Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 369
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 075
Намира се, но трябва да се следи. Онзи ден имаше в нашия филиал 2-3 сини. От темата разбрах за него и го търсих, нямаше, после се появиха няколко бройки и изчезнаха бързо. Но тази седмица пак имаше, макар и малко (чак ме е яд, че не взех още един, много добра цена е, засега следи да оставя не съм забелязала).

# 3 076
  • Варна
Благодаря, ще търся в К тогава, че ми писна от тези следи...

# 3 077
  • Пловдив
Благодаря, ще търся в К тогава, че ми писна от тези следи...
аз ползвам део спрея. От рол он ми е мокро Simple Smile

# 3 078
В Лидл има и спрей без алуминиеви соли, но е с много сладникав аромат.

# 3 079
  • Варна
Спрей не съм ползвала от много години, дори не знам защо, явно просто съм отвикнала и съм забравила, че такова нещо съществува Crazy Трябва да опитам пак.

# 3 080
  • софия
В Лили и ДМ има голям избор на спрей и рол он на различни марки, вкл. техни, без алуминий. Пише си го изрично на опаковката

# 3 081
  • Пловдив
В Лили и ДМ има голям избор на спрей и рол он на различни марки, вкл. техни, без алуминий. Пише си го изрично на опаковката
ама не са по 2,50 Wink

# 3 082
  • софия
Питането беше за без алуминий, а не най-евтино. Цената не е споменавана като критерий.

# 3 083
  • София
В Лидл има и спрей без алуминиеви соли, но е с много сладникав аромат.
Помниш ли кой цвят е?

# 3 084
Розов (hot pink) е спреят. Но за моя вкус ароматът е твърде сладникав. Затова предпочитам синия рол- он.

# 3 085
Един замразен грах купих миналата седмица и сега ми се подиграва от тенджерата. Чакам го да се развари, ама няма такива намерения. Някой ще ме успокои ли?

# 3 086
За компенсация лично да ти запазят един Deluxe ликьор 🤷🏻♀, когато получат при вас.

# 3 087
Един замразен грах купих миналата седмица и сега ми се подиграва от тенджерата. Чакам го да се развари, ама няма такива намерения. Някой ще ме успокои ли?

Да, успокоението е да се върнете и да си купите консервиран. Разкошен е. Simple Smile

# 3 088
Много ми хареса термочорапогащникът, който си взех при предното ходене и днес си купих още един черен, но на снежинки. Хубави са и тънките памучни клинове, взех си черен и тъмно син. Купих и още сетове за фондю (+ допълнителни пакетчета млечен и бял шоколад) и ароматерпия (нищо, че са без чаени свещички, ще им добавя) да имам под ръка за подаръци по Коледа. Също още от тумбестото балсамико заредих (има много при нас). Ликьор все така няма (макар че имам от Великден, но аз не пия, пак за подаръци мислех), нито чипса от скреч картата. Блузки имаше, вкл. и зелени, но не съм ги разглеждала.

# 3 089
О, това зелено ми е от любимите нюанси. Heart Бих си взела, на едва ли ще има изостанали...
Да попитам който има от тези огнеупорни тавички от Лидъл- могат ли да се слагат в загрята фурна и на колко градуси сте ги пробвали? Моята е от малкия размер...Помня нещо от типа на 300 градуса (че издържат), но дали помня добре? Grinning
Скрит текст:

От няколко години интензивно я използвам тази тавичка, точно от Лидъл,  никога не съм я жалила да я слагам в студена фурна, винаги е загрята, обикновено до към 180-200. Уточнявам, че я слагам на решетката на фурната на средно ниво, а не на дъното директно, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт