Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 937
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 055
Търтийн, имаш ли проблеми с такива неотчетени купони, независимо дали наградни или редовни? При мен случаят беше много подобен на този на bradata. Беше редовен купон (за трюфели) - в приложението има касова бележка, значи е сканирано правилно, купонът беше активиран, но в крайна сметка не го е "хванала" системата. Много странно. 🤔

# 2 056
Радвам се на споделеното, че връщането с дигитална бележка вече сработва! Дано!

Poppyflower, къде стоят тези барчета и в постоянния асортимент ли са?
Contempladora, с iOs не излизат точките за изтриване, установихме го отдавна тук. Sad
bradata, според мен е точно бъг, след като вече е ползван веднъж същият купон, но е тъпо! А моят купон за сок беше изчезнал днес, специално го потърсих, защото така и не успях да взема за проба, все нямаше в магазина. Но пък сега портокалите ще се изпият, половината вече изчезнаха на сок с нар - става много хубав!
nadito0o, аз бях писала за лампата, имаме я, черна, много е хубава! Има и жълта, и бяла светлина, много позиции и режими..
Bradley Cooper, аз също не открих айряна днес.

# 2 057
майка ми пазарила за 2лв и нещо но няма скреч карта  , да не би  да има минимална сума ,не съм прочела никъде нищо за това

# 2 058
Contempladora, с iOs не излизат точките за изтриване, установихме го отдавна тук. Sad
Разбирам... Известие може да се изтрие със задържане на пръста върху него на екрана и "плъзгане" наляво (или надясно, не помня кое от двете). ☺️ Опитай дали с бележка няма да ти се получи? Тъкмо ще е ценно на всички с iOs, ако случайно стане. 🙂

# 2 059
Да, един път ми се случи с един клиент. Не отчете купона. Върнахме покупката. След 15 минути го инструктирах пак да дойде и вече нямаше проблем. Не знам каква е причината. И аз си го обяснявам с бъг.

Няма обявена сума, за да получите скреч карта. Нужна е покупка просто. Да си провери известията дамата.

# 2 060
Тези коледните сладкотии,ще останат ли до декември налични в магазините,или са само тази седмица и утре ще ги скрият?

# 2 061
  • до най-прекрасния мъж
Радвам се, че си взех днес машинката за вакумиране, не успях да мина предните дни и въобще не очаквах, че ще са останали, даже бях се настроила евентуално да проверя и в друг магазин, затова отидох с колата. А всъщност дори имаше доста, но една единствена черна, а аз точно такава исках, доволна съм! После ще я тествам със сушените плодове от лятото. А само найлонова ролка пускат ли отделно в Лидл? П.П. Имаше отворени кутии с липсващи ролки, някой си ги е взел. Sad
Ролките са скъпи, не си струват. Понякога пускат и отделно, можеш да си поръчаш и от тук:
http://www.zigifly.com/igrachki/konsumativi-za-silvercrest-i-nev … crest-sfs-110-a1/
Но за тази цена взимам 100 бр пликове 20х30 см от Метро. Има и по-големи размери, идваха към 20 лв.

# 2 062
На мен ми харесват тези канелените сладки, под шоколадовите дядо коледовци. Или поне миналата година така изглеждаха. Щоленът също ми хареса, но малко възсладък за моя вкус,не че не се изяде😁

# 2 063
Взела съм бисквитения крем.. ама не съм го отворила още. Резервирана съм заради канелата. Ама толкова много го хвалят , че как да изпусна???

# 2 064
  • Берлин
При нас приложението е от повече време, но също бъгва понякога. От днешния пазар не ми е отчело купона за КитКат, а го купихме. Скреч картите вчера и днес са ми с печалба безплатен крем за ръце/аромитна свещ и чипс/някакъв сладък боклучец. Приложението е на моя телефон инсталирано, Мм и синът ми действат със скрийн шот. Досега съм "печелила" много неща: броколи, салфетки, душ гел, сапуни, три пъти ваучери по 5€.... Но понякога бъгва

# 2 065
Доволна съм аз от приложението за сега. Колко ленор заредих....чак се изненадах от себе си. До сега карах със Силан ама реших да разнообразя, благодаря на купона

# 2 066
Скреч картите вчера и днес са ми с печалба безплатен крем за ръце/аромитна свещ и чипс/някакъв сладък боклучец.
Това значи ли, че имаш две опции за награда, от които можеш да избираш? Ето това би било страхотно, ако го направят и тук!

# 2 067
Сега проверих пак! Появили са се точките и звездичката!! Честно казано, не знам кога! Веднъж ви споделих, че ме беше изхвърлило и трябваше да се логна пак, може би тогава.. Затова бих посъветвала всички, които са с iOs и не виждат точките да се логнат отново.

Contempladora, благодаря, вгледах се заради теб, просто си знаех, че ги няма, но ето, че са оправили и този бъг! Супер!

blue.angel, много благодаря!! Ще се ходи в Метро, с пликове ми изглежда по-удобно!

PeacockLove, за мен канелата не е толкова осезаема, бисквитеният аромат сякаш превзема. Преди много години си го носих и поръчвах да ми носят от други държави, тук не бях виждала, но сега пък избягвам такива неща. Simple Smile Пробвай го, макар да не знам хубав ли е лидълският.

PAPURCHE MEHURCHE, вие печелите доста по-привлекателни неща! Simple Smile

# 2 068
  • Берлин
Скреч картите вчера и днес са ми с печалба безплатен крем за ръце/аромитна свещ и чипс/някакъв сладък боклучец.
Това значи ли, че имаш две опции за награда, от които можеш да избираш? Ето това би било страхотно, ако го направят и тук!
Да. Ето скреч картите

Сиси, наистина са по-интересни нещата. Но и тук цените яко хфърчат нагоре. Ако ви е любопитно, ще кача копие на касов бон

# 2 069
  • Мадрид / София
Тъкмо щях да пиша да повдигнете въпроса за трите точки при IOS, тъй като няма логика в някои държави да излизат, а в други - не. Lidl plus е един  и ето, че и при вас вече са го оправили.

Тази година ще взема само от мини щолена, че големия винаги ми остава накрая и се мъча с него после.

Общи условия

Активация на акаунт