Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 369
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 060
Мерси за питките Grinning Надявам се и аз да го има постоянно Simple Smile Точно за пици ги искам или срязани на две и запечени с кашкавалче, шунка...такива неща...Или пък за нещо като сандвич-пица, нарязано на триъгълничета Stuck Out Tongue Winking Eye Само дано и съставът да им е читав.

# 3 061
  • София
И аз взех свинско месо за готвене от Испания Simple Smile
Какво му е притеснително на месото? Това, че не е произведено в Бг ли?
Дай си сметка колко време е пътувало от Испания/Франция/Белгия и по колко дни стоят тировете по границите. За да издържи, месото трябва да е или замразено или натъпкано с консерванти. Sad  Дори да се абстрахираме от това дали е полезно или не, на вкус е неприятно. И е много жилаво. Преди се случваше да предлагат и месо с произход от България, но от много време не съм виждала. Затова и спрях да купувам месо от Лидл.

# 3 062
Е, тя Тарталета живее в Испания.Simple Smile

# 3 063
Уф, вчера забравих да погледна блузите, днес ще трябва пак да отида, че имам нужда от такива.
Ходих за печати, нямаше Sad  Купих си форма за мъфини (много е хубава, стабилна, по- добра от предишните , които са пускали и се огъват), ще си купя още една.
Беше ми се паднала млечна напитка от стреч картата, купих с ягоди, че такава пожела детето, но не я одобри на вкус.
Вчера ми се падна шоколад с ядки и портокал май беше. Но защо имам два купона, не знам ( сигурно бонус, че в началото два-три пъти нищо не печелех 😊)

# 3 064
При нас гръцките замразени питки са във фризера с други замразени хлебни, а не при зеленчуците.

# 3 065
  • Пловдив
И аз правих пици с питките оная вечер Simple Smile Иначе на тиган с масло и чесън.

Начи...да се оплача, че Пак са врътнали раб.време на филиала до нас Angry Отивам рано-рано, то пък от 7,30...а на голямата табела до бариерата си е 7-22ч. Еми омръзна ми! Писах има, ама файда...ще се оправдаят с есенно раб.време...все едно аз почвам от 8,30 Neutral Face

# 3 066
Млечната напитка с ванилия, която се пада от скреч картите, също не беше одобрена от децата вкъщи. Била много сладка според тях. Изхвърлих я.

# 3 067
  • Пловдив
Млечната напитка с ванилия, която се пада от скреч картите, също не беше одобрена от децата вкъщи. Била много сладка според тях. Изхвърлих я.
моя пък хареса тая с шоколада.

# 3 068
  • sofia
ще ви доизчета, но да кажа дакота е време за СИЛИКОНОВИТЕ ПОДЛОЖКИ - днес упорито проверих в 7:40ч и намерих в Слатина, много съм доволна и печати за бисквити взех, децата ще творят.

# 3 069
  • Стара Загора
Добро утро! Обръщали ли сте внимание дали има останали албуми за стикита?

# 3 070
Има. Даже са намалени при нас.

# 3 071
  • Стара Загора
Има. Даже са намалени при нас.
Супер, благодаря! 🤗 Значи ще се ходи днес. Дано и при нас са останали!

# 3 072
  • София
Е, тя Тарталета живее в Испания.Simple Smile
hahaha  hahaha  hahaha

Вярно! Изобщо не се сетих!  Simple Smile

# 3 073
  • Варна
Преди време бях срещала отзиви за дезодорантите ролка против изпотяване, че не съдържали алуминий. Всички ли са такива, вършат ли работа и наистина ли не оставят жълтеникави следи от изпотяване, когато се ползва такъв тип дезодорант?

# 3 074
  • Пловдив
Преди време бях срещала отзиви за дезодорантите ролка против изпотяване, че не съдържали алуминий. Всички ли са такива, вършат ли работа и наистина ли не оставят жълтеникави следи от изпотяване, когато се ползва такъв тип дезодорант?
не всички...само този със синята капачка. При нас отдавна го няма. Взимам от К. Пак тяхна марка. Много съм доволна...няма следи.

Общи условия

Активация на акаунт