Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 934
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 605
# 1 606
Аз ще ходя тези дни да връщам (Варна) едни Джегингс 40 номер, сини. Ако някой не е успял да си вземе и иска да свирка.  Като ги купувах сравнявах 38 и 40 бяха абсолютно еднакви (ширина, дължина, ръб до ръб мерих). Накрая взех 40, но са ми тесни.

# 1 607
  • Пловдив
Ох, извинявам се за въпроса, ама понеже имахме вкъщи и изобщо не съм се заглеждала в брошурите, та да питам Вас - да е имало скоро винтоверт Parkside? Утре ще звънна и на националния телефон, но не тая голяма надежда от там да съдействат.

# 1 608
Ох, извинявам се за въпроса, ама понеже имахме вкъщи и изобщо не съм се заглеждала в брошурите, та да питам Вас - да е имало скоро винтоверт Parkside? Утре ще звънна и на националния телефон, но не тая голяма надежда от там да съдействат.
Скоро имаше, но много зависи какъв точно ти трябва. Аз чакам пневматичен примерно, не беше такъв последният.
П.П. Виж в сайта промооферти старите брошури на Лидл.

# 1 609
  • София
Зехтина в тенекето нагарча ли? Някой пийнал? Simple Smile
Зехтинът не нагарча.

# 1 610
Взехте ли джинджифил тази седмица? Ние проверяваме в 2 магазина и няма нито табела, нито касетка, където би следвало да има.

# 1 611
Здравейте , някой да е пробвал тази плодова извара , видях я в брошурата за тази седмица и ми е интересно дали наистина има нещо общо с извара или наподобява плодовите млека ?
Моите деца я харесват, наподобява плодово мляко, със захар е - не с фруктоза и оцветителите са естествени.

# 1 612
Влизам да похваля буркан гювеч на Сторко - много вкусен и с перфектно сварени, не/разкашкани зеленчуци - цена 1.50
Скрит текст:

# 1 613
Пека скумрията в момента, май не съм очарована. Беше доста мека, но това предполагам е, защото е размразена иначе мирише добре. Пусна много мазнина, знам че е мазна риба, но ми се струва доста. Ще я хапнем, няма да остане, но май не бих повторила.

# 1 614
  • Пловдив
Телешкото бургери с чедър /едни от включените в брошурата/ са много хубави. Само че чедър не се вижда, не съм сигурна дали и на вкус се усеща, но така или иначе, бургерите са супер. Аз ще взема още.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 01:56 от marzeliva

# 1 615
  • Пловдив
Един час ровя старите брошури - ми то няма такава, от която да наямаме по 2-3, че и по повече неща от техниката Joy
И друго, което установих е, че има 100 000 винтоверти Rolling Eyes Благоверният най-накрая каза кой точно търси - в брошурата от 6 април е Rolling Eyes Едва ли има шанс, да се намери същия, а чакаме да се обадят за едни мебели, които поръчахме, та ще е много необходим в съвсем скоро време Rolling Eyes

# 1 616
Аз пък да се оплача - точно сега ми се насъбраха един куп неща за купуване- нехранителни ,и ако гледам старите брошури,най-рано декември ще се уредя:(  Прецака ми се чопърчето,което е към стария пасатор, но този,който е от петък нещо много слабичък ми се вижда .....за това ще чакам офертата за пасатор 3-в-1, със всичките приставки,600 W ( дано да има по-рано от февруари догодина).
Преди година бях купила една машинка за подстригване на Ред Бул- е няма такъв боклук. Миналата вечер подстригвах малкия и пак си изкарах една стара ( Ремингтън ,май пак купувана от Лидл),която обаче батерията и е отишла,и дори на кабел постоянно и падат оборотите. Та някой ако мерне останали от лятото, да казва  ( бяха пуснали едни за 20лв чудесни - купих да имаме при майка ми,а за мен не,  щото нали уж си имам). Ако не, ще си почакам до Коледа:( Sad  И сешоар искам, но от скъпите ....него май по-скоро ще го пуснат.
А от скреч картите нищо не печеля последните към 400лв в покупки.....явно на алгоритъма не му е ок,че имам пак толкова отстъпки и намаления неща Wink Wink .знам ли ...но не страдам много де

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 10:14 от paulieM

# 1 617
Един час ровя старите брошури - ми то няма такава, от която да наямаме по 2-3, че и по повече неща от техниката Joy
И друго, което установих е, че има 100 000 винтоверти Rolling Eyes Благоверният най-накрая каза кой точно търси - в брошурата от 6 април е Rolling Eyes Едва ли има шанс, да се намери същия, а чакаме да се обадят за едни мебели, които поръчахме, та ще е много необходим в съвсем скоро време Rolling Eyes
Наскоро и аз им писах за такъв тип технически продукти да търся наличности от месеци назад. Нямаха, така че шансовете клонят към минус. Grinning Пробвай за всеки случай, но търсете друг вариант. Simple Smile

# 1 618
  • София
Аз пък да се оплача - точно сега ми се насъбраха един куп неща за купуване- нехранителни ,и ако гледам старите брошури,най-рано декември ще се уредя:(  Прецака ми се чопърпето,което е към стария пасатор, но този,който е от петък нещо много слабичък ми се вижда .....за това ще чакам офертата за пасатор 3-в-1, със всичките приставки,600 W ( дано да има по-рано от февруари догодина).
.......
Не съм гледала какви са последно пусканите пасатори, но днес в Лидл Перник-Изток имаше поне 5бр пасатори 3в1. Не ги загледах за окомплектовката и ватове, но кутиите бяха големи, трябва да са имали и приставката тип чопър.

# 1 619
Взехте ли джинджифил тази седмица? Ние проверяваме в 2 магазина и няма нито табела, нито касетка, където би следвало да има.
Вчера купих едно коренче (имаше иначе количества) в Младост 2 в София.
За зехтина в тенекии - само го погледнах като срок, не съм купувала иначе.

Общи условия

Активация на акаунт