Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 251
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 495
Може ли снимка на медения пащърнак? Thinking

# 3 496
Не знам дали сте забелязали, но Лидл е с нови витамини за новия сезон. Грижовен за здравето Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:
Днес една госпожа ми изпробва нервите. Застава на касата, почва да маха с телефона и ми вика- кво да ги правя тез кодове? И аз Head Band Загрях, че пита за приложениети и посочвам къде са сканира. Обаче тя продължава махайки да вика- тез, тез глупости казвай кво да ги правя Joy Рекох, като са глупости не сканирате телефона и всички щастливи Simple Smile Сканира тя, обаче, и си касирам артикулите и. Накрая приложението и намаля към пет лв. от сметката и любезно я уведомих, че тази глупост и дава пет лева отстъпка. Завъртя очи, врътна се и довиждане не ми каза Stuck Out Tongue Winking Eye
[/spoiler]
Интересува ме състава, реших да го проверя днес на място в магазина, но никъде не ги намерих тези витамини. Къде би трябвало да стоят и дали изобщо ги има навсякъде?

# 3 497
Ето го: https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-delikatesite-na-deluxe/ … rnak-s-med/p45016 Май трябва да се запече, като гарнитура за в последния момент го виждам. Тия дни ще го пробвам.

# 3 498
  • Пловдив
Значиии, не намерих шоколада,а ми се падна още един.
и при нас нямаше Angry  Една служителка питах...рови милата, търси...м не. Няма.Еми бива ли така?

# 3 499
3 в 1 за 1 стотинка днес бонус Joy

# 3 500
В Бургас Лидл Изгрев имаше от спортните екипи(дамски), загледах хс и с, много приятни на допир, но не нося такива дебели и ги пропуснах. Възползвах се от купоните за нар и взех 3бр, харесват ми.
От другата седмица за крема сиренето на Голдеса май бях чела добри отзиви тук, ако не се бъркам. Иначе днес взех на Пилос някакво. Реших да пробвам киселото мляко на Верея 5%, не ми харесва изобщо.

# 3 501
и при нас нямаше Angry  Една служителка питах...рови милата, търси...м не. Няма.Еми бива ли така?
и при нас нямаше на щанда, но си намерих няколко на една каса.
Много ми е любим, постоянно си го купувам точно този с портокала.

# 3 502

Аз намерих размесен с карамела.Многоме хвана яд, защото приложението отказа да ми активира втория купон за шоколада.

# 3 503
Тези дни някой питаше за детски гумени ботуши - днес видях, но в Кауфланд
Скрит текст:
  София, Овча купел , маг. на Кукуряк

# 3 504
  • София
И на мен също,несъвместими били..алоуу.Joy
Ще ида без детето и ще ровя.Поне да ги опитам .

# 3 505
Ако имате два еднакви купона не можете да ги активирате заедно. Взимате единия и след това активирате втория.

# 3 506
Тези дни някой питаше за детски гумени ботуши - днес видях, но в Кауфланд
Скрит текст:
  София, Овча купел , маг. на Кукуряк

в кой кауфланд е това?

# 3 507
  • София
В Лидл Драгалевци имаше предоволно от миксерите, сигурно над 15 броя. Аз още утре ще го пробвам.

А виждали ли сте други видиве от тези кнкжки някъде в южните райони или Младостите? Имаше налична само тази

Направи ми впечатление и че цветоулавящите кърпички са с нов дизайн. Иначе като цена и бройка вътре са същите.

# 3 508
Топеното сирене от първа страница бива ли го, досега купувах само на милбона когато пускат XXL опаковки.

# 3 509
Аз май не съм го виждала до сега 🤔

Общи условия

Активация на акаунт