Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 294
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 2 625
Няма проблем, Angela61, реших все пак за всеки случай да уточня какво точно съм имала предвид 😊.
Може ли някой, който е купувал такъв шоколад предни години да каже дали е хубав, заслужава ли си цената:

# 2 626
Издънка е това със сиропа от касис, определено, но не е чак толкова зловещо както когато бяха сложили снимка на истински заек с надпис "шоколадово зайче"... Grinning
Мерси за кашкавала слайс на кръгчета. Значи е нормално да не го видя в брошурата щом го няма Blush

# 2 627
Трябваше май да снимам като бях в магазина опаковката на кръглия на слайс кашкавал, но бях с малката и не се сетих.

Да попитам пак за замразеното тесто за пици (по повод малкото му намаление), предстои ли от отлистване? Thirteen,  нещо да знаеш евентуално?
Между другото, това тесто го “открих” (за себе си) точно когато в нашия филиал се беше задържала малко повече време “дупка” на рафта - празно на мястото охладеното тесто (явно нямаха няколко дни поред доставка) и съм много благодарна на девойките от магазина, които ми препоръчаха замразеното като заместител (изобщо не го бях забелязала, а като състав ми харесва много повече от състава на охладеното).

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 17:11 от fenyx

# 2 628
Няма проблем, Angela61, реших все пак за всеки случай да уточня какво точно съм имала предвид 😊.
Може ли някой, който е купувал такъв шоколад предни години да каже дали е хубав, заслужава ли си цената:

На мен не ми хареса, накрая го използвах вместо шоколадови парченца в някакъв сладкиш, даже май още имам останал (от миналата година като пускаха). То е на капки и като се разтвори става нещо като пресечено, ако си опитвала да разтвориш парченце шоколад в чаша топло мляко. И с кафе го мъчих, не е моето нещо. Иначе в кутийката има много сладка и абсолютно неизползваема бъркалчица 3см Blush

# 2 629
Много благодаря за отзива Ttiholova 🌺, миналата година много му се чудех на този шоколад, посегнах да го взема и се отказах. Явно и сега отпада.

# 2 630
а относно /силиконовата подложка за печене/- може ли да се ползва и като подложка за горещи тенджери например?

# 2 631
Не ми се вярва да става за подложка на тенджери. Тези подложки са тънки, ще се нагорещят от съда и може и надолу да има топлопроводимост към това, върху което е сложена подложката. Ако не се стопят дори, не знам колко градуса е загрято дъно на тиган например. На мен дървена подложка е почернявала от силно нагорещен съд, например.

# 2 632
Е не, затова не става силиконовата подложка.

# 2 633
  • София
Аууи, Делукс ликьор, откога го чакам. И за печати ще ходя. Дано успея да взема.

# 2 634

Клинът S не ми е къс (170 см., 59 кг. съм), леко ми е широк в талията, но на мен всичко ми е широко там, обмислям да му монтирам връзки. По моите стандарти е за зимата, защото е плътен и има пухкаво отвътре.
Тениската изглежда къса и широка, но като се облече стои добре. И цветовете ми харесват Simple Smile

Може ли ако е удобно да снимаш, колко е дълъг на теб. Защото и аз съм 170 см, 61 кги мисля, че ще ми е над кокълчетата.

# 2 635
Не ми се вярва да става за подложка на тенджери. Тези подложки са тънки, .........
Колко са тънки? Ще се повредят ли, ако върху тях съм пекла пица и я разрежа? Щот черното фолио за печене така го развалих, ама то наистина си беше тънко, а аз забравих, че трябва да го пазя.
Някой с отзиви за евтиния миксер с купа от другата седмица? 300 вата как е?

# 2 636
  • In transit

На мен не ми хареса, накрая го използвах вместо шоколадови парченца в някакъв сладкиш, даже май още имам останал (от миналата година като пускаха). То е на капки и като се разтвори става нещо като пресечено, ако си опитвала да разтвориш парченце шоколад в чаша топло мляко. И с кафе го мъчих, не е моето нещо. Иначе в кутийката има много сладка и абсолютно неизползваема бъркалчица 3см Blush
Ааа използваема си е, супер удобна е бейби бъркалката...и яйце съм бъркала в малка купичка и съставки за дресинг също.

# 2 637
  • Mediterraneo
Не ми се вярва да става за подложка на тенджери. Тези подложки са тънки, .........
Колко са тънки? Ще се повредят ли, ако върху тях съм пекла пица и я разрежа? Щот черното фолио за печене така го развалих, ама то наистина си беше тънко, а аз забравих, че трябва да го пазя.
Някой с отзиви за евтиния миксер с купа от другата седмица? 300 вата как е?

Не режи върху нея, аз така си прецаках едната. ама и ня вече беше ползвана повече от 2 години, може и това да има значение. Така или иначе, подложките са супер за разточване и печене и ги препоръчвам с две ръце. Някой каза, че предпочита да пече в тава заради борда- ми много ясно, подложката не е тава, ако печивото предполага надуване, си го слагаш върху подложката в тавата. Подложката е вместо хартия за печене, не вместо тава( въпреки че редовно пека директно върху нея и решетката на фурната).

# 2 638
Мариат, не се реже върху силиконови подложки/форми, форми с незалепващо покритие, нито върху черното фолио за печене. Много ясно, че ще се повредят от това. Аз съм доволна от черното фолио за печене. Но едното майка ми ми го загори с печени картофи на над 200 градуса Joy и сега понамирисва на гранясало олио и леко лепне...използваемо е, но не както другото което ползвам. Но аз си падам леко маниак и си пазя много кухненските джаджи и това гранясалото ме дразни... Grinning
При нас кръглия кашкавал слайс беше на 3,99 лв- това не е намалената цена, нали? Thinking

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 00:30 от dolce miele

# 2 639
Ще го пробвам прословутия Делукс ликьор,миналата зима голяма хвалба тук,ма бях бременна.Само точих лиги!

Общи условия

Активация на акаунт