Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 045
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 970
С какво е по-различен ликьорът Делукс от Кралица Марго, по-хубав ли е?

За мен лично много. Доближава се до Бейлис.

Искам да питам дали в момента по лидълите има джинджифил или да търся направо другаде?

# 2 971
Вчера видях в София, Младост 2 наличен джинджифил. Но е на 9.99 лв за кг, писах още миналата седмица, че му качиха цената.

# 2 972
  • в кукувиче гнездо

За мен лично много. Доближава се до Бейлис.

Искам да питам дали в момента по лидълите има джинджифил или да търся направо другаде?
Кралица Марго е много силен, усеща се уискито и на мен ми идва ту мач...

# 2 973
Аз нямам против да се усеща уискито и ще я пробвам кралица Марго в такъв случай.Пък ако се вредя за Делукс ,ще взема и него.

# 2 974
Аз нямам против да се усеща уискито и ще я пробвам кралица Марго в такъв случай.Пък ако се вредя за Делукс ,ще взема и него.
Не те е срам... млада жена с бебе, па и два ликьора ще вземе... Слободия до шия. 😂😂😂

# 2 975
Ми, нека има и за бебето една бутилка. Каква е тая дискриминация?

# 2 976
  • Бургас
Ние взехме от свинския джолан с кожичката миналата седмица и съм меко казано разочарована. Беше в срок, миришеше странно, после и месото остана с някакъв дъх и само дето си дадох парите.
Не знам, джоланът винаги е бил с по-особен мирис. Миналата седмица взех и го направих на гювеч - стана убийствено вкусно! Сега този се вари и видът и ароматът му са си типичните, с които съм свикнала...

В кой бургаски "Лидъл" е това?
В Мол Галерия Simple Smile

# 2 977
На мен тази тема ми е по-зарибяваща за пазаруване от приложението 🤣 преди ходих до Лидл ако нещо ми допадне от брошура, а сега мм периодично ме пита "Нещо ново не са ли хвалили в темата?"
Не съм пила ликьор от много време , та сега и аз дружно с вас ще чакам да го заредят, да си взема една бутилка да се подслаждам от време на време.
И зърнени закуски не ям, но тази наистина е много приятна, ползвам я за десерт.

# 2 978
  • София
..................
А балсамикото, което харесвате нали е това тумбестото Delux, (аз винаги взимам от него като го видя и е супер)? Но видях и някакъв балсамико оцет със спрей при италианските неща, обаче и цената, и консистенцята му предполагат по-ниско качества, но ако кажете, че е хубав?!
Тумбестото шишенце , този спрей не съм го купувала, не го зная.

# 2 979
  • Mostly in my mind
На мен ликьора на Лидл повече ми харесва от Бейлис.  Дано не са го развалили като е паднала сега цената.

# 2 980
  • София
И на мен. А на Бейлис и цената не ми харесва. Simple Smile

# 2 981
Гледам на касата днес една баба награбила 3 пакета носни кърпи и още куп неща, питаха я дали има приложението вдигна рамене, че не разбира какво я питат, касиерката извади телефона си и го маркира на техния скенер, а не на клиентския където си бутаме през дупката телефоните. Явно служителите могат по усмотрение да маркират на клиенти и имат служебен профил с повече купони.

# 2 982
  • софия
Кралицата има по-спиртен вкус. Харесвам повече този от Делукс седмиците, по-мек/крем вкус има.

# 2 983
  • вятърничава
..................
А балсамикото, което харесвате нали е това тумбестото Delux, (аз винаги взимам от него като го видя и е супер)? Но видях и някакъв балсамико оцет със спрей при италианските неща, обаче и цената, и консистенцята му предполагат по-ниско качества, но ако кажете, че е хубав?!
Тумбестото шишенце , този спрей не съм го купувала, не го зная.
Балсамикото Delux тумбесто шише е по-гъст и по-сладък,малко прилича на редукция.Много го харесваме у дома с домати,моцарела.
Балсамико оцет спрей е по-рядък и по-кисел,също ми харесва, когато нямам от другия.Спреят е удобен за ползване.

# 2 984
Някои има ли впечатления от миксера? Интересува ме само с тестото как се справя?
Вчера писах за него, хубав е миксера, има си бъркалки за тесто, веднъж съм ги ползвала, защото си имам машина за хляб. Стават, справят се.

Общи условия

Активация на акаунт