Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 937
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Пловдив
Тия бургери дето ги говорите готови ли са?

От среч картата ми се падна 2бр за 1лв шоколад с фъстъци. Зелен някакъв...не ме кефи Simple Smile

# 1 591
  • Пловдив
Бургерите аз ги приготвям Wink

# 1 592
  • Велико Търново
Този зеления шоколад, съм забелязала, че го вземат предимно баби. А те не ползват Л+... Явно ги стимулират по по-различен начин да се включат в приложението Wink
Шегувам се, но наистина, ми е правило впечатление, че предимно баби го вземат  - опаковка/ цена или друго е определящото.

# 1 593
Този зеления шоколад, съм забелязала, че го вземат предимно баби. А те не ползват Л+... Явно ги стимулират по по-различен начин да се включат в приложението Wink
Шегувам се, но наистина, ми е правило впечатление, че предимно баби го вземат  - опаковка/ цена или друго е определящото.

цена. доста по-евтините са от нормалните шоколади.

# 1 594
  • have faith and be patient ..
Зехтина в тенекето нагарча ли? Някой пийнал? Simple Smile

# 1 595
  • В полите на Витоша :)
За зехтина малко по-нагоре писаха, че е мек и не горчи.

Марципановите блокчета с нуга от 100 гр. не са същите, като минали години Sad Надявам се, че са просто друг вид и ще пуснат и другите, които май се казваха "пънчета" и, ако не се лъжа, бяха на цена 1,79 лв.

За статистиката - от 10 покупки имам 8 печеливши скреч карти.

# 1 596
  • Бургас
Точно този вид купувам и унищожавам от няколко години. Все се надявам да ги развалят, за да се спра, ама нъцки - все са толкова ммм, че и с приличен състав. Ама и калориите са ммм Grinning

# 1 597
  • Пловдив
В тая Ам.седмица няма машина за пуканки, нали?

# 1 598
  • софия
Искам да върна електроуред, защото реших, че ни ми харесва. Не е употребяван. Някой връщал ли е? Дали ще ми го приемат?

# 1 599
  • Асеновград
Simple Smile Токущо ме изостави втори панталон от лиосел от Лидл  Simple Smile  Този път се разпра шева от външната страна на Крачола под коляното Simple Smile

# 1 600
  • София
Здравейте , някой да е пробвал тази плодова извара , видях я в брошурата за тази седмица и ми е интересно дали наистина има нещо общо с извара или наподобява плодовите млека ?

Като крем е, не е много захарно сладка. Не се вторачвам в състава, но докато внука е при нас винаги имаме от нея.
Хапва си по 1 опаковка след обяда и вечерята. Знае го и си търси всеки ден. Родителите също нямат нищо против.

# 1 601
Не съм ѝ гледала съства и аз, дъщеря ми я харесва.

# 1 602
Киселите млека на Пилос как са, преди известно време бях купувала на родна стряха, нямаше такъв вкиснат киселяк, та малко съм резервирана от към млека.

Някой искаше да знае как се разви сагата с купона и шоколадите за лев, всичко точно, явно не е бил маркиран правилно кода вчера.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:41 от dani-ela-80

# 1 603
  • Г. О.
Здравейте. Дреха, която не е носена, още е с етикета, но са минали 45 дни от датата на купуването ѝ, може ли да бъде върната с касовата бележка?

# 1 604
Здравейте. Дреха, която не е носена, още е с етикета, но са минали 45 дни от датата на купуването ѝ, може ли да бъде върната с касовата бележка?

90 дни е срока, така, че може

Общи условия

Активация на акаунт