Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 342
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 165
  • София
Скрит текст:
И аз взех свинско месо за готвене от Испания Simple Smile
Какво му е притеснително на месото? Това, че не е произведено в Бг ли?
Дай си сметка колко време е пътувало от Испания/Франция/Белгия и по колко дни стоят тировете по границите. За да издържи, месото трябва да е или замразено или натъпкано с консерванти. Sad  Дори да се абстрахираме от това дали е полезно или не, на вкус е неприятно. И е много жилаво. Преди се случваше да предлагат и месо с произход от България, но от много време не съм виждала. Затова и спрях да купувам месо от Лидл.

Жилаво е, защото е претърпяло всичко описано, или просто защото е испанско? Сериозно питам.
Напоследък пилешкото им е просто превъзходно. Има вкус наистина на хубаво месо. Никога не ми се беше случвало, докато обезкостявам пиле, да изям почти цяло сварено бутче. Бульонът също е бистър и вкусен. Дано се задържи тази тенденция!
Предполагам, че прясното испанско месо е чудесно.  Марчева ти е отговорила - няма значение дали месото, стигнало до нашите супермаркети е испанско, френско или белгийско, все е зле. Wink

Бях се засилила за термо клин обаче още вчера ни един нямаше, даже и табелата с цената не намерих. Само термо чорапогащите, а би трябвало да са едно до друго двете, нали? Гледах, обикалях, другаде не видях такива артикули.

При предишното зареждане преди 2-3 седмици бяха смесени чорапогащници и клинове. От картинката се разбираше дали е със стъпало или без.

# 3 166
Вижте какви интересни сутиени имаше тази вечер при нас Stuck Out Tongue Winking Eye Изглеждат удобни Laughing

Пък и са евтини...в друг Лидъл бяха намалени по 39,90 лв Grinning
На мен пък днес отказаха да ми продадат пушена скумрия с оранжев етикет на 5-6 лева- за миналата седмица важало, били забравили да сменят цената...И на всичкото отгоре, по етикет беше задраскано от 8,99 лв/кг на 5-6 лв/кг, а на касата ми искаха 12,99 лв/кг. Отделно, имаше и стока която на дисплея над мястото откъдето я взех беше на около 2,20, а на касата ми искаха около 4,50...
И да питам- понеже бях правила рекламация на продукт и ми бяха закачили с телбод касовата бележка към протокола който остава при тях-  та върнаха ми парите, а за касовата бележка се запънаха отначало, при тях оставала... Това така ли е наистина??? Ами ако имам уред или друго с гаранция на тази касова бележка?! Не помнех има ли други нехранителни на бележката, защото очаквах направо да върнат пари (артикулът не подлежеше на поправка)...и не бях подготвена, че ще я закачат с телбод за протокола...Дадоха ми бележката, но с ехидното "ама имате само хранителни неща на нея, госпожо"... Flushed
По-късно от нашия филиал си намерих последен силиконов шприц, взех си и сепаратор за яйца (някой дали го пробва вече?).

# 3 167
Момичета, в Лидъл пускат ли детски гумени ботуши, малки номера
Взех на голямото 27 размер. Светещи и с топло чорапче.
Имаше и 25 или 26, не съм сигурна.
Бяха намалени на 19 лв. Месец по- късно имаше същоте, на редовна цена.
Иначе без чорапче съм купила от Кауфланд. Миналата есен/ пролет изкара с тях. Сега взех от тях по- голям размер

# 3 168
  • In transit
За балсамовият оцет ли, 7 лв е, аз обикновено все го хващам на намаление 5 лв., което не е кой знае каква разлика. Ако искаш изчакай, но щом тази Делукс серия е с по-голямо времетраене, може би доста по нататък ще го намалят.
Тая година може да не дочакаме промоция Леми, че го научиха хората. Вчера в нашия филиал на съседната каса и на моята във всяка поръчка имаше поне по едно балсамико.

Долче, оплачи се! За етикета трябваше да се запънеш...ми то срамота да се оправдават с такива глупости..днес сме сряда. Ако беше понеделник бива, ама...излагат се! А и понеделник да беше аз винаги си държа на по-ниската цена пише го в ЗЗП. Длъжни са да ти дадат стоката на по-ниската обявена цена, това, че някой е спал не е твоя вината.
За касовата бележка не могат да ти я вземат. Тя си е твоя.

# 3 169
Mikkey, ами какво да правя като хич не обичам разправии...Но за нехранителния артикул се запънах и казах, че искам да го купя на цената от дисплея- взе пак това не е забравен хартиен етикет, точно намален си беше.
Все пак, интересно ми е по другите филиали каква е цената на пушената скумрия (опаковките от по около 300 грама)? 8,99 или 12,99 лв?

# 3 170
Долче, несменения етикет си е отговорност на търговеца и той е длъжен да ти продаде стоката на цената, която е обявил. Пиши им мейл, това е безобразно.

# 3 171
Те вече са го сменили етикета- каква полза вече да им пиша... Thinking

# 3 172
Ами да се научат да си сменят навреме етикетите и да не се правят на интересни.

# 3 173
  • София
Аз много пъти съм връщала все нехранителни стоки и винаги са ми връщали бележката като само задраскват с химикал върнатата стока.

# 3 174
Да, това определено не би трябвало да се случва с етикетите и да си висят до средата на седмицата...че и оранжевкото се вижда отдалече.
Сега се сетих и, че една служителка ми изкара акъла днес Frowning Вадеше нещо от хладилна камера (поне мисля, че такова беше, като голям хладилник) и така го пльосна зад гърба ми, че подскочих от звука. Реших, че е изпуснала нещо. Но тя продължи така да разтоварва...В последно време ги забелязвам тези хладилни камери...
Госпожа Лаленце, да, по принцип така правят, евентуално задраскват върнатия артикул и връщат бележката. Затова се изненадах днес- май просто не им се търсеше бележката...щяла да бъде при тях, ако имало проблем с нещо друго в бележката (представяте ли си Joy ), но настоях и ми я върнаха все пак.
Някой който си взе от силиконовата шпатула с четка- маха ли се силиконовата част от дръжките?

# 3 175
Пускат гумени ботушки малки номера, да. Обаче никакъв спомен кога.

# 3 176
Портокаловия сок беше намален с купон,
нещо около лев литъра идваше.
Обаче не е същия сок на Солевита,а друг. Гаден.
Връщай го!
A, да. За 3 лева ще се занимавам с глупости.
Само предупреждавам, с купони не се хвърляйте на количество по голямо от 1бр.

# 3 177
Оня ден виждам хек с намалена цена- 3 и нещо лева. Поглеждам срока на годност- изтичаше на другия ден. И защото тук много го хвалехте, реших да взема. Добре, но на касата ми го маркират с друго намаление- 5 и нещо. Погледнах и казах че има грешка. Посочвам, че на оранжавия етикет цената е различна. Момичето не знаеше защо е така и извика мениджър, който каза, че това е било вчерашна цена, а днес вече е различна, щом така излиза на дисплея. Ок, няма да споря, но как риба, чийто срок на годност изтича след няколко часа ще е на по- висока цена, не успяха да ми отговорят. Викам си, това е знак да не я купя и я оставих.

# 3 178
  • София
От портокаловия сок и аз взех 3броя, но си ги изпихме. Бяха хубави.

# 3 179
Сигурно е бил и истински, защото извън хладилник се развали за 2 дни 😄
Ние хич не консумираме сокове и на вкус не можахме да го преценим хубав ли е.

Общи условия

Активация на акаунт