Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 355
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 3 210
Набелязах и аз някои неща, крема сирене, ементала, брашното от спелта и най-вече боксерки за мм, чака ги като топъл хляб от много време, само тях харесва. А за мен се чудя, как са тези с дантелата, отпуска ли се след време? Има едни дълбоки, може тях да взема, да ми е топло на кръста 😀 а и ликьор ако се доредим и гъби, че напоследък много ползваме за пица. От играчките нищо не ми допадна. Сега наистина другата седмица ще пуснат накуп дървените 😏

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 13:53 от Poppyflower

# 3 211
  • Mostly in my mind
малко късно пиша по темата с ликьорчето, но и аз се зарадвах, че са решили да го намалят на 9 лв. видиш ли, някой някъде объркал явно и го върнаха на старата му цена. Simple Smile добре поне, че не е увеличен, хехе.
назад някой спомена направо уиски да купуваме. Grinning меджу другото, въпросното ликьорче като се смеси с уиски става един път. Simple Smile))

нищо не харесах от новата брошура. супер. Simple Smile

# 3 212
Вчера видях, че са заредили белгийски гофрети с шоколад, много ги обичаме в къщи, сега остава да пуснат и тези без шоколад и ще сме много доволни. Днес ще ходя за черния ориз, ако е хубав ще заредя и него много го обичаме.

# 3 213
  • в кукувиче гнездо
Пу за мен патката, какао, бадеми, пастет, .....

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 3 214
Имам аз около 100 въпроса Laughing Този Гюбек с манатарки какво трябва да представлява? Някакъв кашкавал? ММ обожава манатарки и всичко с тях, та да му се подмажа Stuck Out Tongue Closed Eyes Премиум ориза на родна стряха хубав ли е? Или колкото и да го вариш хруска? Помня, че някъде из темите беше обсъждан, ама не помня с добро или с лошо Simple Smile
Смесителя с изтеглящ се душ достатъчно ли е висок? Или е нисичък? Моят е за смяна, обаче сега съм с един висок, а този ме блазни, че е с душ слушалка.

Иначе харесах доста хранителни неща и от Belbake серията, че всяка година с малкия правим сладки и тези украси са ми екстра Simple Smile
П.П. в приложението пак има много повече неща от брошурата.

От година (ако не е станало и повече) сме с такъв смесител (и преди бях, но др. марка) и съм доволна. Слушалката ми е супер удобна при измиване на тави, които са по-големи от миялната ми, в която иначе пъхам всичко Simple Smile

И аз се чудя за гюбека (да, кашкавал е) дали е сполучлив..

От готовите бисквити за украса бях взимала мин.година подобни, ако не и същите, от Била (бяха 11-13лв..в този диапазон) и бяха чудесни. Сега определено ще взема пак от тези.

# 3 215
А, да патицита миналата година като вземах беше хубава, една тлъста супа става от нея. Тази седмица я видях обозначена със зелен етикет като нов продукт, следващата намаляват малко цената.
Чудесно е, че са направили една родна седмица, само се питам дали е тенденция за заместване на продукти от лидълските чужди марки с такива на родни производители (предвид усложняващата се обстановка покрай вируса)...
Ножчетата май са керамични, такива могат ли изобщо да се точат (винаги съм мислила, че не става, заради незалепващото покритие)?
За калифорнийските бадеми- точно тази седмица взех за проба да видя могат ли да се мелят- в малък чопър става. Вкусни са дори и цели сурови.

# 3 216
  • София
Ножчетата май са керамични, такива могат ли изобщо да се точат (винаги съм мислила, че не става, заради незалепващото покритие)?
Пише, че са от неръждаема стомана. Явно само покритието им е цветно.

# 3 217
Мисля да взема от всички месни деликатеси на Родна стряха другата седмица 🥴
За патицата да ви кажа, аз съм им голям фен, обаче българските на Пенелопе, които пускат в Кауфланд ми харесаха повече. По-малко мазни са и като, че ли по-крехки, от унгарските в Лидъл.

# 3 218
Днес ще ходя за черния ориз, ако е хубав ще заредя и него много го обичаме.
Кой черен ориз?

# 3 219
От Делукс продуктите, и аз много го харесвам, но на домашните не. Специфичен е.

# 3 220
Да, видях го сега в брошурата, пропуснала съм го. И аз много го харесвам, особено с пармезан и зелен лук.

# 3 221
Ето ножчетата:

Наистина, някой точил ли е такива? (Имам някакъв друг с незалепващо, имам точило, но не смея да пробвам още, не знам дали няма после да се рони от незалепващото покритие, веднъж нарушено при точенето)?
Lemy, тези патици на Пенелопе в К. замразени ли са (струва ми се, че на същата марка, но замразени мярнах във Ф., затова питам)?

# 3 222
Много са сладурски ножчетата. Имам такива купувани от Немски център или нещо подобно, една верига магазинчета в София, китайски естествено, които ги точа. Е, амортизират се в някакъв момент и им пада покритието, но да кажем след година-две. За тези лидълските нямам представа.

# 3 223
Да, видях го сега в брошурата, пропуснала съм го. И аз много го харесвам, особено с пармезан и зелен лук.

На мен ми има вкус на жито.

# 3 224
  • София
Еее значи, как може тези гадни играчки да пуснат. Аз харесах чорапи за цялото домочадие и боксерки за мм. Надявах се на детски потници да пуснат, но уви. Между другото,  не съм 100% сигурна, но мисля са тези бикини, купих ги на предното пускане и  са най-неудобното нещо, което съм обувала. На ширина са супер, ама така се врязват на едно тайно място, че с кеф ги засилих към кофата. Бях чела отзиви, че са супер удобни, но чак после разбрах, че не става въпрос за тях. И пак бяха черно с червено.

Много се чудя и на загряващата подложка за автомобил, но ще решавам в магазина май.

Общи условия

Активация на акаунт