Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 946
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Бургас
Набутаха ме днес и още умувам дали да се разхождам до там пак за 3лв или да си ги ругая просто... Имам активиран купон за сок с намаление, стои си активиран и неползван, а трите ми сока на редовна цена... Другите купони и оферти ги е "хванало" намалението, но на соковете тц Imp Тъпото е, че исках и утре да взема 3 сока, защото имам и друг купон, а ако оставя утре да пробвам да оправя тези, няма как да взема и нови три, пък мъжа ми хареса сока и реши да се запаси на тази цена :/

# 2 041
  • have faith and be patient ..
Бонус купоните от скреч картите не са ли за 1 продукт?

# 2 042
Май имат няколко приложения...

# 2 043
Днес върнах едни дамски Джегингс с дигитална бележка. Всичко беше наред. Като цяло за първи път връщам нещо в Лидл.

Купих си домати и краставици, крема за мазане, който не беше намален 🤔🤔 Огледах се огледах никъде не видях да е намален, на 1,79 си беше,но го взех защото го харесваме у дома.
За инфо: Варна Битоля - Сирене родна стряха не видях, скумрия имаше, но пастърва не.

И въпрос - някой да има такава лампа? Доволни ли сте?

# 2 044
Бонус купоните от скреч картите не са ли за 1 продукт?

За соковете беше до 3 броя...

Не мен ми се пада 2 пъти намаление за айран...но такъв няма

# 2 045
  • София
Аз намерих от камиончетата с лакомства, благодаря, че споделихте!

А музикални кутии имаше предоволно в София, Обеля.

# 2 046
bradata , виж на купона за сока дали отговаря точно на картинката на този , който си взела. На мен ми се стори , че имаше много подобен и затова сравнявах осторожно.

# 2 047
  • Бургас
Дени, директно по кода сравнявах още първия път като взех преди 2-3 дни (3 такива купона ми се падаха подред). Сега у дома сравних пак, за да съм сигурна - същия сок, същата партида и срок на годност, всичко едно към едно, ама отчетен купон нъцки.

# 2 048
bradata, според мен не оставяй нещата така. Върни ги и ги купи пак с купона, още при влизането в магазина върви на каса и обясни нещата. После си влез за другите покупки, за да минат 15-те минути и си вземи още сокове. Пешеходец ли си, на ръка ли носиш? В такъв случай би било много неудобно, но ако си с транспорт, не оставяй нещата така. (Даже ако си с кола или придружител, може да оставиш първите сокове в колата/при придружителя и да си пазаруваш пак.)

# 2 049
Днес върнах нехранителна стока в мола в Бургас само с дигиталната касова бележка, на касата момичето ми се развика, че не можело така, от другата седмица щяло да е активно връщането по този начин. Показах й, че на самата бележка пише, че може да се връща, тя с голямо отвращение ми взе телефона и вкара данните на бележката и в крайна сметка стана връщането, но явно имат някакви недоразумения.

# 2 050
  • Бургас
Пешеходец съм, ама няма да ги нося. По-скоро бих взела един там на място за да могат да маркират сторно и после да маркират пак. Ама ако има проблем с купона все тая. Така или иначе се свързах със служителката, която беше на каса там, но тя не знае защо се е получило така и предложа да ида за да ми върне парите дадени в повече. Но съм сигурна, че ще ги даде от себе си, а аз не искам това. Ще им пиша на лидълци за бъга, пък утре ще гледам с 3 очи на касата.

# 2 051
  • София/Испания
Доволна съм днес😀😀 всичко си купих, хора нямаше, ама отидохме в 7,45. Само стоя и се чудя защо съм взела 2 пакетчета бахар вместо черен пипер и къде ще си го слагам...хаххаа..Много гледах термос дали става за шише за вода за училище,  но не взех. Пици дето са на промоция само нямаше, ама айде.
Бахар слагам, когато правя кюфтета с доматен сос,слагам няколко зрънца, става много вкусно.

# 2 052
cvete7575,
Скрит текст:
бахар ползвам за : прясно зеле , картофена яхния, винен кебап, тас/кебап, ( до 2-3 зрънца), туршия.

# 2 053
  • Стара Загора
Кои са любимите ви лакомства от коледните? На мен кокоските ми хванаха око, както споделих вече, но смятам да си направя сама. Преди да изтрия снимките качвам, та да има на едно място всичко... А и ако някой още не е ходил или пропуснал нещо... 😊

Скрит текст:

Ограничих се само до 2 шоколада с нуга, един от черните с марципан и малък щолен. Панетонето не ми хареса предната година. Обожавам козунак, но това ми е сухо. Бонбоните с нуга също харесвах преди, ама сега вече си хапвам черен шоколад основно и пак пропускам. Както и доминото. Повечето от всичко останало не ме съблазнява. Само онези големи меденки, които са по 6 в пакет.
Ама който няма време и желание да се занимава, са удобен вариант.

Гледам много хвалят бисквитения крем, някои се запасявали за цяла година, но сигурно си е бъкан със захар. 🙄😁

# 2 054
Брадата, върнатите пари няма да са от касиера. От Лидл ще са- спокойно връщай!
При каквито и разлики от ценови табели, до грешка от персонала при  смяна на ценови табели... Разликата покрива  Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт