Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 666
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 225
Другата седмица се очертава да си оставя майчинството в магазина 😁
Набелязах патка,ущипци,ементал,няколко пакета бисквити с подправки ,соленки ,пастети,евентуално пуешките хапки да опитаме и това само извън обичайния пазар Grinning

# 3 226
На мен ми има вкус на жито.
Да, на мен ми беше сладникав в началото, но ми допада. Особено като го опитах в Хепи за първи път така с пармезан и зелен лук, много добра комбинация, поне за мен де.

# 3 227
Никой не каза готварската сметана от утре дали я бива или аз да съм пропуснала.

# 3 228
  • Plovdiv, Bulgaria
Имаме от цветните ножове от предни пускания, не знам същите ли са, но съм ги давала на свекъра да ми ги точи на машина. Освен, че им пада цветното покритие, друго не съм забелязала. Режат си хубаво, като се наточат.

# 3 229
Набелязах патка,ущипци,ементал,няколко пакета бисквити с подправки ,соленки ,пастети,евентуално пуешките хапки да опитаме и това само извън обичайния пазар Grinning

Не трябва да имаш големи очаквания за пуешките хапки. Веднъж взехме погрешка (трябваше от тея картофки тип уеджис да вземем, но не бяхме догледали) и като цяло са ок за цената си. Панировката им е доста, вътре е някаква паста, не е месо (то за тея пари...) и са малко безвкусни. Ние ги пекохме на фурна.

# 3 230
Не ми харесаха хапките и на мен.

# 3 231
Тета, специално днес пак погледнах в магазина - голямата ролка хартия от 3.99 беше с табелка за Лидл плюс.
В Младост 2 има долнища - Л видях, не съм ровила много, но някой търсеше. Имаше дънки, джегингс. Също и силиконови форми, различни видове, не помня кои търсехте.
Взех пак лаврак, бяха заредили.
Все още празно при мокрите кърпи новите видове.
Имаше интимни гелове с помпа (само го забелязах, не купувам). И сапуни, но другите, от 1.59 някоя и друга опаковка с помпа. Имаше 4 сини рол-она, след мен останаха 2 (за 1.50 /бр как да не взема).
Уредих се вече и с Пири-пири.

# 3 232
А за мен се чудя, как са тези с дантелата, отпуска ли се след време? Има едни дълбоки, може тях да взема, да ми е топло на кръста 😀
Преди доста години си купих на риск от тези, които сега са на цена 13.99 лв. (Има различни варианти, изрязани по различен начин, само за тези мога да дам мнение.) Дантелата ми се отпусна чак след около 5 години ежедневен терор, безчет пранета, носене с превръзки... Самият плат също се амортизира, разбира се. Толкова дълготрайни гащЯ никога не бях купувала. Изхвърлих ги май чак тази година с много мъка на сърцето. 😀 Искрено се надявам качеството сега да е същото и да успея да се вредя навреме да си взема новички. 🥰
П.П. С чувствителна кожа съм, но дантелата не ми дразнеше (което обикновено става с други). Бях в екстаз просто. 😂

# 3 233
Днес взех на детето дрешки и върнах шприца в магазина. Касиерката ми се заяде, че трябвало първо да върна стоката и после да съм влизала да пазарувам, било логично щом вкарвам стока в магазина. Странно ми стана, че трябва да обикалям по 100 пъти при положение, че минавам през едно и също място ама до сега не бях връщала стока и не съм много наясно с политиката им. Издирвам печати за сладки, никъде няма Sad

# 3 234
Здравейте!
Пазарувахме с ММ сутринта. Има още Пушено патешко филе, вече на 18.99лв/кг със срок на годност 03.11.2020г. - филето е хубаво. Имаше останали немалко неща от Италианската седмица в хладилниците - прошуто от двата вида, Проволоне и т.н.
Последните няколко пъти при пазаруване все има разминаване между цена по етикет и отразеното в касовата бележка - винаги в касовия бон е по-висока сумата. Гледайте! При нас вече и малките етикети са електронни. Сутрин обикновено минават от персонала и оправят цени.
Коледните и Делукс неща от новата брошура ги има и сега при нас, на същите цени - Шоколадовите блокчета с клечката като близалки загледах сутринта точно.
Минах три пъти покрай Авокадото и не взех - пак ще ходя... Лавракът не ми хареса и не взех. Без зеле остана ММ - един дядо беше обрал всичките прилични зелчици.
Слиповете от другата седмица са хубави, аз с тая дантеле съм скептична. Усещат ли се хлабави бикините - обичам стегнато бельо по принцип (да не е с усещането, че ей сега ще падне Simple Smile ).

# 3 235

Не трябва да имаш големи очаквания за пуешките хапки. Веднъж взехме погрешка (трябваше от тея картофки тип уеджис да вземем, но не бяхме догледали) и като цяло са ок за цената си. Панировката им е доста, вътре е някаква паста, не е месо (то за тея пари...) и са малко безвкусни. Ние ги пекохме на фурна.
Благодаря и аз така предположих,че с тази цена ще са от тези гадните като пастет вътре. Рекох да взема един пакет да се намира из фризера  за бързо мезе за бирата,но ще ги пропусна.

# 3 236
Слиповете от другата седмица са хубави, аз с тая дантеле съм скептична. Усещат ли се хлабави бикините - обичам стегнато бельо по принцип (да не е с усещането, че ей сега ще падне Simple Smile ).
Струва ми се, че това дамско бельо, което пускат в комплекти по 5 броя, независимо дали е с дантела или без, не е от стегнатия тип по принцип. Няма яки ръбове също, което пък се харесва на такива като мен с абсурдно чувствителни кожи. 😀

# 3 237
Аз нямам в предвид черния ориз от Делукс, а този, който е с калмари и скариди като замръзне микс трябва да е ( до сега тук мисля, че не са пускали такъв ). Ориза е бял, но в микса има мастило от сепия, което при готвенето оцветява ориза в черно.

# 3 238
  • Варна
Днес взех на детето дрешки и върнах шприца в магазина. Касиерката ми се заяде, че трябвало първо да върна стоката и после да съм влизала да пазарувам, било логично щом вкарвам стока в магазина. Странно ми стана, че трябва да обикалям по 100 пъти при положение, че минавам през едно и също място ама до сега не бях връщала стока и не съм много наясно с политиката им.
явно навсякъде е различна. Няма такова нещо в нашия филиал. Искат да се обадиш на охраната, после на някоя от касите. Служителят сверява касовия бон с това, което връщаш и по слушалките уведомява останалите касиери, че има еди какъв си артикул за връщане. После влизаш, пазаруваш си и на излизане се нареждаш на която и да е от касите и ти сторнират нещото. Просто искат да се обадиш преди да влезеш.
п.п. вчера и аз взех 2 ролки от тези със сините капачки, имаше ги при нас.

# 3 239
Бельото другата седмица действително не е стегнато и ми харесва, защото така не се очертава под рокли, панталони и т.н.
За връщането, на мен така са ми се карали в Гърция. Първо връщаш, после пазаруваш. Тук преди казваха, да си се обадел на охраната, че влизаш с нещо за връщане, на такъв няма при входа и не знам как може да се изпълни. Напоследък нищо не казват, връщам си след пазаруването и това е.

Общи условия

Активация на акаунт