Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 242
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Да и аз обожавам баклава, кадаиф, толумбички, пишмание и всякакви такива. Кадаифа със сигурност го нямаше при нас, нищо чудно и толумбите да са били свършили.
Явно в Дружба сме много сладокусни 😃

# 871
  • София
Наистина са много хубави толумбичките. От баклавичките имаше само две кутийки останали.

# 872
Може ли да се закупят от офертите в отделни касови бележки 2 х 3 броя примерно от плодовите кисели млека (с интервал над 15 минути между двете покупки) или може само по веднъж дневно? Иска ми се и майка ми да се възползва от някои оферти чрез моята карта, а тя няма телефон...

# 873
Не виждам причина да не може ,то си е на оферта,не е като при купоните да изчезват след покупката

# 874
  • София
Marcheva14, писах назад за бадемовото брашно откъде е, ама ще се повторя- от Ф. (Фантастико), видях в офертите им, че е до 28.10 (есенен каталог). Извинете за офф-а.
.....................
Извинявай много, обърках те с друга дама, нищо де, отивам във Фантастико, ще купя.
Взех свинско бонфиле 3 бр. Замразявам ги и винаги имам под ръка. Много го харесвам, защото се приготвя лесно и бързо
Купих си и 2 банички и това  е. Изобщо не са лоши и една баничка за вечеря ми е предостатъчна с чаша гръцко кис. мляко.
Люта паста взех, но не съм я отворила, дано наистина да е люта, защото обичам да ми люти.
Разни други, като масло, маскарпоне, пармиджано, мляко, яйца ,.... групотевини.

# 875
  • софия
Нова брошура, нови купони и оферти 😂 Коледа наднича през прозореца.
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-12-10-do-18-10-broshura/view/flyer/page/1

# 876
Някой купил ли си е пилинга за дрехи? Отзиви?

Аз взех, пробвах го на една лидл-ска лятна рокля на най-ниската приставка и съм доволна. Отделно ми направи впечатление, че е 2 пъти по-голям от останалите тримери, които съм ползвала.

# 877
Снощи отново в другото приложение първо се появи новата брошура, та вече съм напред с материала - някой искаше американска седмица- идва и при нас, но пак са ни забравили кремовете на Сиен.
Но пък някои от коледните също са решили да пуснат, по-другата седмица сигурно няма да се размине вече и с хелоуонските сладки (надникнах и в чужбинската брошура пак). Приятно разглеждане на брошурата!

Марчева, няма проблем.

# 878
  • София
Така чакам прилични пижами и домашни анцузи за възрастни, а те все ги пропускат... И като видях кухненските неща, така се надявах да видя и ножове, ама няма 😟 Точно 3 неща сложих в списъка с покупки.

# 879
Не се оплаквам, само споменавам за кремовете аз- иначе има какво да търся: има намалено месо за моите кюфтета (и пилешко, и свинското за готвене).

# 880
Искам да си кажа мъката - американска седмица, но чийзкейк със солен карамел няма нито в брошурата, нито на сайта. Pensive
Иначе нищо, не ми грабна погледа на първо четене, ще видим през седмицата как ще е.

# 881
  • Пловдив
Абе тая ципура не беше ли по-евтинка...? Кога стана 17лв...?
И...конфитюр с мед...?

# 882
Зеленият чай с лимон/нар много ли е ароматизиран?

# 883
  • Пловдив
Не беше ли мн.скоро пак Американска седмицата...?
На мен ми е прекалено Коледа през октомври Head Band
На посл.страница от брошурата пише, че и петък ще има нови купони..т.е и понеделник и петък.

# 884
Да, купони и в петък, както в петък намаляват определени стоки до неделя, но сега за някои от тях трябва да се ползва приложението. На стр.45 се вижда, струва ми се, кои са нещата с купон следващия петък. Дано няма объркани клиенти, които после да питат защо няма намаление.

Общи условия

Активация на акаунт