Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 225
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 570
..
.. тъй като не ми се е случвало да връщам стока до сега... как е добре да процедирам... първо да взема, ако има  от моя номер блуза и след това на касата да върна тази, която не ми става... или има някакъв друг ред за връщането/рекламацията на стока?!?
Казваш на охраната, че внасяш стока за връщане и заставаш ПРЕД някоя от работещите каси и чакаш да те обслужат.
Само да допълня, че не във всички филиали може да се влезе през изхода. Не винаги и охраната е на входа. Ако е такъв случаят и не видите охрана/друг служител на входа, на когото да се обадите, потърсете ги или се наредете на каса направо.
Ами не мисля, че е правилно да се наредиш НА касата, затова написах ПРЕД с големи букви. Да, аз също съм виждала такива, които връщат и/или заменят, наредени сред другите пазаруващи на опашката, но не смятам, че е ок, дори и да не им правят забележка. На мен касиер ми е казвал преди много време това и така правя, не винаги съм намирала охраната, за да кажа, покажа.. тогава направо заставам отпред на касата и обикновено веднага ме забелязват и след клиента, който обслужват в момента е мой ред. Дори е имало нервни коментари на чакащи, но касиер е отговарял, че и 100 човека опашка да има, трябва да обслужи мен, защото са такива правилата на Лидл. Но нека все пак работещите да обяснят точно каква е политиката и реда на връщане.. Вероятно и пише някъде, но съм от телефон и не ми се търси.

# 3 571
Авокадото вече е постоянно 8лв мрежата. Ужас. Дори и в Кауфланд, гадното в мрежа пак е 7лв...

# 3 572
  • София
Авокадото вече е постоянно 8лв мрежата. Ужас. Дори и в Кауфланд, гадното в мрежа пак е 7лв...
Съмнявам се да има наплив, накрая или ще го намалят или ше го изхвърлят.
Вече само на бройка купувам.

# 3 573
Имаше "намалено" авокадо в мрежичка на -50%- за 4 лева...Къде е 8, къде е 4...само че на 4 лв вече състоянието на авокадото изобщо не е завидно, а може и да има за изхвърляне някоя бройка...

# 3 574
Има ли хубави торти в Лидл ,моля за препоръка.

# 3 575
Като алтернатива питах тук за италианския сладкиш от утре, но никой не каза дали го е пробвал преди и дали е хубав.

# 3 576
Аз съм вземала само торта на парче - в кутийка 2 парчета гараш. Не беше лоша.

Торти цели не знам има ли винаги. Виждала съм понякога..но в тематични само седмици ли, в постоянен асортимент ли са...не знам.

# 3 577
Да си побутна и аз въпросчето Blush
ФАО 27 III D добра зона за улов ли е?

# 3 578
Аз го следя Авокадото от края на миналото лято понеже тогава си бях вземала за 4,50 лв мрежа. Цяла есен, зима и пролет беше 6-7лв. Края на лятото (август-септември) го хванах пак на 4,50 - 5лв. и си взех няколко пъти. Но сега гледам, че пак е 7+лв.

# 3 579
  • София
Само два вида има - шоколадова и червено кадифе. Първата сме купували - много шоколадова, с малиново сладко отгоре. Не е голяма, около 9 лв. На 7 октомври съм пускала снимка.
Има и някакви по 2 парчета в кутия, около 5 лв.

# 3 580
Сега авокадото е направо 8 лева- 7,99 лв по-точно...

# 3 581
В момента торти има, мисля че са в постоянен асортимент вече. Ние взехме шоколадовата - за нашия вкус беше абсолютно отварителна. Вкуса на крема беше като на най-долнопробния какаов сладолед. Не бих повторила.
Другата се води червено кадифе, имаше една счупена при нас, само като и видях сметаната с която е мазана и ми стана ясно колко е червено кадифе, но не съм я опитвала.

# 3 582
  • Plovdiv, Bulgaria
Нямам време да прочета назад - има ли коридор за възрастните или не?

# 3 583
Да си побутна и аз въпросчето Blush
ФАО 27 III D добра зона за улов ли е?
Май да. Имаше преди време една таблица в темата, за нея нямаше проблем
Скрит текст:
Коридор за възрастни има само във Враца.

# 3 584
Ами не мисля, че е правилно да се наредиш НА касата, затова написах ПРЕД с големи букви.
Абсолютно съм съгласна, че не е правилно и никак не ми е приятно да го правя, но има филиали, в които просто не може да се влиза през изхода и нямаш избор, трябва да влезеш в магазина през входа. Често няма и охрана или служител наблизо и съм влизала навътре, за да търся такъв и да питам. Последният път ме пратиха просто да се наредя на каса. Написах го в случай, че съфорумката ще връща в такъв филиал, за да не се чуди.

Общи условия

Активация на акаунт