Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 247
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 510
Госпожа Лаленце,книжки и тук във Варна нямаше,вчера бяха по две от вид,цифром и словом 6 бр,както нямаше и от другите бебешки неща от брошурата Освен едни грозни играчки алигатор ли,крокодил ли.
Много обичам пашърнак,ей тъй суров го ям на ленти с лимон,ще чакам отзиви за медения

# 3 511
Аз съм взимала тази Инка на свеки, не е лоша:
https://befit.bg/inka-inka-na-prah-150-g-121051
Още едно +1 за Инката, и то точно за тази. Доколкото съм чела, цикорията донякъде регулира повишени стойности на кръвно и точно затова я купувам. Не знам доколко би повлияло на хора с доста ниско кръвно, но все пак си имайте едно наум. Иначе я обожавах на вкус като дете и сега също ми харесва.

Аз съм с много ниско кръвно и нямам никакъв проблем с цикорията, като за период от около 8-9 месеца бях спряла напълно кафето(всякакъв вид) и пиех само и основно нея. Само че аз взимах от другата показана тук, не Лидъската.

# 3 512
Онзи ден имаше доста книжки в Младост 2, имаше различни.

# 3 513
Тези дни някой питаше за детски гумени ботуши - днес видях, но в Кауфланд
Скрит текст:
  София, Овча купел , маг. на Кукуряк

в кой кауфланд е това?
Алина ,
Скрит текст:
писала съм, в жк. Овча купел с авт.11,60 и трамвай 11

# 3 514
  • Стара Загора
Здравейте! Някъде из Бургас да сте виждали останали албуми за стикита?

# 3 515
Витамините са наредени до предишните. Възможно е някъде да не  са ги наредили още, макар да би трябвало.
Ето състава
Скрит текст:

# 3 516
Бледолилава, при другите добавки стоят- някъде над чайовете Simple Smile Аз така го и Видях, защото гледах чайовете...
ФАО 27 III D добра зона за улов ли е?

# 3 517
Взех си аз от пробиотиците,някой пил ли ги е -добри ли са ?

# 3 518
  • София
Взех си аз от пробиотиците,някой пил ли ги е -добри ли са ?

Как да ги е пил някой, като сега ги въвеждат - нов асортимент? В част от магазините даже още не са ги подредили. Ама да си питаме за впечатления, че да не се минем...
Сега сериозно - пролетта са ги раздавали на персонала за подсилване на имунитета.
Не знам кой ги е пил, но в кварталния Лидл персонала си е наличен и здрав от началото на ИП и до сега.

# 3 519
Нов асортимент са за Лидъл,но по аптеките са отдавна..... 😂

# 3 520
Аз съм пила Провиотик, не ми помогна. Но всичко е много индивидуално.

# 3 521
Това не е чисто и само пробиотик, вижте състава в снимката на Търтийн! Просто марката е ПроВиотик и това често обърква. (Да предупредя за всеки случай, иначе по аптеките се продават и чисти пробиотици от тази марка, и много други техни продукти.)

# 3 522
Момичета, как се случва купуването на определен продукт с купон? Активираш купона, казваш на касиера и сканираш баркода  на Lidl Plus картата от приложението на телефона?

# 3 523
  • Mediterraneo
Нещо не му казваш на касиера, приложението като се сканира, си разчита активирания купон.

# 3 524
Да, сега видях, че това е нов продукт на Провиотик. Обаче ей това нещо ме притесни:
При изпитания върху хора е доказано, че производството на цитокини, фагоцитна активност, производството на антитела и Т-клетъчната функция се увеличават при консумацията на Lactobacillus plantarum.
https://proviotic.bg/BG/product/proviotic-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0% … D1%82%D0%BE%D1%80
Нали при Ковида става страшно точно ако се активира цитокинна буря 🤔

Общи условия

Активация на акаунт