Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 230
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 825
Аз се оплаквах за бележките. Изтегля я, но се вижда, каквото виждаш и в приложението. Една от дамите ме ориентира, че е заради шрифта на телефона, който съм си увеличила. Намалих го, започна да се вижда цялата, изтеглих си я и се вижда с чудесно качество. После пак си мръднах шрифта. Simple Smile

# 826
Много е шпионско значи...час на пазаруване, сума, брой артикули, адрес на магазин... Joy
Благодаря! Значи ако не се отваря цялата, трябва да коригирам шрифта Flowers Rose

# 827
И аз се чудех за тази захар, сега разбрах. Майка с дете и с количка беше взела един чувал.

# 828
И ракия и сладка и компоти въртят до несвяст, тази година беше доста плодородна за овошките.

# 829
  • ВАРНА
А някой опита ли бутер баничките?

# 830
Някъде в Пловдив има ли останали от парните четки?

# 831
А някой опита ли бутер баничките?
Днеска ги огледах, ама не взех.. На Бела ли са ? (не съм фенка, ако са техни, както предполагам, пък съвсем).
Ако е нещо чуждоземско може и да се прежаля...

Някъде в Пловдив има ли останали от парните четки?
Вчера вечерта имаше на България 10тина. Днес не погледнах...

# 832
Афредо/Алфредо нещо са баничките Simple Smile Взех само 1 брой, че не ме кефи съставът...да видя какво им е специалното, че бяха хвалени преди Grinning

# 833
Мен ме е яд,че взех само 1 кутийка трюфели, оказаха се много хубави. Мм много ги хареса и вече със сигурност ги добавям към редовните покупки.
Само не ги оставяйте на топло, че веднага стават на течен шоколад...
Вече са само спомен,аз уж не обичах млечен шоколад ама си ги разделихме с мм по братски Joy

# 834
Успях да запаметя касова бележка на телефона, но приложението заби за момент.

# 835
О, аз редовно се товаря така за съжаление. Много съм лакома, особено на пазара. В Лидл нося една огромна торба от ушан. Събира адски много, даже охраната веднъж искаше да ми помогне и едва я вдигна. Вика няма как да я занесеш (пеша съм). Скоро наред с торбата бях взела и едни 10 кила захар за джибри.
По принцип е по-удобно захар по кг, защото не знаеш колко ще ти трябва. В този случай -нито грам. Иначе взимаме по 25 кг чували от метро, но дребните си крадат Joy

# 836
Някой купил ли си е пилинга за дрехи? Отзиви?

# 837
Имам миналогодишния пилинг за дрехи и работи добре.
Аз пък пазарувам с раница (имам една от ИКЕА, която ако сгъна се побира в по-голяма дамска чанта). После да ми е здрав гърба само.

# 838
  • София
Добре, че пуснаха новият купон за трюфелите, че иначе нямаше да има какво да си купя с купон от магазина. Така опразнен не го бях виждала този филиал. Дори и от кашкавала 2кг нямаше.

# 839
  • Варна
Така опразнен не го бях виждала този филиал.

Всеки от това се оплаква. Явно маркетинговата стратегия Лидл Плюс добре е сработила.

Общи условия

Активация на акаунт