Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 270
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 465
И аз бих се радвала на списък за пазаруване и търсачка в бележките.
Аз мислех да ходя чак в понеделник, но да видим.. Като цяло ми се иска да намаля посещението..

# 3 466
Сиси, понеделник със зъби и нокти 😁
Добре, че поне гащите са от четвъртък, та се надявам бутаницата да е по-малка.

# 3 467
  • София
Някой има ли отзив за Инка - търся заместител на кафето, да се прави без машина.
Скрит текст:

# 3 468
От едно време, когато наистина нямаше кафе, си спомням, че беше много гадно.

# 3 469
Някой взе ли олио от авокадо?
Пробвах го, но нещо малко ми е странно на вкус (не знам дали не е от смесване на аромати на различните продукти, които използвах; и нямам предвид съмнения в продукта- нямам такива, а просто различен вкус, не съм вземала досега просто).

Замразеното тесто за пица постоя размразено малко повече от ден в хладилника (2 -3 дни) , че го ползвах на два пъти и наистина беше бухнало малко повече така - станаха още по-хубави мекички (че не го чакам, като го извадя от хладилника сутрин да престоява на стайна температура, ами директно го правя на мекици).

# 3 470
Обзаведох се с миксер. Все още не съм го разопаковала. Омммм.

# 3 471
  • София
От едно време, когато наистина нямаше кафе, си спомням, че беше много гадно.
  Да, дъвките бяха също гадни, но за щастие вече сме 21 век.

# 3 472
  • Варна
Замразените сардини не са почистени.Вече два пъти купувам😊

# 3 473
Някой има ли отзив за Инка - търся заместител на кафето, да се прави без машина.
Скрит текст:

Аз съм купувала от Лидл. Харесва ми. Пиех като бях бременна и кърмех. И с вода, и с мляко ми допада вкусът.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:44 от New B

# 3 474
  • София
Значиии, не намерих шоколада,а ми се падна още един.

# 3 475
Хубава си е инката. И преди години, и сега си ми харесва (но вече много отдавна минах само на кафе). Понякога правя на детето.

# 3 476
И на мен ми е вкусна,понякога като прекаля с кафето ,а пак ми се пие ,си правя инка с мляко

# 3 477
Хубава си е инката. И преди години, и сега си ми харесва (но вече много отдавна минах само на кафе). Понякога правя на детето.

Аз също правя и на дъщеря ми понякога и тя се радва, че пие кафе с мама, както аз навремето.

Само да допълня, че аз си слагам 2 хубави чаени лъжици с връх, за да не е блудкаво. И е супер вкус Simple Smile Даже сега ме подсетихте и си направих.

# 3 478
Аз съм взимала тази Инка на свеки, не е лоша:
https://befit.bg/inka-inka-na-prah-150-g-121051

# 3 479
Този сладкиш хубав ли е?

Общи условия

Активация на акаунт