Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 230
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 840
  • Варна
Един бърз въпрос - продава ли се в Лидл бадемово мляко?

# 841
Изчистено като състав не, има бадемова напитка. Вижте в биомагазините за бадемово мляко.

# 842
Така опразнен не го бях виждала този филиал.

Всеки от това се оплаква. Явно маркетинговата стратегия Лидл Плюс добре е сработила.
Или просто са неподготвени с необходимите наличности.
В понеделник още в 9.30 сутринта в нашия филиал нямаше кафява захар,плешка,св.филе и Рафаело,може и банички да е нямало, но не търсих.. Демек от 5 намалени артикула 4 липсват още сутринта. Червените картофи бяха хубави,днес отивам и бяха под всякаква критика, ами като ще предлагат нещо,то да му е еднакво качеството поне за периода на промоцията де.

# 843
Някой има ли представа в Лидл- Битоля Варна дали има Св. Плешка?

# 844
В магазина в Борово ходих преди 2 часа, имаеше захар кафява и бяла, взех и трюфели, видях, че и кашкавал носеха...

Падна ми се намаление на соковете...

# 845
  • Варна
Някой има ли представа в Лидл- Битоля Варна дали има Св. Плешка?

Е що не писа по-рано. По обяд там бях за сешоар, ама се ядосах, че няма и нищо друго не исках да гледам.
Но Рафаело имаше Joy

Ако имаш наблизо ЦБА, имат плешка на 6.19 кг (ако имат наличности, де Joy). Вчера на базар Левски имаше.

# 846
На Пещерско шосе и кашкавал имаше. Да не дразня някой като все повтарям как (почти) всичко е било налично Laughing , но чак се чудя в толкова малък филиал като нашия (мисля, че е най-малкия в Пловдив) как е възможно...или са дозаредили количества. Thinking

# 847
  • have faith and be patient ..
Някой се оплака от стики тоалетна? Моите кокони мечтаят точно за това стики.. Луда работа..

# 848
  • Мадрид / София
Как ви глезят, значи! Можете след 15 мин. да пазарувате пак и да си употребите скреч картата. При нас се чака цял час за да можеш да я ползваш.
Да попитам - знае ли някой дали има заместител на тези мокри кърпи за под ( тези от снимката по-напред в темата марка W5)?

# 849
  • София
Шоколадовата торта от Лидл. Не е лоша, много шоколадова с малиново сладко отгоре. Като за спешни случаи става.
Скрит текст:

# 850
  • have faith and be patient ..
Тази торта пък от къде я изкопахте, моите обичат много шоколадово, че и сладко от малини също Simple Smile

# 851
  • София
Каква е тази шоколадова торта? От постоянния асортимент ли е и къде стои ако да? Simple Smile Аз ходих преди малко в Дружба и нямаше Рафаело, а се бях наканила три кутии да купувам даже.. ми разочарована съм. И има бележка, че съжаляват и да си купим бонбони трюфели. Е поне да беше нещо подобно на Рафаелото, толкова пък да ги мразя тия трюфели 🤷♀ Иначе за втори път ми се случва сметката ми да е 100 лева и ми дават пет стикита, значи с калкулатора да реша да ги смятам няма да ги натъкмя. Иначе взех кафе, куку руку, памперси и парната четка, нямам търпение да я пробвам. Взех и от маските с глина, които долче похвали и някакъв пилинг гел намален, утре смятам да ти ползвам и да се разкрасявам 😁И нищо не спечелих на скреч картата, ама аз съм си каръче цял живот, та по-скоро щеше да ме учуди ако бях спечелила Simple Smile имам си и касова бележка в приложението и да, и аз нямам трите точки за изтриване и съм с Айфон 8ца ако има значение.

# 852
  • София
Тортите се появиха преди десетина дни. В началото на хладилните стелажи са, веднага след хляба. На едно място са с изцедените сокове, парчетата торта в кутийки и т.н.

# 853
  • на морето
Оф на мен не ми стана ясно нещо. Пазарувах и като се прибрах я видях тая скреч карта. Изтрих я нищо не спечелих, но ако спечеля имам ли срок, в който са си взема наградата или трябваше веднага на касата?
И да се оплача, че взех от свинското филе 3бр. Исках 6, но на другите 3 не ставаше отстъпка и ги отказах, а имам право на 9.

# 854
7 дни е срокът за наградите.

Общи условия

Активация на акаунт