Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 235
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 555
  • Mostly in my mind
На нас не ни харесва готовата лазаня.

# 3 556
Да, в Кауфланд има и кори за лазаня, и канелони също. Същите са като качество.
Вчера дочух разговор между млада двойка (докато си слагах покупките в чанта отстрани на касите). Joy
"Как успяхме да напазаруваме толкова много?" Grinning "Уж само заради един спечелен купон дойдохме..." "А, виждаш ли как те подлъгват да пазаруваш..." Grinning Joy
Аз ходих вчера само за няколко буркана кафе, синьо сирене, хляб и един йогурт с дражета за малката. Simple Smile

# 3 557
И ние не харесахме готовата лазаня. Една която е разфасовка от кг. Плънката ми е като пихтия, подправки никакви и корите ми стоят преварени. Ако толкова бързам, по-добре да ям сандвичи.

# 3 558
Здравейте!
Понеже гледах в брошурата, че имат акция "Дайте шанс на храната" - в магазина останах приятно изненадана от Стелажа с намалени  плодове и зеленчуци. Сдобих се с мрежа узряло авокадо за 3.99, след като с неохота петък установих, че авокадо на бройка си е пак на редовна цена.
И да - отидох за един хляб и пак 4-5 неща станаха.

# 3 559
iknik пробвали ли сте да ги готвите корите от кауфланд  без предварително варене

# 3 560
  • София
iknik пробвали ли сте да ги готвите корите от кауфланд  без предварително варене
Те са без предварително варене, едно към едно са с лидълските.
Похвалиха ми кауфландската готова лазаня, била по-хубава от лидълската.

# 3 561
  • София
Независимо какви са корите за лазаня никога предварително не ги варя, не е необходимо, важното е да има повече бешамел, примерно от 1 л мляко.

# 3 562
Те са без предварително варене, едно към едно са с лидълските.
Похвалиха ми кауфландската готова лазаня, била по-хубава от лидълската.
Това ли са

# 3 563
  • Mostly in my mind
Много ми харесват корите на Барила, както и рецептата за лазаня на гърба на кутията. Simple Smile Препоръчвам. Simple Smile

# 3 564
  • София
Много ми харесват корите на Барила, както и рецептата за лазаня на гърба на кутията. Simple Smile Препоръчвам. Simple Smile
Това е най-добрата марка за всякакви пасти, основно нея ползвам.

# 3 565
А някой може ли да снима рецептата за лазаня от опаковката на Барила? Simple Smile

# 3 566
..
.. тъй като не ми се е случвало да връщам стока до сега... как е добре да процедирам... първо да взема, ако има  от моя номер блуза и след това на касата да върна тази, която не ми става... или има някакъв друг ред за връщането/рекламацията на стока?!?
Казваш на охраната, че внасяш стока за връщане и заставаш ПРЕД някоя от работещите каси и чакаш да те обслужат.

# 3 567
..
.. тъй като не ми се е случвало да връщам стока до сега... как е добре да процедирам... първо да взема, ако има  от моя номер блуза и след това на касата да върна тази, която не ми става... или има някакъв друг ред за връщането/рекламацията на стока?!?
Казваш на охраната, че внасяш стока за връщане и заставаш ПРЕД някоя от работещите каси и чакаш да те обслужат.
Само да допълня, че не във всички филиали може да се влезе през изхода. Не винаги и охраната е на входа. Ако е такъв случаят и не видите охрана/друг служител на входа, на когото да се обадите, потърсете ги или се наредете на каса направо.

# 3 568
Независимо какви са корите за лазаня никога предварително не ги варя, не е необходимо, важното е да има повече бешамел, примерно от 1 л мляко.
И аз не варя кори,както казах правя двойни дози сосове и става сочна. Като се охлади напълно корите дръпват сосовете и вече може да се отреже хубаво парче,но няма кой да я чака за стяга Grinning

# 3 569
+1 за Барила, и спагетите им харесвам. Корите за лазаня и аз директно слагам, без варене и понеже я правя с доматено пюре (сос, домашен), слагам обилно- намазвам корите и между тях шунка и кашкавал. И накрая пак мажа обилно с доматеното пюре най-горната кора.

Общи условия

Активация на акаунт