Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 256
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 480
Леми, хубава е и тази. Като че ли от едно време нея помня...

# 3 481
Аз съм взимала тази Инка на свеки, не е лоша:
https://befit.bg/inka-inka-na-prah-150-g-121051
Още едно +1 за Инката, и то точно за тази. Доколкото съм чела, цикорията донякъде регулира повишени стойности на кръвно и точно затова я купувам. Не знам доколко би повлияло на хора с доста ниско кръвно, но все пак си имайте едно наум. Иначе я обожавах на вкус като дете и сега също ми харесва.

# 3 482
  • София
Ооо.. не знаех мислих си, че са в постоянния асортимент.Някъде гледах някой ги хвалеше,по-малко в храната слагали придавали много хубав вкус,аз да не остана по назад се сетих,за тях онзи ден Joy.
Препарата за почистване на перални и този за кафе машини и тях ли да ги търся в тематичните седмици?
Да препарата за перални в ТЕМАТИЧНАТА го има, и за кафе машини.
Момичета, ако имате предвид това:
Скрит текст:
Вчера, по препоръка от темата, купих такова от магазина до Халите.
Доста го търсих при препаратите, но нямаше. Питах една жена от персонала, която ми каза, че е от тематична седмица "Блясък" и в момента нямат. За моя радост случайно ги забелязах на регала до киселите млека.

# 3 483
Може ли снимка на инката от Лидл?

# 3 484
Може ли снимка на инката от Лидл?

Ето я

# 3 485
  • Ст Загора
mimeime, да това е. Да, от тематична седмица е, но някога има останали при стари промоции.

# 3 486
  • София
Имате ли идея дали са останали миксери, имаше ли заредени повече бройки днес? Аз чак досечера ще ходя и дано ме дочака някой.

# 3 487
Млените люти чушлета Deluxe на 6 ден от отварянето им са без промяна на вкус и вид, но бурканчето вече е почти празно, така че няма да мога да кажа колко повече от посочените 3 дни от отваряне издържа.
За лидълската кухненска хартия обаче мога да кажа, че на мен все пак ми харесва повече трипластовата (опаковка от 2 ролки), отколкото голямата ролка, която е двупластова и по-твърда хартия. Сравнима ми е точно с Емека- и на грамаж, и на метраж, само размерътнна късовете е различен, но може да се дели лесно допълнително всеки къс.

# 3 488

Здравейте.Някой дали си е купил такава прахосмукачка?Става ли за основно почистване,силна ли е,за килим върши ли работа?

# 3 489
Струва ми се, че имаше коментари, че е със слаба мощност този уред (стига да не я бъркам с другата, акумулаторна, която сме обсъждали). Някъде назад в темата е писано...

# 3 490
Препарат за почистване на перални имаше преди седмица на Резбарска. Отзад при изостаналите неща беше.

# 3 491
  • София
Някой пробва ли нахута, който е в брошурата от четвъртък? Хубав ли е?

# 3 492
  • Пловдив
Сутринта от работа директно в Лидл заминах, че се опасявах, че няма да сте ми оставили миксери - имаше огромна пирамида от тях и награбих един.
Изпробвах го с тесто за пица, след малко ги мятам, да ги пека - меси идеално!
Благодаря Ви, че споделихте мнение за него.

# 3 493
Минавам да кажа, че при нас си имаше пуешко, е няколко тарелки, но минах сега следобеда. Взех от медения пащърнак да го опитам, струва ми се добре за зор заман. Отзиви за фасулчетата в бекон?
А при нас ввече цяла седмица няма от зеленчуковите чипсове, май изобщо не са зареждали. Навсякъде ли е така?

# 3 494
Някой пробва ли нахута, който е в брошурата от четвъртък? Хубав ли е?
Имам такъв от предишно зареждане, не съм купувала много нахут, че да мога да сравнявам, но този ми харесва. Правя нахутени кюфтенца с него.

Общи условия

Активация на акаунт