Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 351
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 150
Добре, Лени, кАжи ся цената каква е Joy
Тия дни не съм ходила, екстра за джоба.

# 3 151
За балсамовият оцет ли, 7 лв е, аз обикновено все го хващам на намаление 5 лв., което не е кой знае каква разлика. Ако искаш изчакай, но щом тази Делукс серия е с по-голямо времетраене, може би доста по нататък ще го намалят.

# 3 152
Аз каната си я чистя с една течност от ДМ и светва, но си мислех стъклената как ще изглежда, когато засъхват мокри капки по нея. Абе ще взема да пробвам, че предпочитам стъклена, но пък ако ще ме дразни всеки път, когато я погледна....Не съм ги виждала тези табелтки и тях ще пробвам. Иначе имам един уред на Тефал за готвене на пара и там си пише да се почиства само с бял оцет, разреден с вода, загрява се и после се подсушава. Но на кана никога не съм пробвала.

# 3 153
Таблетките, които са показани видях, че има и кафе машина на опаковката- предполагам става за кафеавтомат също?
Намерих още едно приложение на бекона на ленти (и на редовна цена си го взех, като нямаше при нас намалена) - за смесване с пилешко месо за пилешки кюфтета. Само натриевия нитрит, който съдържа не е много ок, но няма пълно щастие.

# 3 154
Таблетките, които са показани видях, че има и кафе машина на опаковката- предполагам става за кафеавтомат също?

Стават и за кафемашини.
Намерих още едно приложение на бекона на ленти (и на редовна цена си го взех, като нямаше при нас намалена) - за смесване с пилешко месо за пилешки кюфтета. Само натриевия нитрит, който съдържа не е много ок, но няма пълно щастие.

Стават и за кафемашини.

# 3 155
Скоро ми попадна да чистят такава кана с един лимон на парчета, който ври във вода.

# 3 156
  • София
Днес минах през Лидл на Каблешков - София. Направи ми впечатление, че се предлага Контактен грил 2000W на Силвър крест, намален с някакъв процент, май 20% Мисля, че преди време някой го търсеше... Имаше още няколко неща на такова намаление, дънки някакви други дрехи, но не ги загледах. Доста неща видях от минали седмици, включително и 1бр чугунена тенджера, но останала без дръжка на капака.
Естествено няма от ликьора.

# 3 157
10,99 лв. е бил винаги Simple Smile Странна беше тази преди корекцията.
Случайно търсене - от 16 март, но винаги цената е била тази.
Скрит текст:
През 2017 г., като разлика между двата, съм била открила, че Queen е произведен в Германия, DELUXE Irish Cream - в Ирландия.
Ами като за продукт, който не беше(поне до сега) толкова оборотен и купуван, защо пък да не го намалят тази година. Аз лично се зарадвах и си помислих, че е хубаво от време на време някоя цена да се смъква - не само на "промоция". Не ви ли прави впечатление, че почти всички неща - особено нехранителните, почти всяка година или поне през 2 се вдигат с по 1-2-3 лв . Банските лятото бяха по 8,99 , при условие  че 2 години май по-рано бяха 5,99.Пижамите детските започнаха от 7,99 - 8.99-9,99 , сега май бяха 11.99,13:99 . Бельото , анцузите ...  всичко е нагоре за последните 2 години ..и ако продължават така , скоро въобще няма да са конкурентни( и сега има в Пепко неща , които са идентични като продукт, но цената им е съвсем друга ).

Още повече, че има неща, които са доста по-евтини в Лидл в другите страни ..тук редовно ценообразуването на нехранителните неща е Цената в Евро X2 + 1/2/5лв ,защото сме много богати.
Та какво лошо един ликьор да го понамалят с 2 лв .... няма да се разорят.
Според мен, някой просто не си беше свършил работата като хората ..и сега си го замаза положението  ..Но според мен си е крайно неуместно, да не го заредят артикула с цената , с която са го обявили ( и е било обявено в продължение на 5 дни ) и сега " изведнъж " да се появи с новата си цена . Да не кажа друго, ами си е за уволнение този гаф. И това не е пропуск на ниво - момчето в магазина е пропуснало да смени етикета ....в който случай , имате право да си купите стоката на обявената на етикета цена. Това за мен е по-грандиозно , но ...аз и в контактната им форма ще го напиша , колко са некоректни.

# 3 158
Някой да си спомня дали наскоро е имало поялник?

# 3 159
Феникс, аз също си помислих че е намален заради промоцията. Не съм 100% сигурна но 8-годишното уиски, миналия път го взех на 15 или 16 лв, сега е 12.

# 3 160
  • София
Днес взех от лед светлинките с лисичета и хем са много сладки, хем са страшно къси и трябва да видя ще ги връщам ли или ще взема още едни.

# 3 161
Въй въй, Била били пуснали ваучери, копирачи 😸
https://www.billa.bg/billa-card/vaucheri-za-otstupka

# 3 162
  • Пловдив
Ще се надцакват ли, кво става?

# 3 163
Явно са отчели прилива на клиенти към lidl, заради купоните 😸

# 3 164
Момичета, в Лидъл пускат ли детски гумени ботуши, малки номера

Общи условия

Активация на акаунт