com/0d43d7d7-07e8-11eb-95df-005056aefbf … 878915.1597859526

# 865
Ама те каъо цяло румънците имат много повече намалени неща.
Нашата брошура е толкова постна в сравнение с тяхната.
И повечето намалени неща са все хранителни стоки.

# 866
  • Пеликания
Дали може да се използва това приложение, което е в България за Румъния? Че Лидъла в Кълъраш ми е на 15мин Grinning

# 867
Инсталирате го с избор на държава Румъния и би трябвало румънските предложения да важат тогава😉

# 868
  • Пловдив
Ходих специално за лютата паста в тубичка днес и... Ми забравих я Rage Виновен е естествено благоверния - тортилята, та тортилята Rolling Eyes Зариби се и той яко по приложението.
Касиерката много се зарадва, че имам QR код - първата с такъв съм и била Joy И тя имала код за тортилята Simple Smile
От скреч картата имам суха паста бонус и в петък съм пак в магазина, та ще си я взема. Надявам се, да намеря и от лютите тубички, специално си сложих бележка Joy

# 869
Деси, имаше много в Борово - Лидл (София), вероятно още ги има.
Иначе исках да купя и сарай сърма и бурма кадаиф (сърмата не мога да разбера какво е точно, но на кадаифите съм фенка, ама на гръцките), но само толумби видях. За другите не гледах много, но щяха да са там вероятно до толумбите.
Може би ги има още и за цените им си струва.

Общи условия

Активация на акаунт