Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 599
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 540
Кори за лазаня продават ли още в лидъл?
Вчера търсих , но нямаше
Та се чудя дали е само в нашия лидъл
От тези

# 3 541
Сирене купувам само на Пилос, с.Ведраре - 6,49 лв., но е 600 гр.
Кашкавал купувам пак на Пилос от голяма пита над 1 кг. и в тази връзка, ако някой е купувал и от двата вида, дали имат разлика с малката от 400 гр.? Имах проблем с тяхната голама пита и получих от производителя малки разфасовки за проба, които нямат нищо общо като качество с голямата.

# 3 542
Тези сирена със странен мирис/вкус/консистенция, моля ви връщайте ги в магазина и подавайте сигнал, за да може да се засичат проблеми с производството или съхранението. Може така да се попадне на нещо заразено или замърсено, където трябва да се изтегли цялата партида. Не си мълчете за такива случаи.

# 3 543
Кори за лазаня нямаше и при нас миналата седмица

# 3 544
  • Мадрид / София
Кори за лазаня при нас съм виждала само в италианската седмица. По друго време - не. Купувам от други вериги магазини.

# 3 545
  • При елфите ...
Вчера си взех блуза, но се оказа, че не е моят номер... ще мога ли да я върна в магазин в друг град, не от там където съм я купила (пазя касовата бележка)?!?

# 3 546
Вчера си взех блуза, но се оказа, че не е моят номер... ще мога ли да я върна в магазин в друг град, не от там където съм я купила (пазя касовата бележка)?!?
Да.

# 3 547
Да, а това е възможно дори и за хранителни стоки. Наскоро ми се наложи за хранителна.

# 3 548
  • София
Аз влизам да похваля звления фасул в буркан на Родна стряха. Супер на вкус, добре сварен и няма конци. Ще влезе в редовните ни покупки.

Другото, което много ми хареса е това сладко от Делукс серията с малина и праскови. Вчера заредих още 6 бурканчета.

# 3 549
Ние си купуваме готова лазаня от Лидл. Страхотна е!

# 3 550
  • При елфите ...
Благодаря... тъй като не ми се е случвало да връщам стока до сега... как е добре да процедирам... първо да взема, ако има  от моя номер блуза и след това на касата да върна тази, която не ми става... или има някакъв друг ред за връщането/рекламацията на стока?!?

# 3 551
  • Велико Търново
Буркана от сладкото Делукс емного хубав. Всеки луд а номера си, но аз много харесвам буркани, особенно ако капачката им е по-голяма от самия буркан ( настърча леко). Тези не съм ги виждала на живо, но другата седмица като ходя, ще ги огледам! Simple Smile

# 3 552
  • София
Да, факт е, че и бурканчетата са много хубави и определено ще се ползват. Нашите правят лютеница и им носим всички празни буркани, но хич не обичам някой прекалено голям, който ако не ползваш веднага се разваля. Та тези са идеални за целта.

# 3 553
Ние си купуваме готова лазаня от Лидл. Страхотна е!
Не съм взимала и често  се каня да купя за проба, но не съм сигурна ,че ще ни хареса и все отлагам . Пък и честно казано я харесваме по-сочна,винаги правя двойни дози бешамел и болонезе,стържа много кашкавал и моцарела,не си представям в полуфабриката да са вложили дори и половината продукти

# 3 554
Кори за лазаня продават ли още в лидъл?
Вчера търсих , но нямаше
Та се чудя дали е само в нашия лидъл
От тези
Скрит текст:
Няма ги, скоро и аз ги търсих, явно са спрени.
Взех от Кауфланд, тяхната марка, същите са.

Общи условия

Активация на акаунт